با مالیات می شه 65400فکر کنم ..
با مالیات می شه 65400فکر کنم ..
چه انلاين چه از برنامه شما بايد ماليات رو پرداخت كنين كه حدودا ٦٥ تومن ميشه
به این نتیجه رسیدم که موبایل یا مودمهایی که نسل 4 را تا 300 مگ ساپرت می کنند در حقیقت از تجمیع فرکانس ها ساپرت می کنند. ( اهل فن نظر بدن) توی موبایل های جدید مدل بالا 300 مگ زیاد شده اما مودم کمه
از مودمهای هواوی e5786 - e5186 هست
و sierra 790s
و آلکاتل y900 در مودمها میشه نام برد. اما فعلا قیمت ها بالاست اما از سایت taobao میشه به قیمت مناسب خرید که نیاز به رابط یا واسط داره شاید اگر چندتا بخریم ارزون در بیاد نمی دونم شایدم اینطوری گمرک بهش گیر بده و یدونه راحت تر ترخیص بشه
درود.
دوستان گوشی من LG G5 هست و توی مشخصات شبکه نوشته LTE Cat9..
این یعنی چی؟
cat9 که توی ایران نیست کلا ولی گوشی شما در شبکه نسل 4 از 450مگ پهنای باند پشتیبانی میتونه بکنه.
برای TD-LTE حداقل این اولش باید بسته هایی میذاشت که مشترک جذب کنه نه این بسته هایی که از 4g گرونتره
منم باهات موافقم من خودم اواخر اسفند مودمd100گرفتم و حدود یک ماهی هم هست که یک انتن براش سفارش دادم و همین روزها به من می رسه و به این نتیجه رسیدم اگه سرعت دانلودم به سه مگابایت برسه کلن می تونم با اینترنت همین 4g فول اچ دی ببینم پس چه نیازی دارم اینترنتی بگیرم که تازه اومده و نقاط ضعف و قوتش مشخص نیست
Last edited by xxx1360; 08-08-2016 at 18:42.
کسی نیست مارو راهنمایی کنه
بله به نظر من در شرایط فعلی استفاده از این اینترنت باند ۴۲ ریسکش خیلی بالاست. یک نقشه گذاشتن که تاکید هم کردن صرفا پوشش بیرونی، جالبه که مشهد به این بزرگی رو زده پوشش کامل، حتی تا کوه های جنوبی مشهد رو هم پوشش میده! اون وقت داره مودم داخلی میفروشه! یک جوری هم کل شهر رو پر کرده که نمیشه محل تقریبی BTS هاشو فهمید که اگر نزدیکمون بود بخریم.
من که میگم گول این باند ۴۲ رو نخورید. ملت فکر میکنن خوب دیگه این کل شهر رو که پوشش میده. بعد میخرن می بینن سرعت کمه!
این تست ۸۹ مگابیتی در یک زمان خلوت و قطعا در نزدیکی یک BTS (به احتمال زیاد سیار در همون محل برگزاری مراسم!) انجام شده وگرنه خروجیش مشخص نیست چیه!
باز مودم های FDD-LTE رو میشه سیم کارت سایر اپراتورها رو توش انداخت و استفاده کرد. ایرانسل توی منطقه شما خوب نبود رایتل، رایتل خوب نبود همراه اول. تازه میشه به جای 4g از نسل ۳ و در موقع ضرورت از نسل ۲ (در حد دیال آپ) ازش استفاده کرد. ولی این مودم TD-LTE صرفا با ایرانسل اگر اونم خوب آنتن بده کار میکنه! چه کاریه این همه پول بدیم؟!
من نظرم همین روش شما یعنی استفاده از مودم های قوی تر با آنتن بیرونی و یا اتصال آنتن مثل شماست تا اینکه بخوایم این همه هزینه جدا بدیم. ضمن اینکه از لحاظ فنی هم جایگزین ADSL یا حتی وایمکس هم نمیشه!
چون این مودم ها به گفته خودشون حتی Valid IP هم نمی گیرن چه بشه Static IP !
بارها و بارها سر همین موضوع من با ایرانسل مشکل داشتم. کلی هم تماس گرفتم و با کارشناساشون صحبت و بحث کردم. آخر هم مشکل حل نشده. وقتی IP Invalid باشه، عملا میره پشت NAT و خیلی مشکل به وجود میاد. بماند که خیلی سرویس ها قابل استفاده نیستن ولی با مشکلاتی که ایرانسل در NAT Server اش داره، هر از گاهی به مدت چند ثانیه تا دقیقه علیرغم داشتن آنتن پر، هیچ سایتی (حتی سایت خود ایرانسل) باز نمیشه!
اینو با چندین مودم و گوشی خوب هم تست کردم! این مشکل در رایتل هم هست ولی به شدت کمتره. چون مشترکین کمتری داره و NAT Server هاش خلوت تره. البته یک دفعه از یکی شنیدم که رایتل میتونه بر روی بستر فعلیش Valid IP بده که هنوز این موضوع رو بررسی نکردم و مطمئن نیستم
شاید دکل tdd باند 3500 هست که باید فاصله دکل ها نزدیک به هم باشه و اون یکی که دورتره دکل موبایله
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)