LOT رو می تونی از روی لیبل سفیدی که رو جعبه کنسول چسبانده شده پیدا کنی.
LOT رو تو سایت زیر بده و مشخصات کنسول های مشابه با کنسولت رو پیدا کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LOT رو می تونی از روی لیبل سفیدی که رو جعبه کنسول چسبانده شده پیدا کنی.
LOT رو تو سایت زیر بده و مشخصات کنسول های مشابه با کنسولت رو پیدا کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها.
من از این سایت پرتو خرید کردم در واقع فرم خرید رو پر کردم و طبق چیزی که در فرم نوشته بود باید با من تماس می گرفتن اما یک روز گذشت و خبری نشده. هنوز پول رو به حساب واریز نکردم . اگر بخوام بیخیال شم باید چکار کنم؟ چون اینطور که معلوم طول میکشه. میخوام لغوش کنم باید چکار کنم.؟ تلفنی هم که نوشتن جواب نمیده.
دوست عزیز اگه شما با پست پیشتاز DVD سفارش دادین، تا وقتی که پول رو به حسابشون نریزین براتون پست نمیکنن...!
هر وقت شما پول رو به حسابشون ریختین فرداش سفارشتون رو تحویل میگیرین... (اگه با پیک موتوری که مخصوص تهرانی هاست سفارش میدادین اول بازی رو میگرفتین بعد حساب میکردین)
عزیزان من جهت راهنمایی کردن من توسط شما بیشتر مشخصات کنسولمو می ذارم تا پی ببرم که برد کنسولم چیه ؟
Team : CSON
200 الی 240 ولتاژ
2.7 آمپر
68 - 47 هرتز
203 وات
LOT NO : 0807
Video : NTSC-J
کنسول : Premium Go Pro
MFR Date : 2008-02-20
با توجه به سال ساخت بردش فالکون باید باشه.
پشت منبع تغذیه 175 وات نوشته یا 203 وات؟
ممنون بچه ها . کارم راه افتاد. من کابل vga سفارش داده بودم اما حالا دیگه خیالم راحت شد . لغوش کردم آخه پشیمون شدم.
عزیز من که نوشتم 203 وات فقط می خواستم بپرسم فالکونه ؟ یا چون نوشته 203 وات هرگز نمی تونه فالکون باشه ؟ تازه از اون پریمیوم جدید هاست از اونهایی که روش می نویسن Premium Go Pro
یه سوال دیگه ای داشتم آیا می شه با خرید یه مانیتور کامپیوتر که پورت Hdmi داره 360 رو تو اون بازی کرد ؟ منظورم اینه که آیا به کیفیت اون تلویزیون های 2 و 3 ملیونی میرسه یا نه ؟ چون تو این تلویزیون 21 اینچم نمی تونم پیام ها و نوشته های تو بازی رو به خوبی از دور بخونم ؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین .
دوست عزیز بنظر من اگه می خای خیالت راحت شه از روش نظری عمل کن ..یعنی پلاستیک زیر کنسولتو در بیار و سهی کن indoctorها رو نگاه کنی اگه دو تا indoctor بود 100% فالکونه
تا اونجا كه من ميدونم كنسول هاي با برد FALCON رو منبع تغذيه زده 175 وات
من كاري به نظر دوستان ندارم
ولي تجربه دراز مدت خودم اين رو بهم ثابت كرده
هيچ وقت بازي روي MONITOR به لذت و واقعي بودن اون روي TV نميرسه
حالا خود داني
راستي يك سوال هم داشتم
توي جعبه اين PREMIUM كه خريدي REMOTE CONTROL هست يا نه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)