به هر حال شما دوست دارید مباحثی که اصلا مرتبط با تاپیک نیست رو ادامه بدید!
یه راه حل دیگه به ذهنم میرسه.میشه صحبتها رو دو قسمت کرد اگر مرتبط بود اینجا و اگر مرتبط نبود در پروفایل...
1- بله در هر قشری آدم شیاد و کلاهبردار و فاسد و ... پیدا میشه.می دونید سالیانه چند هزار نفر بر اثر تشخیص اشتباه یا عمل غیر ضروری و ... توسط پزشکان عزیز میرن اون دنیا؟ حالا اون عوضی شیاد که فقط یه پول کثیفی به جیب میزنه
اما جالبه که مردم سراغ هر دو دسته میرن
پس هیچ دلیل محکم و مستدلی برای ردش ندارید
2-تمام این حرفهایی که گفتید خیلی خوبه ! پزشکی رو در حد خودتون خوب توضیح دادید.اما من چیزیکه نشون بده فالگیری رو هم اطلاعاتی هر چند کم ازش دارید ندیدم.
فکر نکنید با توضیح زیاد می تونید پاسخ ندادن رو توجیه کنید.ضمنا فالگیری کار هر کسی نیست.همونطور که یه پزشک عمومی اینهمه سال وقت میزاره درس میخونه تازه بعدش میگن تجربه هم لازمه و ... در مورد فالگیر هم همینه و باید آموزش لازم رو ببینه و کسب تجربه کنه
هر کسی یه کتاب فالگیری یا بیماری های قلب گرفت دستش که نمیشه بهش اطمینان کرد.حالا متخصص و اساتید هر رشته که جای خود دارند
3-چیز مخفی وجود نداره! منم معتقدم چیزها زیادی میتونه دلیلش باشه که تا الان ندیدم کسی بهش اشاره دقیقی بکنه . البته چند بار کلمه (جامعه شناختی) رو دیدم اگر اشتباه نکنم
ایده نهایی من دادن نشانه هایی از زندگی عادی و معمولی خودمون هست که شاید تک تک به چشم نیان.اما وقتی که کنار هم قرار می دید حداقل شما رو به شک میندازه که احتمالا چیزهایی هست که من نمی دونم
آخرالزمان! فالگیری! چه ربطی داشت؟
ولی در تاپیک یوفو انتظار دارید از سیب و پرتقال حرف بزنم که می گید با یوفو چیکار دارم؟
تاکنون 3 نکته گفتم که ایناست:
1- دلیل اینهمه علاقه مند به یوفو چه کنشی است؟
2-هیروگلیفها و اشیاء باستانی کشف شده که بسیار شبیه وسائل امروزی ماست از چه ناشی شده؟
3-ایده های ثابت و تکرار شونده در فیلمها و انیمیشن ها و داستانها اول بار از کجا آمده؟ آیا همه چیز باید تصادف فرض شود؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد: