آره دیگه وقتی به لیسانس گروهبانی بدهند به دیپلم دیگه سرباز نباید گفت/
آره دیگه وقتی به لیسانس گروهبانی بدهند به دیپلم دیگه سرباز نباید گفت/
دوستان اگه کسی 6ماه مونده خدمتش تموم بشه و قبلا هم غیبت داشته، اگه دانشگاه قبول بشه می تونه ثبت نام کنه و یه ترم مرخصی بگیره تا خدمتش تموم شه؟
دمت گرم
آره واسه انتقالی،ناممو هشتم از پادگان فرستادن رفته معاونت ولی ترتیب اثر ندادن حالا میخوام برم سراغش.از شانش منم این شنبه تعطیله
اونوقت چطوریاس؟کار راه میندازن یا نه؟
نمیدونم یکشنبه برم جوابمو میدن یا نه!!؟
خدایا.......
در حین خدمت، به هیچ عنوان نمی توانید در دانشگاه ثبت نام کنید
چه غیبت داشته باشید، چه ناشته باشید.
اگر غیبت نداشته باشید، میتونید از خدمت بیایید بیرون، درستونو بخونید، دوباره برید ادامه خدمت.
عجله نکن - خودشون جوا نامه میدن . ممکنه یمدت طول بکشه از یک ماه تا حداکثر 2 ماه ولی خودشون جواب میدن
دوستان فرق کلی و اساسی تحصیل کرده ها و زیردیپلم ها چیست یعنی تو کل دوران خدمت چه فرق
اساسی بین اونایی که تحصیلشون زیر دیپلمه و اونایی که بالای دیپلمه صورت میگیره من هنوز اعزام نشدم
من تحصیلم زیر دیپلمه ایا ممکنه منو جای بدی بندازن چون تحصیلم زیر دیپلمه؟؟؟ مثلا لب مرز؟؟؟
یه سوال ددیگه اگه تو شهر خودت نیوفتی مرخصی ها چطوری ست هرچندماه بهت مرخصی میدن؟؟؟؟
یه سوال دیگهمثلن کسایی بهشون زنگ میزنی ایا پادگان شنودمیکنن حرفاتونو؟؟چون من با دوسته مونثم
حرفای بووووووق میزنم چی میشه جریان؟؟؟؟
یه سوال دیگهسیگارچی میشه برد؟؟ مثلن بردیم بگیرن چه کارمون می کنن؟؟من یه روز سیگارنکشم میمیرم؟؟؟
یه سوال دیگهاخریشه خدایی
کلن سربازی خوبه ترس داره یانه؟؟؟؟؟همین؟؟؟؟ پیشاپیش مرسی
Last edited by AshkeMahtab; 18-07-2014 at 10:06.
منم منتظرم مدرکمو بگیرم و برم![]()
Last edited by sansa; 18-07-2014 at 10:11.
1- در آموزش و نحوه برخورد در حین آموزش تفاوت زیادی داره، البته بحث مدرک یه طرف دلیل مهم تر سن هست در حالت اول طرف 18-19 سال سن داره در طرف دوم 25-26 و یا شاید بیشتر و بعضا کسانی که سنشون بالاتر هست با کادر ها هم سن میشن یا 2-3 سال تفاوت دارن.
در تقسیم مدرک تحصیلی تاثیری نداره. همه احتمال دارن لب مرز بیوفتن.
در وظایف محوله و مسئولیت ها در طول خدمت تفاوت هایی هست.
2- مرخصی طبق قانون 1 روز در ماه و برای مسافت های بیشتر به ازای 100 کیلومتر 1 روز که البته ظاهرا اصلاحاتی بعدا در مورد این مسافت داشتن و اگه اشتباه نکنم مثلا برای 600 کیلومتر 3 روز به جای 6 روز تو راهی در نظر میگرفتن.
ولی چون این مدت کمتر هست معمولا در یگان های بیشتر در نظر گرفته میشه که البته به رابطه با فرمانده، یگان، و عرضه خودسرباز داره.
اگه وظایف محوله خاص نباشه باز مدرک تحصیلی تاثیر نداره.
3- بعضی یگانها و بعضی پادگانها تلفن های عمومیشون شنود میشه و برخورد هم میشه. (اسم نمی برم ولی مراکز آموزشی زیاد حساس نمیشن)
4- آره بکس بکس سیگار ببر مشکلی نداره
دوست من کاری میکنن که نمیری نترس، می تونی ببری البته اگه بگیرن هم احتمال داره مرخصی بعدی بسوزه و هم بازداشت بری. (در آموزش)
در یگان اما شرایط فرق میکنه، علی الخصوص در ناجا به دلیل اینکه پاسگاه و کلانتری و .... هست خیلی راحت تر هست.
البته باز اگه بازدید کننده ای و یا کسی ببینه و بنویسه بازداشت داری.
مرسی
د آخه من شنیدم اینطور نامه هارو جواب نمیدن(یعنی خوده دبیرخونه گفت خودت برو دنبال نامت)
خلاصه اینکه بدجوری ریختم بهم.اصن یه جورایی دلشوره گرفتم![]()
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)