اول اینکه قرار نیست هرکی توی علم متافیزیک تخصص داره عکسش رو جایی نذاره این هیچ ربطی نداره و اگه داره شما بگو تا بقیه هم متوجه بشن
دوم اینکه شما فقط با چشم و گوش بسته میرید سر کلاس و به خاطر کنکور و امتحان کتاب دینی رو ((( حفظ ))) می کنین ولی من یک مقدار توی اون تامل می کنم و با معیارهای عقلی و دنیای پس از مرگ و گفته های ارواح مقایسه می کنم
یکی از این دوتا دروغ میگن یا کتاب دینی یا ارواح
می دونی مشکل جامعه ما از کجا نشات گرفته؟ فقط و فقط از احادیث
من مدتی روی مسئله نجاست سگ کار کردم ولی اخر کار با همه مدارکی که بدست اوردم به بن بست احادیث رسیدم جالب اینه که ما برای همه چیز حدیث داریم حتی انرزی هسته ای همین مطالب رو توی کتاب دینی می نویسن و باز از همه بدتر که اونا رو تفسیر می کنن
با معیار های مسخره میان خدا رو ثابت می کنن
روح رو ثابت می کنن
اخه مگه روح و خدا مسئله هندسه هست که اینطوری اونها رو ثابت می کنید؟!!!
یک تاپیک نظر سنجی در مورد کتاب های درسی توی همین سایت زدم ولی روز بعد حذفش کردن توی همون یه روز همه خواستار تعویض کتب درسی به خصوص دینی شده بودن
از نظر کتاب دینی ما متافیزیک یعنی علوم شیطانی و حکم همه ما اعدام هست از جملش جنگیری که توی قم اعدام شد
به جای اینکه بیان حقیقت جهنم و بهشت رو معرفی کنن جهنم و بهشت دروغین رو به ما معرفی کردن مثلا روح ما میره توی جهنم و با اتش و سکه های داغ و مار های سمی ( که جز بعد مادی هستند) شکنجه میشه
فکر نکنم از افرادی که توی این تاپیک هستن کسی اینو قبول داشته باشه