تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2309 از 2365 اولاول ... 1309180922092259229923052306230723082309231023112312231323192359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,081 به 23,090 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اون کارکیت ها رو من تست نکردم واقعیتش ولی بعید بدونم کیفیت مطلوبی بده
    خوب از همون یو اس بی استفاده کنید درسته پورتش پشت هست ولی سیم رابطش بلنده و تا داخل داشبور به راحتی میرسه و میتونید داخل داشبورد فلش بزنید

الان پخش شما قابلیت usb و aux رو داره بلوتوث خیلی واجب نیست به نظرم ولی اگه شما حتما به بلوتوث نیاز داری اون دو راحی که گفتم بهترین گزینه هاس
    والا فروم همسایه خوندم بلوتوث خود پخش ها هم کیفیت نداره چه برسه به اینا. مثلا 5100 کنوود رو تست زده بودن میگفتن با اختلاف کیفیتش کمتر از پخش یو اس بی هست.xb100 سونی میگفتن وضعیت بهتری داره در این مورد.(فروم تی تی)
    اره من پورت یو اس بی رو اوردم جلو aux هم همینطور خواستم ارتباط بی سیم بگیرم که ظاهرا فعلا پخشای قیمت مناسب بلوتوث خوبی ندارن.
    یه سوال دیگه با nfc هم اینکار انجام میشه ؟
    Last edited by Actros; 28-03-2018 at 05:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب دوستان یکم راجب یه موضوعی براتون بنویسم تا بحث انتقال تجربه پیش اومده رو هم داشته باشیم

البته بعضی از دوستان اینجا در جریان مشکل پیش اومده برای سیستم من هستن، بگذریم!

من خوب سیستمم رو حدود یکماهی بود بعد از خریدن ماشین(ساندرو استپ وی) و اونم در چندین مرحله نصب کردم که اجزاشو در امضام میتونین ببینین

از حدود 10-12 روز پیش متوجه شدم یک نویز خفیف ولی تو مخی به سیستمم اضافه شده! اونم به این صورت که یک نویز ثابت بود! و وقتی سوییچ ماشین رو میچرخوندی و میومد رو حالت باطری( سه حالت داره، باطری، دینام و استارت موتور) این نویز اصطلاحا play میشد عین یه موزیک! شکلش هم مثل یه سوت بود! منتها دقیق ترش مثل پخش بالاترین فرکانس(های رنج) که گوش قابلیت شنیدنش رو داره! ببینید چقدر تو مخی بوده! دقیقا سوییچ رو که میچرخوندم این نویز بخصوص اجرا میشد! چندتا نکته جالب و بعضا عجیب داشت! اول اینکه ثابت بود! ربطی به ولوم نداشت! ولوم پخش تا آخر هم که زیاد میشد شدت این نویز تغییر نمی کرد! وقتی حرکت میکردی هم همینطور و مثل نویزهای رایج سیستم نبود که با حرکت و گاز دادن کم و زیاد بشه! نکته بعدی اینکه فقط از سه تا توییتر شنیده میشد(توییتر سمت شاگرد این نویز رو نداشت)

خلاصه رو آوردم به سرچ کردن و خب از بعضی از دوستان هم نظرشونو پرسیدم ولی نظراتشون با نظرم و همینطور با نتیجه سرچ هام یکی بود!! و اونم تعجب از نوع این نویز! به توصیه دوستان و مواردی که در تحقیقاتم بهشون رسیدم اومدم و چندتا چیز رو تست کردم! در هر صورت یا اتصال کوتاهی صورت گرفته بود، یا از اکسسوری ها بود یا از پخش و آمپ و بقیه قطعات! و من همش این ترس رو داشتم که از قطعات باشه! چون اکثرشون رو تازه تهیه کرده بودم! و با این اوضاع قیمت ها و گرونی دلار و وضع وخیم بازارمون حقیقتا امکان هزینه بیشتر در این مقطع رو نداشتم! و امیدوار بودم با چندتا مورد و تست این قضیه شناسایی و حل بشه! برق سیستم رو کاملا از باطری قطع کردم و هیچ برقی در مدار نبود و در کمال تعجب دیدم نویز هنوز هست! سوکت پخش کامل در اومد دیدم نویز هست! RCAها رو تست کردم دیدم هست! حتی سر باطری، فیوز داخل فیوز هولدر و خلاصه هرچی که مربوط به سیستم بود رو تست کردم دیدم همچنان هست! به توصیه دوستان از منفی RCA به بدنه یه سیم گرفتم تا منفی تقویت بشه ولی بازم همون داستان بود! حتی با کمک یک برقکار و مولتی متر وضعیت تک تک سیم هارو چک کردیم ولی چیزی که مبنی بر وجود مشکل تو سیم کشی و مواردی از این دست باشه رو مشاهده نکردیم! خلاصه که سیستم و قطعات تقریبا به وضعیتی رسیده بودن که انگار می خواستم مجدد نصبشون کنم! از بس که همه چی رو سعی کردم تست کنم ولی نامیدانه به این نتیجه رسیدم که از آمپ، از پخش، از سیم بلندگوها، از RCA و حتی از خازن نیست! پس از چی میتونست باشه؟؟

حداقلش خیالم راحت شد از این قطعات تازه خریداری شده نیست!! و احتمالا از جریان دهی اضافه و اتصال حالا قطعه ای و نشتی برق به قسمتی از بدنه بود! آخرین تستی که میتونستم بکنم این بود که بیخیال منفی بدنه بشم و مستقیم از منفی باطری بزنم به آمپ ها و نتیجه رو بررسی کنم اما در کمال تعجب بازم این نویز لعنتی بود!! دیگه بیخیال شدم! گفتم بزارم برای بعد تعطیلات بلکه فرجی شد! ولی کی میتونست این نویز رو تو ادامه تعطیلات تحمل کنه؟!

مجددا همه بازشدنی ها بسته شدند و داشتم فقط اتصالات پخش مثل دوربین دنده عقب و AUX اینارو تست میکردم! قبلش هم چون شارژ باطریم داشت تموم میشد زده بودمش با شارژر فندکی! و در همون حالت کابل AUX رو به گوشیم زدم و متوجه شدم اون نویز لعنتی دوبرابر شد! برام عجیب بود!! یه بار دیگه کابل AUX رو وصل کردم دیدم بازم نویز دوبرابر شد! تو همون حالت کابل USB رو از گوشیم جدا کردم دیدم نویز اضافه قطع شد و همون نویز لعنتی ادامه داشت!! خلاصه که پخش بسته شد و به فکر تحمل این نویز تا بعد تعطیلات بودم! دنده رو روی D گذاشتم و حرکت!
    وسط رانندگی اتفاقی شارژر فندکی رو از محل اتصالش درآوردم و یهو میخکوب شدم!! نویز قطع شد!! فکر کردم شوخی داره میکنه! مجدد شارژر فندکی رو زدم به محل اتصالش(برق فندکی) و نویز برگشت!!

یعنی مشکل از این شارژر بود و من این همه اذیت شدم؟؟ باور کردنی نبود!! چرا؟ چون شارژر فندکی که من استفاده میکردم از این مرغوبا بود! از برند AUKEY که من بقیمت 80 تومن سال پیش از دیجیکالا خریدمش! مدل پیشرفته ایه و Fast Charge نسخه سوم کوالکام رو پشتیبانی میکنه و من بارها گوشیمو به روش Fast با این شارژر فندکی شارژ کرده بودم تو ماشین!

به خاطر کیفیت بالای این شارژر حتی ذهنمم هم سمت این موضوع نرفته بود که ممکنه این نویز از ایشون باشه!!

تصویرش رو ببینین تا با این ملعون آشنا بشین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این توضیح رو هم اضافه کنم حدود دو سه هفته بود فهمیده بودم یکی از پورت هاش (سبزه که برای شارژ معمولی هست) از کار افتاده! ولی نگو کلا معیوب شده و باعث این نویز شده!!

حالا چطور شارژ فندکی میتونه همچین کاری کنه خدا داند!!! من که نفهمیدم علتش رو!! و اینکه چرا سه تا از توییترها(توییترهای عقب و توییتر سمت راننده) فقط این نویز رو دارن و چرا توییتر سمت شاگرد از این نویز مصون شد رو نمی دونم!!!

در کل با درآوردن این شارژر فندکی مشکل کاملا حل شد و من خلاص!! حالا نمیدونم با شارژرای دیگه فندکی هم این داستان پابرجاست یا نه(باید تست کنم)

این تجربه ای بود که گفتم با شما در میون بزارم تا بلکه دیگه به جزییاتی از این دست هم توجه کنیم!! شارژر فندکی! اوه مای گاد

موفق باشید.

3. 9 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

دوستان با میدرنج PPX - 8 گرند زیرو چه سوپر تیوتری پیشنهاد میکنید که بلندی صدا و شفافیت خوبی داشته باشه؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

دوستان با میدرنج PPX - 8 گرند زیرو چه سوپر تیوتری پیشنهاد میکنید که بلندی صدا و شفافیت خوبی داشته باشه؟
    اگه صدای نمایشگاهی میخواید سوپر هورن GZCT 5000SPL هستش ولی خیلی صدای بلندی داره در حد کر شدن و اینکه قیمتش حدود 800 تومن هست جفتی
    اگه بلندی صدا برات مهم نیست خیلی میتونی GZCT 3500X-S بگیری که خیلی صدای نازی داره و صداش خسته کننده نیست و قیمنت کارکرده ش حدودا 80 یا 90 تومن هست جفتش

این دو تا که گفتم بهترین های گرند هستن

گزینه های زیادی هست بسته به بودجه تون و اینکه چه صدایی رو میپسندین داره
    ولی چون ppx گرند جزو بهترین میدرنج های گرند هستش و صدای بلند داره معمولا در کنارش سوپر هورن میبندن که صداش خیلی بلنده البته هورن های ضعیف تری هم داره گرند مثل GZCT 4000X که اینم گزینه خوبیه ولی قیمتشو ندارم

6. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    برای خرید پخش خودرو و بلندگو برای پراید 111 چی پیشنهاد میدین؟
    آمپلی فایر نمی خوام بگیرم و برام کیفیت صدا از بیس اون مهمتر هست
    نظرتون در مورد اینها چی هست؟

بلندگوی خودرو ال جی مدل 6983

پخش کننده خودرو پايونير مدل MVH-S105UI
    سلام

اول بودجه تون رو بفرمائید تا بهتر راهنماییتون کنیم
    ولی در کل بدون آمپلیفایر خیلی جواب نمیگیری یعنی بعدا پشیمون میشی
    یه پخش متوسط و یه اسپیکر با کیفیت و یک آمپلیفایر معمولی حدودا 800 تومن درمیاد ولی در عوض یه صدای راضی کننده داری که از موسیقی لذت ببری

این پخش که انتخاب کردی 1 جفت خروجی آمپلیفایر داره و قطعا اگر یک زمانی بخواید ارتقا سیستم بدین پشیمون میشید
    شما به راحتی می تونی با 100 یا 150 تومن افزایش بودجه پخشی رو بخری که 3 جفت خروجی داشته باشه و هم بعدا پشیمون نمیشی و هم اگه خواستین بفروشین مشتری داشته باشین

برای بلندگو باید عرض کنم که برند LG در مقابل برند های فعلی بازار خیلی ارزش خرید نداره (منظورم در بحث کار آدیو هستش)
    تو رنج قیمتی که شما میخواید Focal RCX-690 هستش حدود قیمت 280 تومن و یا Hertz ECX 690.5 هستش حدودا 260 تومن و یا Focal RCX-690 هستش که حدود قیمت290 تومن
    این اسپیکر هایی که معرفی کردم از با کیفیت ترین و ارزونترین اسپیکر هایی هست که هم میشه بدون آمپلیفایر استفاده کرد و یا با آمپلیفایر

8. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

والا فروم همسایه خوندم بلوتوث خود پخش ها هم کیفیت نداره چه برسه به اینا. مثلا 5100 کنوود رو تست زده بودن میگفتن با اختلاف کیفیتش کمتر از پخش یو اس بی هست.xb100 سونی میگفتن وضعیت بهتری داره در این مورد.(فروم تی تی)
    اره من پورت یو اس بی رو اوردم جلو aux هم همینطور خواستم ارتباط بی سیم بگیرم که ظاهرا فعلا پخشای قیمت مناسب بلوتوث خوبی ندارن.
    یه سوال دیگه با nfc هم اینکار انجام میشه ؟
    بهترین حالت پخش موسیقی برای پخش ماشین استفاده از Cd ارجینال هستش
    بعد usb
    و بعد aux و بلوتوث

قطعا با بلوتوث نمیشه کیفیت مطلوبی گرفت

NFC هم برای موبایل هستش و من ندیدم تو پخش کاربردی داشته باشه

اگه نظر منو میخواید کلا بیخیال بلوتوث بشین واگه خیلی واجه از bt100 یا bt200 پایونیر استفاده کنید که بهتر جواب بگیرین

10. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

اگه صدای نمایشگاهی میخواید سوپر هورن GZCT 5000SPL هستش ولی خیلی صدای بلندی داره در حد کر شدن و اینکه قیمتش حدود 800 تومن هست جفتی
    اگه بلندی صدا برات مهم نیست خیلی میتونی GZCT 3500X-S بگیری که خیلی صدای نازی داره و صداش خسته کننده نیست و قیمنت کارکرده ش حدودا 80 یا 90 تومن هست جفتش

این دو تا که گفتم بهترین های گرند هستن

گزینه های زیادی هست بسته به بودجه تون و اینکه چه صدایی رو میپسندین داره
    ولی چون ppx گرند جزو بهترین میدرنج های گرند هستش و صدای بلند داره معمولا در کنارش سوپر هورن میبندن که صداش خیلی بلنده البته هورن های ضعیف تری هم داره گرند مثل GZCT 4000X که اینم گزینه خوبیه ولی قیمتشو ندارم
    بودجه حدود سیصد .... سوپر تیوتر با هورن از لحاظ کیفیت فرق دارن؟
    امپلی فایر GZTA 4125X-II جوابگوی کارم هست؟ اگه نه یه امپ هم پیشنهاد بده ... مرسی

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بهترین حالت پخش موسیقی برای پخش ماشین استفاده از Cd ارجینال هستش
    بعد usb
    و بعد aux و بلوتوث

قطعا با بلوتوث نمیشه کیفیت مطلوبی گرفت

NFC هم برای موبایل هستش و من ندیدم تو پخش کاربردی داشته باشه

اگه نظر منو میخواید کلا بیخیال بلوتوث بشین واگه خیلی واجه از bt100 یا bt200 پایونیر استفاده کنید که بهتر جواب بگیرین
    والا از پخش 7016 راضیه م. سلیقه م پایونیری نیست ! 5 6 سال پیش با تحقیق همینجا و تی تی خریدم.ظاهرا پخشای جدید صدای جدیدی به من نمیدن و فقط امکانات بهتری میدن. چون 7016 خیلی صدای فلت خوبی داره...
    حالا اگه خواستیم بریم تو کارش
    نظرتون درمورد سونی 5200 چیه ؟ بی تی 304 کنوود و 610 کنوود . پخشی میخوام سه جفت خروجی بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد آمپلی فایر 9400 کنوود میخواستم ببینم کسی اطلاع داره کدوم کانالش 100 واته کدوم کانالش 60 وات؟ aیا b ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید
    کسی در مورد آمپلی 9400 کنوود اطلاعی داره؟
    میدونه کدوم دوتا کانالش 100 وات و کدوم دوکانالش 60 واته؟ A یا B ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •