نه! نمیشه. چون حتی اگه یه فایل یک تکهای با لینک مستقیم و با اون حجم رو بذاری مثلاً با IDM دانلود بشه، باز هم به خاطر این که کامپیوتر شما موقع دانلود کردن مدام باید اطلاعاتی به سروری که داری ازش فایل رو دانلود میکنه بفرسته تا بتونه باقی فایل رو بگیره، نمیتونی با آپلود صفر دانلود کنی. یه مقدار جزئی بین 3 تا 5 درصد برای این کار آپلود باید داشته باشی. این رو من از روی تجربهای که تو دانلود رایگان شبانه با لینکهای آماده داشتم میگم. ضمن این که از نظر تئوری هم درسته.
علت این که بین ترافیک ثبت شده با نرم افزار شما و ترافیک ثبت شده خود ISP تفاوت وجود داره (6 تا 7 درصد ترافیک ثبت شده ISP شما بالاتره) میتونه مربوط به تفاوت نرمافزارهای مربوطه باشه. شما اگه دو تا نرم افزار ثبت ترافیک مثل DU Meter یا Networx رو همزمان روی کامپیوتر خودت نصب کنی، میبینی که این دو تا هم ترافیک ثبت شدهشون با هم تفاوت داره. این نرم افزارها واقعن نمیتونن کل ترافیک رو بیت به بیت ثبت کنن. یه راهی که استفاده میکنن اینه که سرعت لحظهای رو مثلاً سر هر ثانیه تعیین میکنن و برای محاسبه ترافیک مصرفی تو کل اون یک ثانیه این سرعت رو در کل زمان اون ثانیه ثابت فرض میکنن. یادم نیست تو تنظیمات کدوم یکی از برنامههای ثبت ترافیک دیده بودم که پیش فرضش 3 ثانیه بود. یعنی هر 3 ثانیه این کار رو میکرد. علتش هم اینه که اگه بخوان خیلی دقیق و در بازههای خیلی کوتاه این کار رو بکنن ممکنه رو عملکرد کامپیوتر تأثیر نامطلوب بذاره.
با توجه به این که من بیشتر از 5 ساله ADSL استفاده میکنم بیشتر هم برای دانلود، میتونم بگم که حجم دزدی بین ISPها معنای زیادی نداره. اختلاف 4 تا 5 درصدی هم بین ترافیک ثبت شده شما با خود ISP به نظرم طبیعیه. مطمئناً سیستمهای ثبت ترافیک ISPها باید از نرمافزاری که ما توی کامپیوتر خودمون برای کاربری شخصی استفاده میکنیم دقیقتر و حرفهایتر باشه.