هیچ نتیجه ای نمیده تنها راهش شکایت به تنظیم مقرراته
البته idm رو باید رو 32کانکشن هم بزاری چون آسیاتک سرعت تک کانکشن افتضاحی داره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
هیچ نتیجه ای نمیده تنها راهش شکایت به تنظیم مقرراته
البته idm رو باید رو 32کانکشن هم بزاری چون آسیاتک سرعت تک کانکشن افتضاحی داره
خطتو رو 10 مگ بستن ، منتها مثه اینکه خطت فیبر نوریه و گویا آسیاتک رو فیبر نوری ، سرعتش از یه مقداری بالاتر نمیره!!!!
در هر صورت شما در سایت 195 ازشون شکایت کن ( هر چند که به دلیل ضریب اشتراک 1 به 8 بعید میدونم اعتراضتو وارد بدونن ؛ چون سرعت سرویس شما طبق قانون مربوطه ، باید حداقل 128 کیلوبایت و حداکثر 1024 کیلوبایت باشه که اگر سرعتت از 128 کیلوبایت پایین تر اومد ، اونوقت اعتراضتو وارد میدونن ولی به هر حال شکایتو بکن )
من که میگم سرویستو تمدید کن ؛ چون 3 روز بیشتر نمونده!
برای یه عده محدودی سرعت شبانه از سرور های آسیاتک بازه!!!
من پیگیری کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
دوستان یه راهنمایی کنن اگه ممکنه دیروز از آسیا تک یه سرویس گرفتم و پرداخت هم کردم اما تو صفحه کاربری هیچ سرویسی و هیچ فاکتوری ننوشته میخواستم بدونم بعداز وصل کردن سرویسو نشون میده یا یه مشکلی پیش اومده اگه جواب بدید ممنون میشم
اینترنت شما وصله یا قراره وصل بشه؟اگه وصله و بعد یک سرویس فعال کردی باید در صفحه اصلی و فاکتور های خرید سرویس بیاد
Sent from my K017 using Tapatalk
وصل نیست تازه از مخابرات تخلیه کردم و آسیاتک ثبت نام کردم سوالم اینکه هیچ سرویسی تو صفحه کاربری ثبت نشده
Last edited by raminray; 17-08-2015 at 23:07.
دوستان عزیز چقد طول میکشه که ترافیک خریداری شده به پنل اضافه بشه؟
الان به مدت یه ساعتی میشه که مبلغ از جسابم کسر شده ولی هنوز ترافیک اضافه نشده
با 1544 تماس گرفتم و گفتن که دوباره پرداخت نمایید، مبلغ به حساب بازگشت داده میشه
اقدام کردم و پرداخت دومی به حساب برگشت داده شد
ولی هنوزم ترافیک اضافه به پنل وارد نشده!
متاسفانه با *733# هم نمیتونم پرداخت کنم، میگه بانک مورد نظر شما این تراکنش را پشتیبانی نمیکند!!!
اگر پرداخت درست انجام بشه همون موقع اضافه می شه
ولی بعضی وقت ها سیستمشون درست کار نمی کنه ( بیشتر ساعت 12 به بعد ) ... حجم یا هرچیز دیگه ای که بخری ازت پول کم می کنه ولی خرید انجام نمی شه . بعد از 15 دقیقه پول برگشت می خوره به حسابت
معمولا بعد از چند ساعت درست می شه
برا ما هم سرعت میومد پایین شبا ولی شکایت کردیم این دفعه که رفتم دیدم پایین نمیاد شبا حتی از خود آسیاتک هم تماس گرفت گفت چرا شکایت کردید از اول به خودمون میگفتید حالا قبلش 100بار بهشون گفته بودیم
قبلش حتی رو دانلود نیم بها هم سرعت کم میشد
Last edited by farshad0123; 17-08-2015 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)