نه دوست عزیز فقط برای محدوده
قبل از اینکه بزنی ببین تنظیمات مودمت رو 4 مگ یا 8 مگ بسته شده یا نه
اگه نیست تو بخش تماس با پشتیبانی بگو رو 4 یا مگ می بندند
بخش رایگانشو تست نکردم
ولی 8 مگ تا 980 کیلوبایت از ------ دانلود کردم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه دوست عزیز فقط برای محدوده
قبل از اینکه بزنی ببین تنظیمات مودمت رو 4 مگ یا 8 مگ بسته شده یا نه
اگه نیست تو بخش تماس با پشتیبانی بگو رو 4 یا مگ می بندند
بخش رایگانشو تست نکردم
ولی 8 مگ تا 980 کیلوبایت از ------ دانلود کردم
سرویس نامحدود اونایی هستن که روشون نوشته : " با حداقل ترافیک تضمین شده "
حالا این ترافیک مشخص شده رو با 4 برابر سرعت استاندارد سرویس میتونی دانلود میکنی
یعنی 256 که سرعت استاندارش 32 هست ، اون 16 گیگ رو با 128 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنی
512 ، 40 گیگ رو با 256 کیلوبایت در ثانیه ، و تو سرویس 1 مگابیت ، 100 گیگ رو با 512 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنی
سرویس های حجمی ، در ساعات شبانه سرعتشون استاندارد شده تقریبا ... ولی برای من از 6 ساعت یه بخشی روی 120 ـه و یه بخشی رو 200 - 250 ... ساعات نزدیک به صبح میاد رو 300 - 250 ... 1 مگابیت حجمی با ترافیک 10 گیگ دارم ... تقریبا 4 گیگ دانلود میشه
دوستمون که گفتن با 8 مگابیت تا 980 کیلوبایت دانلود کردن تقریبا میشه گفت 8 تا 120 کیلوبایته دیگه ... 8 برابر سرعت استاندارد 1 مگابیت ... 960 کیلوبایت ... حالا یه خورده بیشتر و کمتر
نمیدونم مسئول این مشخص کردن سرویس ها کیه واقعا ... حجم رو متناسب با سرعت سرویس میدن ... آخه آدم برای 4 مگابیت 2 گیگ ترافیک میذاره ؟ تازه شبانه ـش هم نیم بهاست
اونوقت برای 1 مگابیت 10 گیگ گذاشتن
خدا صبر بده به ما
دوستانی که اندیشه 256 نامحدود دارند, سرعتشون بطور متوسط چند هست؟
صبا نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازی میکنین خودتون رو با اندیشه و مخابرات درگیر نکنین.من تقریبا تمام ISP ها رو امتحان کردم
Last edited by manishabanzadeh; 10-09-2015 at 17:49.
35 - 40 ... اون ترافیک 16 گیگ رو هم با 4 برابر این سرعت استاندارد ، یعنی حدود 120 - 130 کیلوبایت دانلود میکنی ... سرویس محدودیت انتخابی رو بگیر که بتونی اون 16 گیگ رو هر وقت خواستی استفاده کنی ... با فعال کردن 4 تا پین 4 گیگی در قسمت هدایا
چ سرویسی هس؟
سرعت ساعت ایگان چطوره ؟
ممنون. خودم 256 نامحدود (انتخابی) دارم. مسئله اینجاست که سرعتم بطور متوسط 16-17 هست درحالی که چند ماه پیش, سرعت استاندارد (حدود 32) بوداز بخش "صدای مشتری" هم استفاده کردم ولی دریغ از یک جواب
![]()
صبا نت از ساعت 2 تا 7 میتونی 2 برابر حجم سرویست رایگان دانلود کنی.2 برابر حجمی که وسط ماه هم بخری و اضافه کنی به سرویس حساب میشه.سرعتش هم هیچ فرقی نداره با روز.کلا هم پینگ و هم سرعت ثابته.من سرویسم 6 مگ هست
سلام دوستان.
برای جمع اوری خط مخابرات باید از کجا اقدام کرد؟
حضوری حتما باید باشه یا تلفنی هم انجام میدن؟
چند روزه جمع میشه ضمنا؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)