تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2308 از 4428 اولاول ... 1308180822082258229823042305230623072308230923102311231223182358240828083308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,071 به 23,080 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو گزارش نرم افزار ترافیک کنترلر من، برای یه چیزی نزدیک 10 دقیقه، دانلود 184 مگ و آپلود صفر ثبت شده

همین توی سایت پارس آنلاین اینجوری گزارش داده میشه؛
    186.24MB دانلود و 10.08MB آپلود

با توجه به اینکه قبلا هم گزارشای پارس آنلاین بیشتر نشون داده و خودشونم نهایتا قبول کردن، میخوام ببینم میشه 184MB دانلود کنی بدون حتی Byte 1 آپلود ؟؟
    نه! نمی‌شه. چون حتی اگه یه فایل یک تکه‌ای با لینک مستقیم و با اون حجم رو بذاری مثلاً با IDM دانلود بشه، باز هم به خاطر این که کامپیوتر شما موقع دانلود کردن مدام باید اطلاعاتی به سروری که داری ازش فایل رو دانلود می‌کنه بفرسته تا بتونه باقی فایل رو بگیره، نمی‌تونی با آپلود صفر دانلود کنی. یه مقدار جزئی بین 3 تا 5 درصد برای این کار آپلود باید داشته باشی. این رو من از روی تجربه‌ای که تو دانلود رایگان شبانه با لینک‌های آماده داشتم می‌گم. ضمن این که از نظر تئوری هم درسته.

علت این که بین ترافیک ثبت شده با نرم افزار شما و ترافیک ثبت شده خود ISP تفاوت وجود داره (6 تا 7 درصد ترافیک ثبت شده ISP شما بالاتره) می‌تونه مربوط به تفاوت نرم‌افزارهای مربوطه باشه. شما اگه دو تا نرم افزار ثبت ترافیک مثل DU Meter یا Networx رو همزمان روی کامپیوتر خودت نصب کنی، می‌بینی که این دو تا هم ترافیک ثبت شده‌شون با هم تفاوت داره. این نرم افزارها واقعن نمی‌تونن کل ترافیک رو بیت به بیت ثبت کنن. یه راهی که استفاده می‌کنن اینه که سرعت لحظه‌ای رو مثلاً سر هر ثانیه تعیین می‌کنن و برای محاسبه ترافیک مصرفی تو کل اون یک ثانیه این سرعت رو در کل زمان اون ثانیه ثابت فرض می‌کنن. یادم نیست تو تنظیمات کدوم یکی از برنامه‌های ثبت ترافیک دیده بودم که پیش فرضش 3 ثانیه بود. یعنی هر 3 ثانیه این کار رو می‌کرد. علتش هم اینه که اگه بخوان خیلی دقیق و در بازه‌های خیلی کوتاه این کار رو بکنن ممکنه رو عملکرد کامپیوتر تأثیر نامطلوب بذاره.
    با توجه به این که من بیشتر از 5 ساله ADSL استفاده می‌کنم بیشتر هم برای دانلود، می‌تونم بگم که حجم دزدی بین ISPها معنای زیادی نداره. اختلاف 4 تا 5 درصدی هم بین ترافیک ثبت شده شما با خود ISP به نظرم طبیعیه. مطمئناً سیستم‌های ثبت ترافیک ISPها باید از نرم‌افزاری که ما توی کامپیوتر خودمون برای کاربری شخصی استفاده می‌کنیم دقیق‌تر و حرفه‌ای‌تر باشه.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه! نمی‌شه. چون حتی اگه یه فایل یک تکه‌ای با لینک مستقیم و با اون حجم رو بذاری مثلاً با IDM دانلود بشه، باز هم به خاطر این که کامپیوتر شما موقع دانلود کردن مدام باید اطلاعاتی به سروری که داری ازش فایل رو دانلود می‌کنه بفرسته تا بتونه باقی فایل رو بگیره، نمی‌تونی با آپلود صفر دانلود کنی. یه مقدار جزئی بین 3 تا 5 درصد برای این کار آپلود باید داشته باشی. این رو من از روی تجربه‌ای که تو دانلود رایگان شبانه با لینک‌های آماده داشتم می‌گم. ضمن این که از نظر تئوری هم درسته.

علت این که بین ترافیک ثبت شده با نرم افزار شما و ترافیک ثبت شده خود ISP تفاوت وجود داره (6 تا 7 درصد ترافیک ثبت شده ISP شما بالاتره) می‌تونه مربوط به تفاوت نرم‌افزارهای مربوطه باشه. شما اگه دو تا نرم افزار ثبت ترافیک مثل DU Meter یا Networx رو همزمان روی کامپیوتر خودت نصب کنی، می‌بینی که این دو تا هم ترافیک ثبت شده‌شون با هم تفاوت داره. این نرم افزارها واقعن نمی‌تونن کل ترافیک رو بیت به بیت ثبت کنن. یه راهی که استفاده می‌کنن اینه که سرعت لحظه‌ای رو مثلاً سر هر ثانیه تعیین می‌کنن و برای محاسبه ترافیک مصرفی تو کل اون یک ثانیه این سرعت رو در کل زمان اون ثانیه ثابت فرض می‌کنن. یادم نیست تو تنظیمات کدوم یکی از برنامه‌های ثبت ترافیک دیده بودم که پیش فرضش 3 ثانیه بود. یعنی هر 3 ثانیه این کار رو می‌کرد. علتش هم اینه که اگه بخوان خیلی دقیق و در بازه‌های خیلی کوتاه این کار رو بکنن ممکنه رو عملکرد کامپیوتر تأثیر نامطلوب بذاره.
    با توجه به این که من بیشتر از 5 ساله ADSL استفاده می‌کنم بیشتر هم برای دانلود، می‌تونم بگم که حجم دزدی بین ISPها معنای زیادی نداره. اختلاف 4 تا 5 درصدی هم بین ترافیک ثبت شده شما با خود ISP به نظرم طبیعیه. مطمئناً سیستم‌های ثبت ترافیک ISPها باید از نرم‌افزاری که ما توی کامپیوتر خودمون برای کاربری شخصی استفاده می‌کنیم دقیق‌تر و حرفه‌ای‌تر باشه.
    جوابی که دادین با عنوان آی دی شما نمی خونه چون شما از بیللرلر هستید نه بیلمزلر

3. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وضعیت امروز من. سرویس 512-4G :

داره خودمونی میشه WMPK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اون جریان 25% آپلود رایگانو پارس آنلاین از 28 اردیبهشت داره اعمال میکنه داخل گزارش مصرف هم بک بخش جدید با عنوان "ترافیک ارسالی رایگان قرارداد" اضافه شده که به همین موضوع مربوطه.
    من خودم دیروز درطول روز یک فایل 400 مگی اپلود کردم برام جزء ترافیک ارسالی رایگان قرارداد قرار گرفته و از حجمم هم کم نشده.
    در صفحه تعرفه عمومی adsl سایت پارس انلاین هم به این موضوع اشاره شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هنر کرده. این قانون باید از 1391/8/14 رعایت میشد نه 1392/2/28.
    چیزی که مشخصه ماها به قانون عمل نشده و یوزر از پارس آنلاین حجم طلبکاره.

با اینکه این قسمتا به گزارش سایت اضافه شده ولی برا من یه مشت صفر نوشته. من 1392/3/2 یک گیگ ترافیک خریدم و چیزی هم بهش اضافه نشده. هنوز دارن برای من آپلود رو حساب میکنن

در ضمن شما از کجا متوجه شدین اضافه شدن اون قسمت مربوط به همون موضوعه (اشاره به قسمت قرمز رنگ حرفای خودتون)

توی صفحه تعرفه عمومی هم که میگین به این موضوع اشاره شده مطمئنا این متقلبا تازه اضافه ش کردن. کسی هست که یک ماه پیش هم این خطو دیده باشه؟؟

من این اواخر بارها زنگ زدم و شاکی شدم که چرا بند 3 رو بهش عمل نمیکنین. حتی مدیر ارشداشونم از وجود همچین چیزی خبر نداشتن. احتمالا الان دیدن یوزر شروع به شکایت کرده دیگه نمیتونن صداشو در نیارن

خودمم همین فکرو کردم چون باید بیتهایی به سرور ارسال بشه تا روند دریافت فایل از سرور و اینکه چه بیتهایی باید ارسال بشن و چه بیتهایی هرز رفتن مشخص بشه.

اما برام سواله چرا این نرم افزار مقدارو صفر زده

نزدیک یک هفته هست ورژن جدیدشو نصب کردم. ممکنه Networx 5.2.8 باگ داشته باشه؟؟؟

داره خودمونی میشه WMPK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اون جریان 25% آپلود رایگانو پارس آنلاین از 28 اردیبهشت داره اعمال میکنه داخل گزارش مصرف هم بک بخش جدید با عنوان "ترافیک ارسالی رایگان قرارداد" اضافه شده که به همین موضوع مربوطه.
    من خودم دیروز درطول روز یک فایل 400 مگی اپلود کردم برام جزء ترافیک ارسالی رایگان قرارداد قرار گرفته و از حجمم هم کم نشده.
    در صفحه تعرفه عمومی adsl سایت پارس انلاین هم به این موضوع اشاره شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این 25% باید از 1391/8/14 اعمال میشد نه یه هفته پیش.
    از زمان شروع قرار دادم که توی برج 9 سال پیش بود هیچ چیز به من اضافه نشده. این تغییراتی هم که میگین تو جدول گزارش پارس آنلاین اضافه شده لااقل برای من هیچ فرقی نکرده. یه مشت صفر توشون نوشته با اینکه دوم همین ماه 1GB ترافیک خریدم اما باز 25 درصد رو اضافه نکردن. از اون افتضاح تر دارن ترافیک آپلود رو هم برام حساب میکنن

شما از کجا فهمیدین این تغییرات جدید مربوط به همون موضوعه؟ (اشاره به قسمت قرمز شده صحبتاتون)
    درضمن اینکه گفتین؛ "صفحه تعرفه عمومی adsl سایت پارس انلاین هم به این موضوع اشاره شده" تا جایی که یادم میاد همچین چیزی نبود. کسی هست که 1 ماه پیش این خط به چشمش خورده باشه ؟؟

من بارها بابت عمل نکردن به این بند به پارس آنلاین زنگ زدم و شکایت کردم و سماجت به خرج دادم جوری که مدیر ارشداشون مجبور شدن جواب بدن، اما حتی اونا هم از وجود همچین قانونی خبر نداشتن

من که میگم این خط رو تازه اضافه کردن (گرچه هنوز هم بهش عمل نمیکنن) چون ترسیدن حالا که یوزر از جریان سر در اورده گندش دربیاد و تو شکایت و دعوا آبروریزی بشه

نه نمیشه ... یه مقدار جزئی بین 3 تا 5 درصد برای این کار آپلود باید داشته باشی...
    خودمم فکر کردم یه کم عجیبه چون باید دیتایی به سرور ارسال بشه تا معلوم میشه چه بسته هایی دریافت شده و چه بسته های جدیدی لازمه. ممکنه ورژن جدید Networx 5.2.8 باگ داشته باشه (تقریبا یک هفته هست که منتشر شده و نصب کردم)

و اما در مورد قسمت دوم صحبتتون؛
    من چند روز متفاوت رو رفتم حساب کردم، اونم زمان دانلود شبانه تا مطمئن باشم بیدار نبودم تا خودم بخوام دیتایی ارسال کنم

این مقدار جزئی برای من میدونین چقدر بود ؟؟؟

از 17-18 درصد تا 30 سی و خورده ای

به نظر شما بازم نرماله ؟؟؟؟

پاورقی
    -------------------

قبل از این دیدگاه، یه دیدگاه دیگه پست کردم و گفت باید منتظر تایید مدیر بشی

این یکی رو که پست کردم بدون نشون دادن اون پیام پستم اضافه شد

چرا اینجوریه؟ یکی تایید میخواد یکی نمیخواد؟؟
    الان اون پست قبلیم چی شده پس؟
    Last edited by WMPK; 26-05-2013 at 17:17.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وضعیت امروز من. سرویس 512-4G :

سرعت دانلود شبنتون چنده؟

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یعنی مثلا هر دو روز یکبار دانلود کنیم پایین نمیاد یا نه.درضمن سرعت روزانه و پینگش از سرور لندن چنده ممنون میشم تست بگیرید.
    سرویس یک مگ محدود

تست سرور داخل

سرور لندن

سرور باکو

9. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت دانلود شبنتون چنده؟
    حدودا بین 60 تا 70 هست!

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا یعنی الان آپلود کنیم رایگان هست؟

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

آقا یعنی الان آپلود کنیم رایگان هست؟

فکر نمیکنم!
    الان من یه فایل آپلود کردم حجمم استفاده شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •