تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 312 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان لطفا كل كل نكنيد اينجا بحث ماورا هست نه مسخره كردن اوتارهاي هم
    من بحثم اينكه كه به وجود اومدن موجودي مثل هرگز تصادفي نيست و نميشه گفت همين جوري آفريده شده ولي چرا كسي كه انسان رو اين همه زيبا و دقيق ساخته روزي دوباره اونو نيست ميكنه؟
    یکبار دیگه هم به شما گفتم اگه فکرت رو از روی این قبیل سوالها منحرف نکنی بعدا دچار فشارهای روانی شدیدی میشی که اخرش به خودکشی می انجامه.
    گفتم که منم مثل خودتم برای این سوالها هم جواب مثبت هست هم جواب منفی مثلا میشه گفت خدا عذاب رو برای این به وجود اورده که ما سریع تر به هدف برسیم و سریعتر حرکت کنیم ولی باز از یک جهت دیگه میشه پرسید اصلا چرا خدا هدف رو اینقدر دور قرار داده خوب یک مقدار نزدیکتر چه اشکالی داره
    این سوال و جواب ها انتهایی نداره

بهتون توصیه می کنم به هیچ عنوان پیگیر این قبیل سوال های ( بی جواب) نشید چون اسیب روحی شدیدی به شما وارد میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ای بابا اون همه من صحبت کردم یعنی مثل این بود که داشتم گل لگد می کردم ؟ کی گفته انسان نیست میشه ؟ بابا به خدا خود خدا گفته : هم فیها خالدون
    در بهشت و جهنم انسان ها جاودان میشن
    دوست عزیز اشتباه نکن! ما حدیث داریم که انسان در جهان دیگر 50 هزار سال عمر میکنه که هر روزش به اندازه 50 هزار سال در این دنیا هست و به علت این رقم که حقیقتاً به بینهایت میل میکنه میگن عمر انسان نا محدوده!
    دوستان لطفا كل كل نكنيد اينجا بحث ماورا هست نه مسخره كردن اوتارهاي هم
    من بحثم اينكه كه به وجود اومدن موجودي مثل هرگز تصادفي نيست و نميشه گفت همين جوري آفريده شده ولي چرا كسي كه انسان رو اين همه زيبا و دقيق ساخته روزي دوباره اونو نيست ميكنه؟
    خداوند از روح خودش در وجود انسان دمید. انسان پس از عمر خیلی طولانی در آن دنیا می میرد چون تنها وجود جاودان خداست اما در حقیقت واژه ی مرده جایز نیست بلکه باید گفت که بعد از مدت خیلی طولانی روح انسان دوباره به وجود خدا باز میگردد و در حقیقت سوزانده شدن در جهنم همین پاک شدن و آماده بازگشت شدن به خدا هست. اگر به همین جمله که >روح انسان از خداست< توجه کنی میفهمی که چقدر خداوند مخلوقش رو دوست داشته که روح اون رو از وجود خودش دمیده و به دلیل همین روح خدایی نابودی به هیچ وجه در کار نیست...یه چیز جالب دیگه این که ممکنه جریان خلقت بارها تکرار شده باشه چون وقتی از یکی از امامان(فکر کنم علی ع ) سوال شد قبل از آدم کی بوده فرمود آدم و برای چندین بار قبل از آدم راپرسیدند و حضرت همین جواب را داد.مطمئن باش چیزی بالاتر و بهتر از پیوستن دوباره به ذات خدا وجود نداره!
    ببین نمی دونم تصورت از این پاداش و عذاب ها چیه ( مخاطبم آقا میلاده ) ولی بدون که هدف بهشت و جهنم نیست . بهشت واقعی رضایت خداونده و جهنم هم اینه که خدا ما رو فراموش کنه . یه مثال برات می زنم . تا به حال برات حتما اتفاق افتاده که خیلی دوست داشته باشی رضایت یه معلم یا پدر یا مادرت رو به دست بیاری فکر می کنی چرا ؟ حتما بچه ها رو دیدی که برای رضایت پدر و مادر کارای بد نمی کنن و کارای خوب می کنن . حتما می دونی چرا خب اگه می دونی پس دیگه چی می خوای؟
    تا حدودی درسته ولی واقعاً عذابهایی هست که قرآن به وضوح اونا رو شرح داده! اما شاید بشه گفت بدترین نوعش همینه ولی مانع عذاب های دیگه نمیشه.
    و اینم بگم که چطور انرژی به هیچ وجه از بین نمی ره و از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشه ، می تونیم در مورد انسان هم این مورد رو گفت . انسان از مرگ فقط از کالبد جسمش خارج میشه . یا به عبارتی دنیاش رو عوض می کنه و همچنین در آخرت یه بار دیگه دنیاش عوض میشه . اگه بازم با این صحبت ها مشکل داری و باورت نمیشه مسأله ی تو خیلی اساسی تر از این حرفاست و توکل بر خدا انشالله خودش هدایتت کنه .
    خود انسان هم باید دنبال هدایت باشه...انسان نباید چشم و گوشش رو ببنده ولی به نظر من بی دلیل هم نباید چیزی رو قبول کنه...
    با آرزوی موفقیت برای همه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرتضی خان من از قرآن گفتم ، اونجا نوشته هم فیها خالدون حالا نمی دونم چه قدر ولی فکر نمی کنم جاودان بودن رو بشه با تعداد روز مقایسه کرد حتی اگه تعدادش هم زیاد باشه . به هر حال

تا حدودی درسته ولی واقعاً عذابهایی هست که قرآن به وضوح اونا رو شرح داده! اما شاید بشه گفت بدترین نوعش همینه ولی مانع عذاب های دیگه نمیشه.
    بله عذاب های خاص جهنم هم وجود داره. ولی نظریه ی شما هم برام جالب بود که انسان ها در جهنم پاک میشن که برای پیوستن به خدا آماده بشن . خیلی تفکر بر انگیزه . ممنون

خود انسان هم باید دنبال هدایت باشه...انسان نباید چشم و گوشش رو ببنده ولی به نظر من بی دلیل هم نباید چیزی رو قبول کنه...
    با آرزوی موفقیت برای همه.
    راستش من دیگه نمیدونم دلیل و برهان از این بیشتر چه طور میشه آورد . من چند صفحه است که دارم با ایشون صحبت می کنم ولی افکارشون رو سپردن دست خیام و امثال خیام : نیستی

به نظر من آقا میلاد شما باید اول از همه دیدت رو عوض کنی . یعنی فکر می کنی اینقدر نا کامی که اینقده ناامیدی؟ یعنی خدا از اول خلقت تو تا الان هیچ نعمتی بهت نداده؟ پس این بدن سالم چیه ؟ اگر هم بیماری مادرزادی نداری و به بیماری سختی مبتلا هستی ننداز تقصیر خدا ، اون تقصیر خودته حتی اگه مادرزادی هم فلج و ... بودی اونم تقصیر خدا نیست تقصیر کار والدین هستن . من نمیدونم چه مشکل دیگه ای داری . اگه مسائل مادی هستن که پس هنوز سختی ندیدی حتما اگه جای من بودی دو سه تا فحش به زمین و زمان میدادی بعدشم خودکشی ... نه عزیز من مسائل دنیوی چیزی نیست که به خاطرش بخوای یه دنیای جاودان رو از بین ببری . نمی دونم آخه مساله ی شما چیه با این قضایا . اگه با جزئیات مطرح کنید شاید بهتر بشه گفت

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یکبار دیگه هم به شما گفتم اگه فکرت رو از روی این قبیل سوالها منحرف نکنی بعدا دچار فشارهای روانی شدیدی میشی که اخرش به خودکشی می انجامه.
    گفتم که منم مثل خودتم برای این سوالها هم جواب مثبت هست هم جواب منفی مثلا میشه گفت خدا عذاب رو برای این به وجود اورده که ما سریع تر به هدف برسیم و سریعتر حرکت کنیم ولی باز از یک جهت دیگه میشه پرسید اصلا چرا خدا هدف رو اینقدر دور قرار داده خوب یک مقدار نزدیکتر چه اشکالی داره
    این سوال و جواب ها انتهایی نداره

بهتون توصیه می کنم به هیچ عنوان پیگیر این قبیل سوال های ( بی جواب) نشید چون اسیب روحی شدیدی به شما وارد میشه
    دارک استریت گرامی شما به جای اینکه راه رو نشون بدی ، داری فرهنگ حرف نزن بشین سر جات رو ترویج می دی . اتفاقا شک و تردید در این مسایل خیلی هم خوبه ولی خب مساله ی من اینجا اینه که نمیدونم مشکل این آقا میلاد چیه که مخالفه این حرفاس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

ما انسان هاي كه ناخوانده به اين دنيا اومديم آيا اگه سهوا گناهي كرديم واقعا لايق آتش جهنم هستيم؟
    بر من قلم قضا چو بي من رانند
    پس نيك و بدش ز من چرا مي دانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به هیچ عنوان این کار رو نکنید
    یکی از دوستانم رو میشناسم که الان دچار یک عارضه روانی خیلی وحشتناک شده و علتش هم توجه به برخی حرکات طبیعی بدنش بوده مثلا موقع راه رفتن به عقب, جلو رفتن پاهاش توجه می کرده و این کار باعث شده که ظرف یک دقیقه راه رفتن رو فراموش کنه! جدی می گم حتی بعضی وقتا حرف زدن رو هم فراموش می کنه علتش رو که پرسیدم گفت من هروقت به حرکات و رفتارهای عادی بدنم مثل راه رفتن یا حرف زدن یا ... دقت می کنم باعث میشه اونا رو فراموش کنم
    البته این برای همه صادق نیست ولی خوب احتیاط شرط عقله

اولا این که چرا این کار رو نکنم؟؟؟ اتفاقا میگم شما هم تجریه کن حس جالبی از زندگی به آدم میده کاملا میفهمی خودت کی هستی جسمت کیه
    در ثانی خوب منم همینطورم گاهی اصلا فراموشم میشه چند لحظه پیش چی شد گاهی انقدر به یه کلمه فکر میکنم که معنیش یادم میره گاهی به این فکر میکنم چطور مخم تشخیص میده الان این کلمات چین و چطور از رو کییبورد پیداشون میکنه انقدر درهم و قاطی اما بعد همه چیز معنی داره
    خوب این ربطی به حس کردن نداره حس کردن یه چیز دیگه س زیاد فکر کردن به مسائل عادی یه چیز دیگه س که متاسفانه این مشکل رو هم من دارم

همچنان منتظرم یکی بگه رنگ هاله ی ششم چیه؟؟؟ واسم خیلی مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول اینکه قرار نیست هرکی توی علم متافیزیک تخصص داره عکسش رو جایی نذاره این هیچ ربطی نداره و اگه داره شما بگو تا بقیه هم متوجه بشن
    دوم اینکه شما فقط با چشم و گوش بسته میرید سر کلاس و به خاطر کنکور و امتحان کتاب دینی رو ((( حفظ ))) می کنین ولی من یک مقدار توی اون تامل می کنم و با معیارهای عقلی و دنیای پس از مرگ و گفته های ارواح مقایسه می کنم
    یکی از این دوتا دروغ میگن یا کتاب دینی یا ارواح
    می دونی مشکل جامعه ما از کجا نشات گرفته؟ فقط و فقط از احادیث
    من مدتی روی مسئله نجاست سگ کار کردم ولی اخر کار با همه مدارکی که بدست اوردم به بن بست احادیث رسیدم جالب اینه که ما برای همه چیز حدیث داریم حتی انرزی هسته ای همین مطالب رو توی کتاب دینی می نویسن و باز از همه بدتر که اونا رو تفسیر می کنن
    با معیار های مسخره میان خدا رو ثابت می کنن
    روح رو ثابت می کنن
    اخه مگه روح و خدا مسئله هندسه هست که اینطوری اونها رو ثابت می کنید؟!!!
    یک تاپیک نظر سنجی در مورد کتاب های درسی توی همین سایت زدم ولی روز بعد حذفش کردن توی همون یه روز همه خواستار تعویض کتب درسی به خصوص دینی شده بودن

از نظر کتاب دینی ما متافیزیک یعنی علوم شیطانی و حکم همه ما اعدام هست از جملش جنگیری که توی قم اعدام شد
    به جای اینکه بیان حقیقت جهنم و بهشت رو معرفی کنن جهنم و بهشت دروغین رو به ما معرفی کردن مثلا روح ما میره توی جهنم و با اتش و سکه های داغ و مار های سمی ( که جز بعد مادی هستند) شکنجه میشه
    فکر نکنم از افرادی که توی این تاپیک هستن کسی اینو قبول داشته باشه
    خوب هر کسی که در عالم ماورا باشه و کارایی کرده باشه ، خیلی راحت تر میشه به اون ضربه وارد کرد ، تا کسی

که توی این عوالم نباشه ، اینو من نمیگم ، خیلی ها میگن ، خیلی از متافیزیشن های بزرگ که این کارن ... . حالا

با همین عکسی که فرد میذاره ، اگه کسی جادوی سیاه بلد باشه ، خیلی راحت میتونه به اون شخص لطمه وارد

کنه تا کسی که تخصصی تو متافیزیک نداشته باشه . این اولیش

دومیش این که کی گفته با چشم و گوش بسته؟ اصلا کی گفته من درس میخونم که بخوام اینا رو حفظ کنم؟

و بعدش این که این گفته های ارواح رو خودت شنیدی ؟ یا این که خوندی؟ اگه از کتابی خوندی که فعلا تو داری با

چشم و گوش بسته همه چیز رو باور میکنی ، حالا به فرضم میگیریم که خودت از ارواح شنیدی ، اول این که از کجا

مطمئنی که اون روح بوده؟ متافیزیشن بزرگ ، شما هنوز نمیدونی که روح رو نمیشه احضار کرد؟ اون کسی که به

عنوان روح ظاهر میشه ، جنه ، جن هم خیلی راحت میتونه از مشخصات کسی که مرده اطلاعات کسب کنه ، برای

همین هم مثلا از جنی که در قالب روح ظاهر شده سوال بکنن که مثلا این فرد مرده ، تو این زمان به من چی گفت

( که بفهمید همون روح هست یا نه ) خیلی راحت میتونه با قدرتی که داره ، جواب دقیق رو بده .

برای همین هم ممکنه اون کسی که احضار شده ، دروغ بگه . تازه اصلا ممکنه اون کسی که این گفتگو ها رو

نوشته دروغ گفته باشه ، که دیگه بد تر ... . پس احتمال این که شخص احضار شده ( که بهش میگید روح ) دروغ

بگه ، بیشتر از کتاب دینی هست ، چرا که اون بر روی مدرک ها و سند های معتبر و تاریخ گفته ، ولی اون روح؟

به فرضم این که خود طرف برون فکنی کنه و بره بگرده تو عالم ، بازم نمیشه به اون اعتماد کرد ، چرا که در خیلی

موارد خواب با برون فکنی قاطی میشه و اون قدر طبیعی جلوه میده که طرف فکر میکنه واقعا روحش رو اورده

بیرون و این عقیده رو داره که هر چی دیده عین واقعیت بوده .

بعدی این که شما روی نجاست سگ کار کردی ، به جایی نرسیدی ولی کسایی که کار کردن به جایی رسیدن .

هر کسی تخصص خودش رو داره ، کسی که فقط توی دکتری تخصص داره ، نمیتونه مسائل مهندسی ساختمون

رو حل کنه ، و کسی هم که توی علم فقه تخصص داره ، نمیتونه دکتری کنه ، پس کسایی که تو زمینه ی علوم

فقه مطالعه دارن ، حتما یه چیزی میدونن که میگن سگ نجسه ، حالا شما میخوای بر خلاف این بری مدرک جم

کنی ، کار بی هوده ای کردی ، چرا که اصل تخصصت در این زمینه نیست ، اگرم باشه ، در سطح عالیش نیستی

که بخوای نظر بدی ، یعنی تو میگی این هم آدم که دارن خودشونو میکشن و در این زمینه ها تحقیق میکنن ، همه

دارن اشتباه میکنن ، من یکی دارم درست میگم ؟ خوب این خیلی مسخرس .

بعدی این که به هر منبعی نباید اعتماد کرد ، هر حدیثی هر جایی مینویسن ، دلیل بر درست بودن اون نیست ،

باید دید که نویسنده ی اون کتابی که توش این حدیث نوشته شده کیه ، چه قدر سواد داره و هزار تا تحقیق دیگه

که اعتبار اون منبع مشخص بشه ، اگه اعتبارش ضعیف باشه که خوب معلومه نباید به هیچ کدوم از چیزایی که

توش نوشته اعتماد کرد ، ولی اگه معتبر باشه ، میشه اعتماد کرد ... پس اون انرژی هسته ای هم که میگی ، از

منبع معتبری در نیوردی ، پس دلیل نمیشه که چون این یکی جعلیه ، بغییه هم از بیخ جعلی هستن.

بعدی این که کتاب های دینی با معیار های مسخره خدا رو ثابت نکرده ، در حد عقل و فهم طرفی که کتاب رو

میخونه توضیح داده ، نمیاد همون اول بحث فلسفی کنه برای بچه های دبستان که خدا وجود داره ... کم کم جامع

تر میشه تا به جایی میرسه که یک کتاب هزار صفحه ای میرسه فقط در باره این که خدا وجود داره یا نه ... پس اون

چیزی که تو کتابای دینی مینویسن ، غلط نیست ، بلکه در سطح خود فرده ، پس اینم نمیتونی واسه خودت بگی

چرت و پرته و آیات شیطانیه .

خوب ، اینی که میگی متافیزیک یعنی علوم شیطانی ، هم میشه گفت آره و هم میشه گفت نه . خیلی ها که

توی کار متافیزیکن شیطون پرستن و شیطون اونارو به اون ها یاد داده ، پس از این جهت میشه گفت آره و از جهت

دیگه که میشه گفت نه ، اینه که بر اثاث علم طرف کار داشته باشه . اون جنگیری هم که میگی اعدامش کردن ،

باید ببینی که چی کار کرده ؟ کی بوده؟ چرا اعدامش کردن؟ چه طوری جن میگرفته؟ هم میشه از راه شیطانی این

کارو کرد و هم از راه درستش . شاید این کسی که اعدام کردن ، از راه شیطانی این کارو میکرده ، پس باید دلیل

رو کامل بدونی . اگه قرار بود که هر جنگیری رو اعدام کنن ، الان دیگه هیچ روحانی ای روی زمین نمیموند ، باید

خیلی ها رو میکشتن . و باید اول ببینی که برای چی اونو کشتن و همه ی اطلاعات رو کسب بکنی ، بعدا بیای

به بغیه هم بگی ، نه این که تا از یه جایی شنیدی ، سری قبول کنی . به فرضم که سندش معنبر باشه ، ولی باز

با عقلت جور در نیاد ، باید بیشتر پیگیری کنی . در ضمن ، جن گیری هیچ ربطی به متافیزیک نداره . شاید اون فرد

از راه سحر و طلسم جن گیری میکرده که سحر و طلسم جزو گناهان کبیره ست .

خوب اینی که در باره ی بهشت و جهنم میگی ، بر چه اثاثی میگی؟ ما تو آیه ی قرآن داریم که پولاشون رو به

بدنشون میچسبونن ، حالا تو عقلت از خدا و پیغمبرا و اماما و همه ی علما و عرفا بیشتر میرسه ؟ تو کی هستی

که بخوای آیه ی قرآن رو رد کنی؟ مگه تو رفتی جهنم؟ مگه تو بهشت رفتی؟ مگه تو اون جا رو ساختی؟ بر چه اثاثی

داری اینا رو رد میکنی؟ این یعنی این که گور بابای همه ، فقط خودم ، هرچی که من میگم درست ، بغییه غلط ،

چون من دوست ندارم.

فکرش رو بکن ، چون لا اقل آدم توی این تاپیک هست که قرآن رو قبول داشته باشه ... تو قبول نداری و دوست

نداری ، دلیل نمیشه که بغییه هم قبول نداشته باشن ، یه کم فکر کن ، بعدا حرف بزن ، البته فکر نکنم که فکر

کردن هم برای تو تاثیری داشته باشه .
    Last edited by Hoaxes; 09-03-2008 at 18:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اولا این که چرا این کار رو نکنم؟؟؟ اتفاقا میگم شما هم تجریه کن حس جالبی از زندگی به آدم میده کاملا میفهمی خودت کی هستی جسمت کیه
    در ثانی خوب منم همینطورم گاهی اصلا فراموشم میشه چند لحظه پیش چی شد گاهی انقدر به یه کلمه فکر میکنم که معنیش یادم میره گاهی به این فکر میکنم چطور مخم تشخیص میده الان این کلمات چین و چطور از رو کییبورد پیداشون میکنه انقدر درهم و قاطی اما بعد همه چیز معنی داره
    خوب این ربطی به حس کردن نداره حس کردن یه چیز دیگه س زیاد فکر کردن به مسائل عادی یه چیز دیگه س که متاسفانه این مشکل رو هم من دارم

همچنان منتظرم یکی بگه رنگ هاله ی ششم چیه؟؟؟ واسم خیلی مهمه
    سارا خانم این کارایی که شما می کنی به نظر من یه نوع مراقبه است . من هم وقتی به حرف زدن نگاه می کنم می بینم مثلا فلان کلمه چرا اینجا استفاده میشه ؟ چرا حرفهای این کلمه اینطوری کنار هم هستن و یه جورایی انگار اون کلمه در عین معنی دار بودن برای من بی معنی میشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چند لحظه به اين جمله تفكر كنيد! واقعا چقدر عاقلانه به نظر مى‌رسه؟!

دقیقا منظورتون کدوم جملست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اول اینکه قرار نیست هرکی توی علم متافیزیک تخصص داره عکسش رو جایی نذاره این هیچ ربطی نداره و اگه داره شما بگو تا بقیه هم متوجه بشن
    دوم اینکه شما فقط با چشم و گوش بسته میرید سر کلاس و به خاطر کنکور و امتحان کتاب دینی رو ((( حفظ ))) می کنین ولی من یک مقدار توی اون تامل می کنم و با معیارهای عقلی و دنیای پس از مرگ و گفته های ارواح مقایسه می کنم
    یکی از این دوتا دروغ میگن یا کتاب دینی یا ارواح
    می دونی مشکل جامعه ما از کجا نشات گرفته؟ فقط و فقط از احادیث
    من مدتی روی مسئله نجاست سگ کار کردم ولی اخر کار با همه مدارکی که بدست اوردم به بن بست احادیث رسیدم جالب اینه که ما برای همه چیز حدیث داریم حتی انرزی هسته ای همین مطالب رو توی کتاب دینی می نویسن و باز از همه بدتر که اونا رو تفسیر می کنن
    با معیار های مسخره میان خدا رو ثابت می کنن
    روح رو ثابت می کنن
    اخه مگه روح و خدا مسئله هندسه هست که اینطوری اونها رو ثابت می کنید؟!!!
    یک تاپیک نظر سنجی در مورد کتاب های درسی توی همین سایت زدم ولی روز بعد حذفش کردن توی همون یه روز همه خواستار تعویض کتب درسی به خصوص دینی شده بودن

از نظر کتاب دینی ما متافیزیک یعنی علوم شیطانی و حکم همه ما اعدام هست از جملش جنگیری که توی قم اعدام شد
    به جای اینکه بیان حقیقت جهنم و بهشت رو معرفی کنن جهنم و بهشت دروغین رو به ما معرفی کردن مثلا روح ما میره توی جهنم و با اتش و سکه های داغ و مار های سمی ( که جز بعد مادی هستند) شکنجه میشه
    دوست عزیز من در مورد شما چیز دیگه فکر می کردم ، حداقل فکر می کردم دو سه تا از آیات مهم قرآن رو خونده باشی. ( احساس تاسف می کنم ) کسی دم از ماورا میزنه که در مورد قرآن اینطور می گه . خب اگه کسی اینجا قرآن نخونده بود نمیگی با حرفای شما فکر می کرد این قرآن هم عجب چیز مزخرفیه . کی گفته روح وارد جهنم میشه ؟ مگه قرار نیست ما دوباره زنده بشیم و جاودان بشیم ؟ بعدش هم کجای قرآن مستقیما از متافیزیک و ماورا صحبت کرده ؟ نشونی بده شاید ما ندیدیم . بعدشم جنگیری فکر می کنی خیلی کار خوبیه ؟ شما خودت خوشت میاد یه جن تسخیرت کنه و از طریق تو به کارهای شومی دست بزنه ؟؟؟
    من که نمی خوام این کتابا عوض بشه حداقل الان که دبیرستان می خونم فکر می کنم کتاباش معرکست . البته اگه کسی با دید باز نگاه کنه . شما فکر می کنی این خوبه که اسلام رو به صورت ارثی بگیریم ؟ پس اثبات خدا بد نیست که خوب هم هست . چون همه که مثل شما با یه اذان در گوش گفتن مسلمان نمی شن . بعضیا واقعا فکر می کنن . همین خود من از کفر محض به جایی رسیدم که خدا رو در قالب رحمت هاش می بینم . بعدشم حالا این نجاست سگ مثلا چه لطمه ای به زندگیه من و شما وارد کرده ؟؟؟ خیلی عجیبه ها این هم نعمات عالی کنارمون هست قشنگ میایم گیر میدیم به سگ و خوک . شاید گوشت این خوک خیلی لذیذ باشه ولی همین خود شما که دم از متافیزیک می زنی باید بدونی که گوشت قرمز درنده خویی در انسان ایجاد میکنه چه خوک چه گاو چه ... . سگ هم نمی دونم میخوای باهاش چیکار کنی که به نجاستش گیر دادی خب وقتی کارت باهاش تموم شد یه شستشوی بدن چه قدر طول می کشه ؟
    مساله ی بعد اینه که شما نیاز نیست برای ما صحبت از ارتباط با ارواح کنی . شما مدارک و اسناد قابل اثبات بیار که فلان روح گفته که فلان . بعدشم شما داری حرفای یه مخلوق رو در مقابل حرفای خالق قرار می دی واقعا این حرفتون که نشانه ی جهل مرکب بود برام عجیب بود . این همه ادعا بعد این حرفا ؟؟؟؟ بعدشم شما فکر می کنی با عکس فقط میشه به خواب همدیگه رفت ؟ نمی دونی چه افرادی هستن که منتظر این فرصت ها هستن تا حسابی عقده های روانی خودشون رو از طریق خیلی از علوم ماورا روی صاحب عکس خالی کنن ؟ باز هم ادعا های پوچ
    یه سوال دارم از شما : خودت واقعا خجالت نکشیدی این حرفا رو زدی ؟؟؟؟ کاش حداقل این حرفا رو پیش چند نفر می زدی که حساب دو دو تا چارتا رو نمی دونستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •