دوستان میخوام برای منزل اینترنت تهیه کنم و از مخابرات راحت بشم. به نظرتون برم سمت TD-LTE یا همون اینترنت همراه رو بگیرم؟ مزیت و معایب هر کدوم چیه؟
دوستان میخوام برای منزل اینترنت تهیه کنم و از مخابرات راحت بشم. به نظرتون برم سمت TD-LTE یا همون اینترنت همراه رو بگیرم؟ مزیت و معایب هر کدوم چیه؟
بله من خودم میدونم که این TD-LTE نیست
من حرفی از TDD زدم که اینطور موضع گیری میکنید ؟
تستی که من گذاشتم 4G Plus یا همون LTE Advance یا همون LTE Cat 6 هست
من نمیدونم شما چطور از 4G+ سیستم کاملا متفاوت TDD-LTE برداشت کردین
در ضمن 4G پلاس من درآوردی نیست و توی اپراتور های آمریکایی به اسم LTE-Advance شناخته میشه و توی اروپا به اسم 4GPlus بعضی اپراتور ها توی سایشتون استفاده کردن . و همانطور که بالای گوشی میبینید علامت 4G+ اومده . دقیقا مثل نسل 3 که اول HSPA بوده و بعد توی همون نسل 3 با افرایش سرعت به 42Mb اسم اون رو HSPAP یا H+ گذاشتن .
1-واژه 4G+ وجود داره و همون LTE-A هست که A مخفف Advanced هست و همون Cat6 هست با حداکثر سرعت 300 مگابیت هیچ ربطی هم به ایرانسل نداره که اختراع کرده باشه یا نه !!!!!!
2-چرا قصه نوشتید شما ؟ کجا اون دوستمون که تست گذاشت گفت این TDD هست ؟ این همون 4G+ یا همون cat6 هست
مشخصات گوشيتون بخش باند فورجي بايد ببينيد LTE Cat6 پشتباني ميكنه يا خير ، اگر نوشته بود Cat6 پس گوشي شما قابليت دريافت فورجي پلاس دار دوست عزيز
من از شما عذرخواهی می کنم.
هنوز نقشه خاصی نداره 4G+ و فکر نکنم نقشه ای هم بذاره
چرا من نميتونم انلاين بسته ٣٠ گيگ ٦ ماهه رو بگيرم؟ حتما بايد شارژ كونم؟ خيلي گرونتر در مياد كه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوبار نفرست که یه عده میان میگن ذوق زده شدی دوبار فرستادی (شوخی کردم )
باید با برنامه ایرانسل من بخری .
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اون بسته ای که می خوای نمی شه
ميگه موجودي كافي نيست
دوستان میشه بنده رو هم یه راهنمایی بفرمایین؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)