اگر برا سرعت شکایت کنید شبانه رو حذف میکنن و میگن در راستای افزایش رضایت کاربران شبانه حذف گردید مثل دفعه قبل که شبانه رو حذف کردن یا مثل پارس آنلاین
اونوقت همین شبی 5گیگ هم از دست میدید
اگر برا سرعت شکایت کنید شبانه رو حذف میکنن و میگن در راستای افزایش رضایت کاربران شبانه حذف گردید مثل دفعه قبل که شبانه رو حذف کردن یا مثل پارس آنلاین
اونوقت همین شبی 5گیگ هم از دست میدید
من کاری به شبانه ندارم... چرا بین این همه تو گروه ما، خطهای خونه ما اینجوری میشه؟
اعصاب نذاشته برام...
بعد از 2 پینگ میره بالا در حد 600، که میگید برای شما نمیره.
در حالت عادی هم هر 10-15 ثانیه، 1 ثانیه قطع!!!!![]()
فرشاد ما تنها چیزی که میخوایم اینکه همه به صورت عادلانه از اینترنت استفاده کنن اخه برای چی باید در ساعت افت مصرف باید شاهد قطعی های مکرر باشیم خواهشن نگو همه دانلود میکنن بیشتر نصف کاربرای هر شرکت در شب از اینترنت استفاده ای ندارند
همش و24ساعت ای پی 37 میاد خوب اگر این ای پی رو برای اکثر مشترکین لحاظ میکنن پس چرا نسبت به رفع مشکل ای پی اقدامی صورت نمیگیره چرا فقط باید شاهد این باشیم که در ساعت رایگان که میشه قطعی ها پشت سر هم و سریع پیش میاد غیر اینکه عمدی در کاره اگر در کار نبود و مشکل فنی بود تاحالا باید نسبت به رفعش اقدامی می شد ، چرا فقط باید یک عده از اینترنت استفاده کنن ولی باقی مشنرکین حتی برای یک فایل 20 مگابایتی باید کلی دردسر بکشن جدا از این ای پی 37 در شب دقت کن فقط در شب بیشتر سایت ها رو باز نمیکنه مخصوصا سایت های اشتراک فایل ، الان شما از اینترنت راحت استفاده میکنی شما 1 به 500 نفری ببین چند نفر مشکل دارند
اگر میخوای با ip 37.221 دانلود کنی که بیهودست این ip برای من بیشتر سایت ها رو باز نمیکنه مثلا سایت اسپید تست و 8pic.ir و ..... همیشه هم این سایتا رو باز نمیکنه اینجور نیست که روز ها خوب باشه و شب ها بد بشه خودم همیشه روی 2.185 میمونم اون هیچ مشکلی نداره
پسر خوب وقتی بین ساعت 2 الی 2.30 دقیقه شب یه قطعی میندازن و ای پی میره روی 37 چه کاری میتونیم انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟
برا من که ip عوض نمیشه
چرا 4-3بار تا حالا پیش اومده که شب ipعوض بشه و بره رو 37.221 ولی اینجور نبوده که هر شب ipعوض بشه
خودم هم همیشه خطو میزارم رو 6یا 7مگ که snr بره بالا و یدقعه شب ipنپره
فرشاد ببین وضع ما رو
![]()
مشکل اینه که تویه گروه خوبی نیستی یعنی میشه گفت تو بدترین گروه مخابرات افتادی
مگه نامحدود شده که همش صفر زده؟
نه اصلا نمیزاره از اینترنت استفاده ای کنیم
سایتا درست حسابی باز نمیشن
Last edited by 8-1kel; 05-04-2015 at 20:16.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)