خب امیدوارشدیماون توضیحم بدی ممنون میشم درمورد زیردیپلم ها تحصیلات کمترباشه جای بهتری میوفتی؟؟
دلیل؟؟
خب امیدوارشدیماون توضیحم بدی ممنون میشم درمورد زیردیپلم ها تحصیلات کمترباشه جای بهتری میوفتی؟؟
دلیل؟؟
دوستان ان شاالله که این آخرین سوالم باشه
البته این سوالو یبار پرسیدم دوبار بپرسم ببینم چی میشه . من پدرم فوت شده 3برادرو2 خوار دارم که هر5تا متاهل هستن
و توی شهر هم هستیم هممون البته همشون مشغله زندگی خودشونو دارن بما نمیرسن// الان منو مادرم فقط باهم زندگی میکنیم مادرمم سنش بالای 65 هست و کمی ناتوان
به دلیل سنش دیگه مریضی خاصی نداره ولی خب به دلیل پیری پاهاش اینا درد مکنه..یکی از آشناها
موردش شبیه من بوده با رفتن به نظام وظیفه شهرشون پسرشونو معاف از رزم کردن..میخواستم بدونم
منم مادرمو ببرم نظام وظیفه یکم خواهش التماس کنم برای شرایطم آیا ممکنه دوران خدمتمو بندازن تو شهر خودم؟؟؟؟؟ اگه نشدنیه نرم الاف شم و خواهش التماس کنم؟؟؟؟
![]()
دم همه اونایی که جواب میدن گرم...مرسی ازبچه ها![]()
Last edited by AshkeMahtab; 19-07-2014 at 19:59.
بچه ها شرایط گرفتن امریه چطوریه؟
شرایط اولش پارتی
شرط دوم پارتی شرط سوم پارتی
خودم.اقدام کردم سری اول جواب رد بهم دادن, سری دوم.با پارتی گفتن دیر شده دو نفر خواستیم!!!!!
شما با توجه به نوع مدرکت به هر سازمانی که تو شهر هست سر برن, قسمت کارگزینی
حتما سه چهار ماه قبلش اقدام کن
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوستان وضعیت سرباز های مازاد چطوری هست . به دلیلی شاید سال بعد برم .
امکانش زیاده یا کمه که سربازی سال بعد 24 ماه بشه ؟
سلام دوستان
به نظرتون اگر من تا اواسط مرداد ماه دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم؟؟؟
باز قسمت شد من جواب بدم
اینکه مادر کسی مریض باشه و... ربطی به معاف از رزم شدن طرف نداره.
معاف از رزم یعنی اینکه طرف خودش مشکل داره.
-----------
نظام وظیفه استان شما را نمی اندازه شهر خودتون
شما اول میری آموزش که ممکنه هر جای کشور باشه.
----------
حالا بگیم رفتین آموزش و برای تقسیم خواستی مدارک را بدی، من قبلا هم به یکی از دوستان گفتم احتمال نمیدم با توجه به اینکه طرف برادر داره بندازن شهر خودت، چون برای کفالت اگه اون سر دنیا هم برادر داشته باشین کفالت نمیدن.
ولی 100% این مورد را مطمئن نیستم چون یکی از دوستان با اینکه برادر داشت و پدرش فوت کرده بود افتاد ولی مطمئن نیستم با پارتی افتاد یا شرایط حساب کردن!
منظور از مازاد اگه اینه که کدتون مازاد بیاد، روز اعزام میرین نظام وظیفه و بر اساس نیاز و... اونجا میگن برین کجا.
اتفاقا اگه کسی تو نظام وظیفه استان پارتی داشته باشه خیلی خوبه چون میتونن راحت هر جایی خواستن بفرستن.
قبلا هم گفتیم که ما نمیدونیم واقعا چی میشه ولی احتمال اینکه کسر ها کاهش پیدا کنه و خدمت هم 24 ماه بشه هست.
اصلا تو خدمت همه چیز امکان پذیر هست، دیدین فردا گفتن از اول مهر هر کس اعزام بشه 24 ماه.
تا اواسط با اواسط فرق میکنه
اگه تا آخر تیر بفرستین احتمال 50-50 داره شهریور بخورین ولی اگه اواسط مرداد بفرستین احتمال قوی آبان اعزام میخورین.
-------
یه تجربه و مثال عینی هم بدم.سال
ما سه نفر بودیم که سال 91، 23=24=25 مرداد دفترچه فرستادیم، دوستان من که 23 و 25 فرستادن اعزام آبان خوردن من که این وسط 24 فرستادم دی خوردم/
در نتیجه: هیچ وقت به طور قطع نمیشه گفت کی اعزام میخورین.
من کلی از ارسال هارو خوندم و به این نتیجه رسیدم به تعداد سرباز های موجود شرایط مختلف هست برای دوره خدمت! پس سوال نکنم سنگین ترم.. چون هیچ چیز قطعی نیست...
فقط آرزو میکنم همه سربازا از جایی که خدمت میکنن راضی باشن و این دوسال براشون آسون بگذره..![]()
آقا با فوق دیپلم امریه میشه گرفت ..جزو محالاته ؟؟
دوست عزیز تو این مملکت کار نشد نداره البته با پارتی و معرف
اما من با فوق لیسانس از بهترین دانشگاه رشته مهندسی و شاگرد اول دارای پرونده نخبگان هر جا رفتم یا معرف میخواد یا پارتی یا شرایط دار باید باشی
در هر صورت شما تلاشت را انجام بده![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)