این گزینه تو پخش 7016 8016 و 8019 هست
من خودم 7016 کنوود دارم و این جگزینه واقعا تو صدا تاثیر داره
این گزینه تو پخش 7016 8016 و 8019 هست
من خودم 7016 کنوود دارم و این جگزینه واقعا تو صدا تاثیر داره
سلام دوستان
یه سیستم میخواستم ببندم تا 1 تومن که جایگزین سیستم فابریک پراید بشه
بیس و شفافیت خوبی داشته باشه
این مدل رو از یکی از نظرهای اساتید اینجا پیدا کردم..خوب هست ?
عقب Sony XS-XB6951
جلو فابریکی Sony XS-FB103E
آمپلی Kenwood KAC-PS702EX
پخش Kenwood KDC-X5100BT
فقط اینکه ساب هم لازم هست ؟چه قیمتی میشه اون. اگر بهتر میشه یک ساب هم معرفی کنید در توان این سیستم ..ممنون
Last edited by akharwarbaz; 26-03-2018 at 00:11.
سلام دوستان سوالی داشتم
من پخش 7016 دارم و خواستم کارکیت بلوتوثی بگیرم. اصلن در موردشون نمیدونم.پورت aux 7016 پشت ظبط هستش.
من یه مدل کارکیت بلوتوثی تسکو دیدم تو بهرام شاپ و دیجی 39 تومن که به usb وصل میشه. مدلای دیگه دیدم که جک 3.5 سوند دارن. فرق اینا چیه ؟
برای من که پورت aux پشت هست باید از این مدلا بگیرم که به usb وصل میشه ؟ بعد کیفیت صدا چطور میشه؟ مثل همون فلش هست یا افت میکنه؟ راستش خواستم یه پخش جدید بگیرم که این امکانات جدیدم داشته باشم.مدلای جدید کنوود مثل bt304 فک میکنم ارزش خرید بالایی داشته باشه به قیمت 340 تومن.سه جفت خروجی هم داره.ولی خب من مشکلم فعلا همین ارتباط بی سیم هستش اگه با این حل شه که فبها
ممنون میشم در مورد اون کارکیت بلوتوثی راهنمایی کنید.اگه محصول بهتری میشناسید معرفی کنید. اگه کیفیت پخش پایین نیاد به همین بسنده میکنم وگرنه ممکنه پخش رو تعویض کنم
Last edited by Actros; 26-03-2018 at 05:29.
سلام
فقط میتونم بگم برای اینکه بلوتوث داشته باشی برای پخش
یا باید خود پخش اون قابلیت رو داشته باشه
یا میتونید BT100 یا BT200 پایونیر بخرید که اگه اشتباه نکم حدود 200-300 تومن هزینه ش هستش که برای این پخش ارزش خرید نداره به نظر من
البته اینم بگم دوستان میگن که با این کیت
هیچ افت کیفیتی نمیکنه آهنگ ولی خودم تست نکردم
میتونید پخش رو بفروشید و 8019 یا مدل های مشابه بخرید که خودشون بلوتوث داشته باشه
Last edited by Mohammadkiller; 26-03-2018 at 10:37.
سپاس از راهنماییتون
برای پخش با یکم پرس و جو تصمیم گرفتم پایونیر مدل 1053 رو بگیرم
برای قطعات دست دومی که نوشتم ، فعلا امکان جایگزین کردنشون برام نیست ولی برای خرید اسپیکر مشکلی نیست .... برند هلیکس که فرمودید چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟
فرض رو بر این بذارید که در آینده آمپ هم ارتقا پیدا میکنه
یعنی با این کارکیت های معمولی کیفیت در حد aux هم نیست؟ aux با یه کابل ارزان قیمت.
در اون حدم باشه قابل قبوله.اینم نگفتی من که پورتم پشته بابد حتما از این یو اس بی ها بگیرم؟ مدلای دیگه رو دیدم گفتم به aux وصل میشن.
اگه نیست که یهو پخش و عوض کنم.چند مدل مد نظر دارم.
Sent from my Nokia 6 TA-1021 using Tapatalk
اون کارکیت ها رو من تست نکردم واقعیتش ولی بعید بدونم کیفیت مطلوبی بده
خوب از همون یو اس بی استفاده کنید درسته پورتش پشت هست ولی سیم رابطش بلنده و تا داخل داشبور به راحتی میرسه و میتونید داخل داشبورد فلش بزنید
الان پخش شما قابلیت usb و aux رو داره بلوتوث خیلی واجب نیست به نظرم ولی اگه شما حتما به بلوتوث نیاز داری اون دو راحی که گفتم بهترین گزینه هاس
خوب پخشی که انتخاب کردین برای لوازمی که الان دارین مناسبه و میتونم بگم یه پخش معمولیه ولی اگه بعدا بخواید سیستمتون رو پیشرفته تر و قدرتی تر کنید شاید این پخش خیلی مناسبش نباشه
برای اسپیکر هم اگه برای سیستم فعلی میخواید میتونید از برند هلیکس Helix Esprit E69X و یا Helix Blue B69X.2 رو خریداری کنید که البته این اسپیکر ها کیفیتی هستن و اگه بلندی صدا براتون مهمه گزینه های بهتری هست ولی قیمتشون بالاتر میره مثلا Focal PC 710 هست که حدود قیمت 750 تا 800 تومن هستش ولی به قول بعضی ها کاملترین اسپیکر ساخته شده برای ماشین هستش یا Focal 690 AC که حدود قیمت 480 باید باشه
اینایی که معرفی کردم از برند های درجه یک هستن ولی شما برای خرید اسپیکر میتونید از 80/000 تومان تا 1/000/000 تومان هزینه کنید بسته به اتخاب خودتون
بازم منتظر باشید شاید دوستان نظر بهتری داشته باشن
موفق باشید
سلام
برای خرید پخش خودرو و بلندگو برای پراید 111 چی پیشنهاد میدین؟
آمپلی فایر نمی خوام بگیرم و برام کیفیت صدا از بیس اون مهمتر هست
نظرتون در مورد اینها چی هست؟
بلندگوی خودرو ال جی مدل 6983
پخش کننده خودرو پايونير مدل MVH-S105UI
Last edited by mahddi; 28-03-2018 at 01:11.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)