تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 616 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

من تازه فارغ التحصیل شدم...ارشد...

یه جا صحبت کردم برای امریه...اوکی گرفتم...حالا چه پروسه ای رو باید طی کنم؟ممنون میشم اگه دقیق بگید...من هیچی نمی دونم

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

چند ماه ؟؟ تايپ نشده روزبه جان
    دو ماه مدت آموزشی هست

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

سلام
    قانون 3 برادر برای معافی هنوز هست؟
    تا آخر سال 89 هست...

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

سلام

من تازه فارغ التحصیل شدم...ارشد...

یه جا صحبت کردم برای امریه...اوکی گرفتم...حالا چه پروسه ای رو باید طی کنم؟ممنون میشم اگه دقیق بگید...من هیچی نمی دونم
    شما دفترچه رو بگیر و پر کن و بفرست، برگه سبزت که آمد برو بده به اونجا که بهت اوکی داده، بقیه کارا با آنهاست

3. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دو ماه مدت آموزشی هست

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

تا آخر سال 89 هست...

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

شما دفترچه رو بگیر و پر کن و بفرست، برگه سبزت که آمد برو بده به اونجا که بهت اوکی داده، بقیه کارا با آنهاست
    خوب زمان فرستادن دفترچه مهم نیست؟ شنیدم اداره ها امریه ها رو اول سال میگیرن من باید طوری تنظیم کنم که اعزامم بیفته اونور سال...درسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خوب زمان فرستادن دفترچه مهم نیست؟ شنیدم اداره ها امریه ها رو اول سال میگیرن من باید طوری تنظیم کنم که اعزامم بیفته اونور سال...درسته؟
    زمان اعزام مهم هست نه پست دفترچه، و البته نداشتن غیبت، باید از اون اداره بپرسی شما جا واسه چه ماهی دارید بعد اونها هر ماهی گفتند تو تقریبی میتونی دفترچه رو بفرستی و اگر هم اینور تر شد میتونی بری نظام وظیفه عقب جلو کنی

6. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

زمان اعزام مهم هست نه پست دفترچه، و البته نداشتن غیبت، باید از اون اداره بپرسی شما جا واسه چه ماهی دارید بعد اونها هر ماهی گفتند تو تقریبی میتونی دفترچه رو بفرستی و اگر هم اینور تر شد میتونی بری نظام وظیفه عقب جلو کنی
    مرسی...خوب مثلا اداره بگه اردیبهشت 90...من کی باید پست کنم؟منظورم اینه که کی دفترچه رو پست کنم تا زمان اعزام بیفته بعد از اردیبهشت 90؟

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ... ببخشید یه سوالی داشتم :

میشه قانون معافیت 3 برادر را برام شرح بدید ؟

ممنون .

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

مرسی...خوب مثلا اداره بگه اردیبهشت 90...من کی باید پست کنم؟منظورم اینه که کی دفترچه رو پست کنم تا زمان اعزام بیفته بعد از اردیبهشت 90؟
    تاریخ فارغ التحصیلیت؟؟؟؟

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

سلام ... ببخشید یه سوالی داشتم :

میشه قانون معافیت 3 برادر را برام شرح بدید ؟

ممنون .
    3 تا برادر شما دارای کارت پایان خدمت باشند، دقیقا کارت پایان خدمت نه خرید، معافیت، کفالت
    یعنی خدمت رفتند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تاریخ فارغ التحصیلیت؟؟؟؟

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

3 تا برادر شما دارای کارت پایان خدمت باشند، دقیقا کارت پایان خدمت نه خرید، معافیت، کفالت
    یعنی خدمت رفتند
    31 شهریور 89 فارغ التحصیلیمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

من ميخوام سال بعد از دانشگاه انصراف بدم. اگه دقيقا 14 مرداد 90 انصراف بدم ميخوام 15 مرداد دفترچه رو بفرستم. چيكار بايد بكنم تا تاريخ اعزامم قبل از 15 شهريور بياد ؟؟ ميخوام قبل از اعلام نتايج كنكور برم سربازي تا براي گرفتن معافيت تحصيلي از خدمت مرخصي بگيرم و مشكل نظام وظيفه نداشته باشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

آقایون من تا تیرماه پیش دانشگاهی بودم..بعدش از اونجا فارغ التحصیل شدم..الان برای اسکن مدرک نظام وظیفه کوفتی اینا باید چیکار کنم؟ باید برم مدرسه گواهی بگیرم باز؟ یا برم دنبال دفترچه اعزام و برگ سبز ؟
    (ثبتنام پيام نور تهران رسمي)
    خواهشا کمک کنید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •