مشكل ميتونه از سيدي باشه . در هنگام نصب به مشكلي بر نخوردي ؟ يعني پيغامي نداد ؟ مشخصات سيستمت رو بزار .من تو بازي hitman 2 مشكل دارم...
وسط بازي خود به خود قطع ميشه و پيغام خطا ميده در ضمن تنظيمات گرافيكي بازي هم تغيير نمي كنه؟
ببين آقا اميد بود يا امين توضيح دادند در مورد بعضي بازي ها كه وقتي ويندوز عوض ميكني چي ميشه .من یه مشکل تو باری god father دارم.
من ویندوزم رو عوض کردم چون ویروسی شده بود
ویندوز درایو c بودبازی درایو d
حال بازی بالا نمیاد این ارور رو میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم بدونم سیو ها جایی میافته؟
که بردارم بازی رو از اول نصب کنم یا نه باید از اول شروع کنم. ممنون
بعد یه پیغام خصوصی به اقا امین دادم گفت این فیلو کپی کن توسیستم 32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارو کردم بازی میاد بالا تا جایی که انخاب میکنی load game هنوز موس تکون نخورده میپره بیرون بازی.
در ضمن اصلا صدا هم نداره تا اونجا
.حالا سیوها تو این بازی کجا میافته
میشه سیوهارو بردام بازیو از اول نصب کنم؟
در مورد سيو هم من يادم نيست كجا بود . توي اگه توي My Document نباشه بايد توي محل نصب بازي يه پوشه باشه به اسم Saves . ممكنه اونجا باشه . اگه نبود روي درايوي كه بازي رو نصب كردي كليك راست كنيد و سرچ رو بزنيد و در قسمت سرچ اينو بنوسيد : save . اگه باز هم پيدا نكرد بدون كه مشكل از سيو هاست و متاسفانه بايد از اول شروع كني .
نبايد مشكلي از سيستمت باشه . ببين مطمئني قفل ميكنه ؟ يه تيري بنداز ببين صداش نمياد ؟ چون با گرافيك هاي 128 اينطوريه . يه امتحان بكن ببين تير ميندازه ؟سلام
من بازي رزيدنت اويل 4 رو نصب كردم
اما اين بازي فقط دو تا دموي اولش مياد و بعدشم مانيتور سياه ميمونه و كل سيستم قفل ميشه
مشخصات سيستم من هم اينه
ram 716
ati 128
cpu 2.4
شما هم همين كار رو انجام بده ببين اينطوريهمنم وقتی بازي رزيدنت اويل 4 رو نصب كردم
فقط دو تا دموي اولش مياد و بعدشم مانيتور سياه ميمونه و كل سيستم قفل ميشه
البته من تازه کارت گرافیک خریدم و ویندوز خودم رو عوض نکردم ولی درایورشو نصب کردم