تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2308 از 3347 اولاول ... 1308180822082258229823042305230623072308230923102311231223182358240828083308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,071 به 23,080 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میخوام برای منزل اینترنت تهیه کنم و از مخابرات راحت بشم. به نظرتون برم سمت TD-LTE یا همون اینترنت همراه رو بگیرم؟ مزیت و معایب هر کدوم چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز اول اینکه این واژه 4g پلاس یک چیز من درآوردی از ایرانسل هست!
    4g جدیدی که معرفی شده بر روی باند ۳۵۰۰ هست و به اصطلاح باند ۴۲
    دوم اینکه نه s7 و نه ظاهرا هیچ گوشی دیگه ای هنوز از این باند پشتیبانی نمی کنه (شما هم چنان در حال استفاده از همان TD-FDD هستید)
    این چند روز من زیاد سرچ کردم و هیچ گوشی که از باند ۴۲ LTE پشتیبانی کنه پیدا نکردم
    به عنوان مثال شما می تونی باند های پشتیبانی شده گوشی خودت رو از لینک زیر مشاهده کنی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سایر گوشی ها رو هم موجود داره
    هنوز این باند زیاد جا نیوفتاده و هم کشور های کمی ازش استفاده می کنند و هم اینکه دیوایس های کمی براش ساخته شده
    همین مودمی هم که ایرانسل داره میفروشه معلوم نیست از تو کدوم لپ لپی پیداش کرده!
    مودم در اصل از این شرکت هست :
    که هیچ توضیحات خاصی و کاتولوگ و نرم افزار و آپدیت و ... توی سایتش نداره! معلوم نیست اصلا چیه؟!
    توی لینک زیر هم می تونید اطلاعات بیشتری راجع به این باند فرکانسی و کشورها و اپراتورهای مورد استفاده اش ببینید:
    به نظرم هنوز زوده بریم به ایرانسل اعتماد کنیم و بابت این مودم پول بدیم. دیروز با 600 تماس گرفتم و گفتن مودم های متنوع تری میاد. تازه طرف یک چیزی گفت داشتم شاخ در میاوردم:
    میگه این مودم ۴ تا SSID میسازه که هر ۸ تا باید به یکی شون مجزا وصل بشن تا بشه ۳۲ تا! همچنین چیزی تابحال ندیده بودم! صرفا هم ۲.۴ وای فای داره و خبری از وای فای ۵ گیگ نیست
    البته گفت مودم های جدید تری بزودی میاد.
    البته سرچی که من کردم تنوع مودم برای این فرکانس بسیار کم هست یکی همین شرکت لپ لپ هست که صرفا یک مودم برای فضای بیرونی داره و یکی هم هواوی زده.
    من نمی دونم این چه کاریه که ایرانسل دوست داره این همه دکل و تجهیزات نصب کنه و همه رو هم باهم فعال نگه داره! اون از وایمکس اینم از دو حالت کاملا متفاوت نسل ۴!
    الان خود من یک مودم وای فای و دو تا usb وایمکس ایرانسل دارم که داره گوشه خونه خاک می خوره!
    به پشتیبانی گفتم برنامه ای برای جایگزینی وایمکس ها ندارید که حداقل کمی تخفیف بدید میگه نه!
    میگم خوب الکی از شما ۴۰۰ هزار تومان مودم برای چی؟!
    میگه وایمکس که مشکل نداره!
    گفتم شما واقعا توی وایمکس تون مشکل نمی بینید؟!
    سرعت بسیار کم، قطعی زیاد، حجم بسیار گران و پوشش بسیار ضعیف! تازه هفته پیش هم که مدیرتون گفت برنامه توسعه نداریم برای وایمکس و شاید جمعش هم بکنیم!
    تکلیف این همه مودمی که به ملت انداختین چی میشه؟!
    الان از کجا معلوم بیایم ۵۰۰ الی ۶۰۰ (بابت مودم و بسته اینترنت نسل ۴ ) بدیم به شما و باز این همون آش و همون کاسه نشه؟!
    از کجا معلوم که تست هتل همای مشهد شما الکی نباشه یا در یک شرایط خاص و خلوت شبکه با یک bts که همون اتاق پشتی فعال شده باشه؟!
    من که میگم فعلا دست نگه دارید و از همون اینترنت نسل قبلی استفاده کنید چون عملا مزیت خاصی نداره.
    ضمن اینکه مثل همون نسل ۴ سابق، طبق جواب اپراتور ۶۰۰، آدرس IP که این مودم میگیره invalid هست و مشکلات خاص خودش رو داره و هنوز نتونستن این موضوع رو حل کنن
    صبر کنید تا ببینیم اصلا شرکت های سخت افزاری حاضر میشن توی این زمینه سرمایه گذاری کنن یا اینجا ما صرفا موش آزمایشگاهی برای تست تجهیزات و پرداخت هزینه های زیرساخت ایرانسل هستیم (آخه مگه یک مودم بی نام و نشان چی داره که بدون مالیات ۳۷۰ پولشو بدیم؟! اونم بدون هیچ گونه امکانات ویژه ای؟! صرفا بدون در نظر گرفتن امکان اتصال باند ۴۲، در حد یک مودم ۵۰ تومانی هست)
    بله من خودم میدونم که این TD-LTE نیست
    من حرفی از TDD زدم که اینطور موضع گیری میکنید ؟

تستی که من گذاشتم 4G Plus یا همون LTE Advance یا همون LTE Cat 6 هست

من نمیدونم شما چطور از 4G+ سیستم کاملا متفاوت TDD-LTE برداشت کردین
    در ضمن 4G پلاس من درآوردی نیست و توی اپراتور های آمریکایی به اسم LTE-Advance شناخته میشه و توی اروپا به اسم 4GPlus بعضی اپراتور ها توی سایشتون استفاده کردن . و همانطور که بالای گوشی میبینید علامت 4G+ اومده . دقیقا مثل نسل 3 که اول HSPA بوده و بعد توی همون نسل 3 با افرایش سرعت به 42Mb اسم اون رو HSPAP یا H+ گذاشتن .

3. 3 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1-واژه 4G+ وجود داره و همون LTE-A هست که A مخفف Advanced هست و همون Cat6 هست با حداکثر سرعت 300 مگابیت هیچ ربطی هم به ایرانسل نداره که اختراع کرده باشه یا نه !!!!!!
    2-چرا قصه نوشتید شما ؟ کجا اون دوستمون که تست گذاشت گفت این TDD هست ؟ این همون 4G+ یا همون cat6 هست

5. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

يه سوال براي فورجي پلاس گوشي هايي كه 4جي هستن ساپورت ميكنن يا بايد گوشي خاصي باشه؟
    (من اس 5 دارم و 4 جي هست 4پلاس هم ساپورت ميكنه؟)
    پوشش 4جي پلاس رو جايي هست كه بفهميم كجا ها هست؟
    مشخصات گوشيتون بخش باند فورجي بايد ببينيد LTE Cat6 پشتباني ميكنه يا خير ، اگر نوشته بود Cat6 پس گوشي شما قابليت دريافت فورجي پلاس دار دوست عزيز

7. 2 کاربر از sadegh1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بله من خودم میدونم که این TD-LTE نیست
    من حرفی از TDD زدم که اینطور موضع گیری میکنید ؟

تستی که من گذاشتم 4G Plus یا همون LTE Advance یا همون LTE Cat 6 هست

من نمیدونم شما چطور از 4G+ سیستم کاملا متفاوت TDD-LTE برداشت کردین
    در ضمن 4G پلاس من درآوردی نیست و توی اپراتور های آمریکایی به اسم LTE-Advance شناخته میشه و توی اروپا به اسم 4GPlus بعضی اپراتور ها توی سایشتون استفاده کردن . و همانطور که بالای گوشی میبینید علامت 4G+ اومده . دقیقا مثل نسل 3 که اول HSPA بوده و بعد توی همون نسل 3 با افرایش سرعت به 42Mb اسم اون رو HSPAP یا H+ گذاشتن .
    من از شما عذرخواهی می کنم.

9. 11 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

يه سوال براي فورجي پلاس گوشي هايي كه 4جي هستن ساپورت ميكنن يا بايد گوشي خاصي باشه؟
    (من اس 5 دارم و 4 جي هست 4پلاس هم ساپورت ميكنه؟)
    پوشش 4جي پلاس رو جايي هست كه بفهميم كجا ها هست؟
    هنوز نقشه خاصی نداره 4G+ و فکر نکنم نقشه ای هم بذاره

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

چرا من نميتونم انلاين بسته ٣٠ گيگ ٦ ماهه رو بگيرم؟ حتما بايد شارژ كونم؟ خيلي گرونتر در مياد كه

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا من نميتونم انلاين بسته ٣٠ گيگ ٦ ماهه رو بگيرم؟ حتما بايد شارژ كونم؟ خيلي گرونتر در مياد كه
    سلام دوبار نفرست که یه عده میان میگن ذوق زده شدی دوبار فرستادی (‌شوخی کردم )

باید با برنامه ایرانسل من بخری .

از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اون بسته ای که می خوای نمی شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض 3G & 4G FDD-TDD Irancell / شرکت ایرانسل

سلام دوبار نفرست که یه عده میان میگن ذوق زده شدی دوبار فرستادی (‌شوخی کردم )

باید با برنامه ایرانسل من بخری .

از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اون بسته ای که می خوای نمی شه

ميگه موجودي كافي نيست

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میخوام برای منزل اینترنت تهیه کنم و از مخابرات راحت بشم. به نظرتون برم سمت TD-LTE یا همون اینترنت همراه رو بگیرم؟ مزیت و معایب هر کدوم چیه؟
    دوستان میشه بنده رو هم یه راهنمایی بفرمایین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •