[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون دموش چيزي نداره زاويه دوربينش بده !جاويد جان سلام . آخه دموي اول بازي هم كه 3 يا 4 دقيقه ميشه باز هيچي نداره نميدونم به چيش گير دادن ؟
والا من زياد بازي نكردم خيلي بي مزه بود پنج دقيقه هم بازي نكردم ! آدم هاش مثل ماست بودن ديگه به اون فيلي كه شما مي گي نرسيدم ...جاويد جان يادمه گفته بودي بازي 300 را انجام دادي . آقا اين فيله تو همون اوله بازي رو چجوري بايد كشت ؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Last edited by J A V I D; 02-12-2007 at 17:55.
سلام . فيلرو تونستم رد كنم . كلا گرافيك 300 خيلي ضايست مثل بازي موبايله . حالا چرا 900 مگ حجم داره نميدونم . ولي به يه بار امتحان كردن ميرزه .
حجم بالاش بيشتر به خاطر دمو هاشه ...سلام . فيلرو تونستم رد كنم . كلا گرافيك 300 خيلي ضايست مثل بازي موبايله . حالا چرا 900 مگ حجم داره نميدونم . ولي به يه بار امتحان كردن ميرزه .
کسی crash of the titans رو بازو کرده ؟ اگه کرده بگه سیومو بزارم اگه می شه یک قسمتشو گیر کردم لطفا برام بره
Last edited by amirrasa kateb; 03-12-2007 at 15:15.
Sharmande ke Eng minevisam.Tu madresam,fonte farsi nadare.
Dar morede RAM,Man az yegane ye 2 GigaByte Gereftam 25 toman.Kheyli raziam.Hich moredi nadare.![]()
من يه ربع بازي كردم !کسی crash of the titans رو بازو کرده ؟ اگه کرده بگه سیومو بزارم اگه می شه یک قسمتشو گیر کردم لطفا برام بره
------------------------------------------------
دوستان بهتر نيست بي خيال اين رم شيد ! بريد يه تاپيك بزنيد صبح تا شب در مورد رم حرف بزنيد ! نصف اين تاپيك شده در مورد رم !
اقا جاوید ببخشید مسیولش منم ولی واقعا این کاسبا شورشو در اوردن هر روز یه چیز میگن![]()
کسی تاحالا رم 8گیگ گرفته بگه چه جوریاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)