تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2307 از 4428 اولاول ... 1307180722072257229723032304230523062307230823092310231123172357240728073307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,061 به 23,070 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه WMPK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

طبق بند 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛

3- تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات
    ADSL، ارایه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک مشترکين برای مجموع دریافت و ارسال به ميزان بيست و پنج درصد( 25 %) حجم ترافيک اضافی برای مشترکين لحاظ کند.

توی این بند به 2 نکته ی مهم اشاره شده:
    اول اینکه فقط ترافیک دریافتی باید برای کاربر محاسبه بشه.

دوم اینکه در محاسبه ترافیک مشترکين باید 25% (بصورت رایگان) به کاربر اضافه بشه (به عبارتی با خرید 1GB ترافیک، باید 256MB به اون 1 گیگ ترافیکتون اضافه بشه و پولی هم نباید بابتش پرداخت کنین).

این آخرین مصوبه مربوط به خدمات اینترنتی هست

قسمت اول این بند کاملا روشنه (فقط محاسبه ترافیک دانلود شده) اما قسمت دوم یه کمی گیج کننده بیان شده

من برای اینکه تفسیر درست این بند رو بدونم با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تماس گرفتم و بعد اینکه 10 تا شماره مختلف بهم دادن، آخر کار هم یه خانمی یه سری توضیحات داد که به جک شبیه تر بود.

خواستم دوباره با سازمان، تماس بگیرم ولی گفتم اول بیام اینجا مطرح کنم ببینم دیگران برداشتشون چیه (تازه ممکنه کسی تفسیر درست این بندو بدونه و به ما هم بگه)

دلیل اصراری هم که به دونستن این بند هست اینه که؛ شرکتای اینترنتی دارن سر همه مون کلاه میذارن

اولا که ترافیک آپلود شده نباید حساب بشه (من از پارس آنلاین اینترنت گرفتم. تا حالا این مسئله رعایت میشده ولی از 1392/2/28 دیدم داره ترافیک آپلود رو هم حساب میکنه. باهاشون که تماس گرفتم قبول کردن که اشتباه شده. ولی به هر حال هنوز اشتباهشونو تصحصح نکردن. بهتره بقیه هم چک کنن)

دوما (دقیقا مشکلم همینجاست) لااقل من اینجور استنباط کردم که معنی قسمت دوم اینه که باید 25% به ترافیکی که خریدی اضافه بشه.

خب در این صورت چرا نیومده بگه به ترافیک خریداری شده باید 25% اضافه بشه و گفته در محاسبه ترافیک مشترکين...

از طرفی هم هر چی میخونمش میبینم معنی ای جز این نداره که باید 256MB به هر گیگ ترافیک خریداری شده اضافه بشه.

با این تفاصیل همه شرکتای اینترنتی دارن از عدم اطلاع کاربر سوءاستفاده میکنن و سر یوزر کلاه میذارن.

با خود پارس آنلاین که تماس گرفتم کلی شاکی شدم که چرا هر بار یه جوری به تعهداتشون عمل نمیکنن، اونا هم مثل همه مونگلای دیگه گیج بازی در اوردن، نهایتا به مدیر ارشداشون وصل کردن.

اول کار اضحار بی اطلاعی کردن بعدش مثل همیشه اومدن با دوز و کلک خامم کنن که این ترافیک داره بصورت دانلود رایگان شبانه ارائه میشه ولی وقتی گفتم توی این بند گفته شده باید به ترافیک خریداری شده اضافه بشه و شما حق همچین کاری رو ندارید بخواید بصورت دیگه ای این بندو اجرایی کنید، اصلا شاید من شبا دلم نخواد بیدار شم. اونا هم کم اوردن و قرار شده بهم خبر بدن که چجوری از لحاظ قانونی به این بند عمل کردن

حالا چون میخوام هم در این مورد و هم چند مورد دیگه (مثل دزدی ترافیک) از پارس آنلاین شکایت کنم گفتم بهتره تفسیر درست این بندو بدونم.
    به نظرتون این قانون گذار هوشمند و با استعداد منظورش چی بوده؟

2. این کاربر از WMPK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر میرسه اون قسمت که مبهمه گفته که اگر قرار باشه ترافیک ارسالی هم محاسبه بشه باید به ترافیک مجاز 25 درصد اضافه کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

3- تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات
    ADSL، ارایه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک مشترکين برای مجموع دریافت و ارسال به ميزان بيست و پنج درصد( 25 %) حجم ترافيک اضافی برای مشترکين لحاظ کند.

توی این بند به 2 نکته ی مهم اشاره شده:
    اول اینکه فقط ترافیک دریافتی باید برای کاربر محاسبه بشه.

دوم اینکه در محاسبه ترافیک مشترکين باید 25% (بصورت رایگان) به کاربر اضافه بشه (به عبارتی با خرید 1GB ترافیک، باید 256MB به اون 1 گیگ ترافیکتون اضافه بشه و پولی هم نباید بابتش پرداخت کنین).

این آخرین مصوبه مربوط به خدمات اینترنتی هست

قسمت اول این بند کاملا روشنه (فقط محاسبه ترافیک دانلود شده) اما قسمت دوم یه کمی گیج کننده بیان شده

من برای اینکه تفسیر درست این بند رو بدونم با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تماس گرفتم و بعد اینکه 10 تا شماره مختلف بهم دادن، آخر کار هم یه خانمی یه سری توضیحات داد که به جک شبیه تر بود.

خواستم دوباره با سازمان، تماس بگیرم ولی گفتم اول بیام اینجا مطرح کنم ببینم دیگران برداشتشون چیه (تازه ممکنه کسی تفسیر درست این بندو بدونه و به ما هم بگه)

دلیل اصراری هم که به دونستن این بند هست اینه که؛ شرکتای اینترنتی دارن سر همه مون کلاه میذارن

اولا که ترافیک آپلود شده نباید حساب بشه (من از پارس آنلاین اینترنت گرفتم. تا حالا این مسئله رعایت میشده ولی از 1392/2/28 دیدم داره ترافیک آپلود رو هم حساب میکنه. باهاشون که تماس گرفتم قبول کردن که اشتباه شده. ولی به هر حال هنوز اشتباهشونو تصحصح نکردن. بهتره بقیه هم چک کنن)

دوما (دقیقا مشکلم همینجاست) لااقل من اینجور استنباط کردم که معنی قسمت دوم اینه که باید 25% به ترافیکی که خریدی اضافه بشه.

خب در این صورت چرا نیومده بگه به ترافیک خریداری شده باید 25% اضافه بشه و گفته در محاسبه ترافیک مشترکين...

از طرفی هم هر چی میخونمش میبینم معنی ای جز این نداره که باید 256MB به هر گیگ ترافیک خریداری شده اضافه بشه.

با این تفاصیل همه شرکتای اینترنتی دارن از عدم اطلاع کاربر سوءاستفاده میکنن و سر یوزر کلاه میذارن.

با خود پارس آنلاین که تماس گرفتم کلی شاکی شدم که چرا هر بار یه جوری به تعهداتشون عمل نمیکنن، اونا هم مثل همه مونگلای دیگه گیج بازی در اوردن، نهایتا به مدیر ارشداشون وصل کردن.

اول کار اضحار بی اطلاعی کردن بعدش مثل همیشه اومدن با دوز و کلک خامم کنن که این ترافیک داره بصورت دانلود رایگان شبانه ارائه میشه ولی وقتی گفتم توی این بند گفته شده باید به ترافیک خریداری شده اضافه بشه و شما حق همچین کاری رو ندارید بخواید بصورت دیگه ای این بندو اجرایی کنید، اصلا شاید من شبا دلم نخواد بیدار شم. اونا هم کم اوردن و قرار شده بهم خبر بدن که چجوری از لحاظ قانونی به این بند عمل کردن

حالا چون میخوام هم در این مورد و هم چند مورد دیگه (مثل دزدی ترافیک) از پارس آنلاین شکایت کنم گفتم بهتره تفسیر درست این بندو بدونم.
    به نظرتون این قانون گذار هوشمند و با استعداد منظورش چی بوده؟

یه تغییراتی امروز تو جدول گزارش مصرف دیدم مربوط به بند بالا میشه؟
    فروم به این بزرگی یه فضا برای اپلود عکس نداره !!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مطلبی که در ادامه میاد جهت اطلاع رسانی و جلوگیری از سوء استفاده شرکتهای ارائه دهنده ی خدمات اینترنتی از عدم اطلاع کاربر از قوانین موجوده. لطفا به هر صورت ممکن به دیگران اطلاع رسانی کنید (بصورت کلامی، از طرق ایمیل، نرم افزارهای پیام رسان، شبکه های اجتماعی...)

3. تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات ADSL، ارایه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک مشترکين برای مجموع دریافت و ارسال به ميزان بيست و پنج درصد( 25 %) حجم ترافيک اضافی برای مشترکين لحاظ کند.

خود این بند به 2 تا نکته اشاره میکنه؛

اول اینکه تنها باید بابت ترافیک دانلود هزینه بپردازین و آپلود نباید محاسبه بشه.

دوم اینکه 25% ترافیک خریداری شده باید به یکی از دو حالت زیر براتون محاسبه بشه:

یا 25% به ترافیکتون اضافه بشه. بطور مثال به 1GB ترافیکی که میخرید باید 256MB (بصورت رایگان) اضافه بشه.
    یا 25% از هزینه ترافیکتون کسر بشه. یعنی هزینه 1GB ترافیک که در حال حاضر(بدون مالیات و عوارض) 4500 تومن هست باید 3375 محاسبه بشه.

دقت کنید که شرکتی که ازش اینترنت میخرید حتما منکر این قضیه میشه و میخواد به هر نحوی شده از زیر بار تعهدی که داره شونه خالی کنه و ممکنه هر ترفند و صحبتی برای گمراه کردنتون بکار ببره مثل اینکه این 25% در قالب دانلود رایگان شبانه لحاظ شده.

ترافیک رایگان شبانه جزو بسته ها و سیاستهای تشویقی حساب میشه و هیچ ربطی نداره و خیلیها ممکنه اصلا نخوان نصف شب از خوابشون بزنن و از این سخاوت شرکتهای محترم استفاده کنن. از طرفی صراحتا توی این بند اشاره شده که 25% باید به حجم ترافیک اضافه بشه.

نکته دیگه اینکه ممکنه هیچ کدوم از شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی شما رو عمدا یا سهوا از این حق قانونیتون مطلع نکرده باشن (لااقل من که پرس و جو کردم هیچ کدومشون خبر نداشتن) و این دلیلی بر نبودن این حق برای شما نیست. با جدیت پیگیرش بشین و هر نوع تخلفی رو به روشی که در ادامه میاد پیگیری کنین. (پیش خودتون نگین چون همه منکرش میشن و کسی خبر نداره پس لابد همچین قانونی وجود نداره)

نکته دیگه که همون اول کار بهش اشاره شد اینه که تنها باید ترافیک دریافتیتون محاسبه بشه نه ترافیک ارسالی. حداقل از تاریخ 1391/8/14 این قانون تصویب شده و قابل اجرا بوده (2)

یه مشکل دیگه که برای خیلیها پیش اومده چیزیه که بصورت عامیانه ازش به عنوان "سرقت ترافیک" یاد شده.

یادتون باشه خود شما میتونید ترافیکتونو محاسبه کنید (3). مشکل زمانی پیش میاد که میبینید ترافیکی که نرم افزار شما ثبت میکنه با اونچه که گزارشهای شرکتی که ازش اینترنت میگیرین نشون میده، فرق داره.

تجربه شخصی خودمو میگم؛ پارس آنلاین اولش قبول نمیکرد و میگفت چنین چیزی امکان نداره. بعد از گزارشایی که براشون فرستادم خودشونم با نرم افزار Wireshark تست کردن و ناچار شدن قبول کنن.

اولش گفتن اگه اختلافی باشه، حجم رو به شما بر میگردونیم اما بعد از کلی دور سر دوندن گفتن این یه اتفاق عادیه و حجمی به شما برگردونده نمیشه
    برای این من ماجرا رو تعریف میکنم تا مواظب باشین از این کلاها سر شما نذارن (واقعا پارس آنلاین رو بی تعهد و متقلب میدونم)

اولش گفتن این اختلاف به خاطر اینه که موقع ارسال، بسته های دیتا یه سری هدر میخوره و به عبارتی به حجم دیتا اضافه میشه و این اختلاف حجم به این خاطره.
    دقت کنین که هر دیتایی از طرف سرور ارسال میشه، سیستم شما هم همونو دریافت میکنه و نمیتونه اختلاف حجمی وجود داشته باشه.

بعدش گفتن به خاطر بستر نا مناسب سخت افزاری مثل کابل یا نویز خط یا... دیتا به اصطلاح هرز میره و سرور ما دیتا رو میفرسته اما شما قادر به دریافتش نیستین و گفتن شما باید هزینه این دیتایی که دریافت نکردین رو بپردازین.
    بعد هم مغلطه رو به نهایت رسوندن و یه مثال سفسطه گرایانه زدن که مثل این میمونه که شما برید پست و بسته ای رو ارسال کنید. پست هزینه بسته رو از شما میگیره.

جواب اینه؛ اولا هزینه ی بسته پستی داره برای سالم به مقصد رسیدن این بسته پرداخت میشه و در صورت خرابی یا آسیب بسته، پست مقصره و باید خسارت شما رو بده. به عبارت دیگه شما دارین پول دریافت سلامت بسته تونو میپردازین نه یه بسته ی درب و داغون ِ شکسته شده ی توی آب افتاده.

دوما از این مثال مغلطه گونه شون که بگذریم توجه شما رو به توضیح قانونی این مسئله جلب میکنم.
    خبرگزاری مهر به نقل از آقای رضوانی معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در تشریح مصوبه 152کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات عنوان میکنه؛ "مبلغي که کاربر نهايي بايد پرداخت کند بر اساس حجم ترافيک مصرفي تعيين مي‌شود..." و در ادامه اشاره میکنه: " با اين حال امکان محاسبه حجم دانلود و سرعت اينترنت براي خود کاربران نيز وجود دارد." (4)

همونجور که میبینین کاربر باید پول ترافیک مصرفی (ترافیکی که استفاده کرده) رو بده نه دیتایی که هیچوقت به دستش نرسیده.

شرکتی که ازش سرویس اینترنت گرفتین ممکنه به هر نحوی شما رو دست به سر کنه پس چندتا نکته رو میگم

اولا درصورتی که شرکت، سیستم ثبت شکایات داره، اول بصورت کتبی شکایتتونو مطرح کنید. اینجوری شکایت شما مستند میشه.
    دوما بدونین توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (5) سازمان تنظیم مقررات زمان مجاز، قانونی و معقول پاسخ گویی به شکایت شما 14 روز ذکر شده. در صورتی که توی این زمان به شما جواب ندادن و یا جوابشون قانع کننده نبود به سایت سازمان تنظیم برید و شکایتتونو اونجا مطرح کنید(5)

در نهایت لطفا نسبت به تخلفاتی که میشه و حق شما رو پایمال میکنن، بی تفاوت نباشین. دردسر چندانی نداره. فقط باید قسمت کوچیکی از زمانی که تو اینترنت هستین رو صرف نوشتن چند خط شکایت کنین و ارسالش کنین.

یادتون باشه از بی اطلاعی و بی تفاوتی ما سوء استفاده میکنن و چیزی که حق ماست دریغ میکنن، اگه همه واکنش نشون بدیم و تعدادمون بیشتر باشه زود تر به نتیجه میرسیم و کمتر جرات میکنن باز هم سر یوزر کلاه بذارن

اونچه که درباره مصوبات سازمان تنظیم و مقررات رادیویی گفته شد، برای اطمینان بیشتر به صورت تلفنی هم پرسیده شد تا جای شک و تردیدی باقی نمونه.

خودتون میتونید با دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تماس بگیرین و سوالاتونو بپرسین:

021-88382214

پاورقی
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(1). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(2) . به کل این بازه زمانی دقت کنین، ممکنه در یه تاریخ خاصی شرکت شما مرتکب تخلف شده باشه. من از پارس آنلاین اینترنت گرفتم از تاریخ 28/2/1391 شروع به تخلف و محاسبه ترافیک ارسالی کردن که البته با تماس و شکایت من، قبول کردن که اشتباهی رخ داده.

(3). نرم افزارای زیادی برای کنترل ترافیک وجود داره. من یکی از ساده ترین و در عین حال بهترین هاشونو بهتون پیشنهاد میدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ترافیک ارسال و دریافت رو بصورت جداگانه محاسبه میکنه و قایلیت نشون دادن مصرف شما رو بصورت ساعتی، هفتگی و ماهیانه داره و همینطور از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه. میتونید از لینک زیر دانلودش کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(4). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(5). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. میتونید به لینکهای زیر هم یه نگاه بندازید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by WMPK; 31-05-2013 at 11:00.

6. این کاربر از WMPK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب چطوری بفهمیم بهمون واقعا اضافه کردن و برای آپلود حجم کم نکردن؟
    راستی شما تایم اوت ندارید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه تغییراتی امروز تو جدول گزارش مصرف دیدم مربوط به بند بالا میشه؟
    فروم به این بزرگی یه فضا برای اپلود عکس نداره !!!!
    چه تغییراتی؟

خوب چطوری بفهمیم بهمون واقعا اضافه کردن و برای آپلود حجم کم نکردن؟
    راستی شما تایم اوت ندارید؟
    طبق همین مصوبات؛ اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL براساس این مصوبه ملزم شده اند که روش های اندازه گیری شفاف اینترنت مصرفی کاربر را اعلام کنند تا کاربران نیز بتوانند میزان مصرف اینترنت خود را محاسبه کنند

همینطور ذکر شده؛ "به گفته وی(آقای رضوانی معاون سازمان ارتباطات) تمامی اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت موظفند امکان مشاهده میزان مصرف را برای مشتریان خود فراهم کنند و در صورتیکه چنین امکانی را فراهم نکنند از ارائه سرویس توسط آنها جلوگیری به عمل خواهد آمد." (1)

نمی دونم از کجا اینترنت میگیرین اما اگه پارس آنلاین باشه با رفتن توی سایت پارس آنلاین و گزارش گیری میتونین بفهمین که حجم به شما اضافه شده یا نه و همینطور آپلود از شما کم شده یا نه

البته بگم که پارس آنلاین اون 25% رو تا حالا اعمال نکرده چون خودم از پارس آنلاین اینترنت گرفتم و دعوا و شکایت زیاد باهاشون داشتم

منتظرم تا فرصت 14 روزه شون تموم بشه و به سازمان تنظیم شکایت کنم

پاورقی
    -----------------------------------------------------------------
    1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ببینید ایم که شما پهنای باند رو بیشتر کردید و سرعت کامپیوتر بیشتر شده یکم غیر منطقی به نظر می یاد
    شما از نرم افزار های کنترل پهنای باند در گوشی استفاده نمی کنید؟
    نرم افزار خاصی که مربوط به شبکه باشه نصب نکردید؟
    نه نصب نکردم چنین برنامه هایی. تنظیماتی واسه خود گوشی یا برنامه ای وجود نداره از حداکثر پهنای باندم استفاده کنم؟ اصلا چرا اینجوری شده

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نه نصب نکردم چنین برنامه هایی. تنظیماتی واسه خود گوشی یا برنامه ای وجود نداره از حداکثر پهنای باندم استفاده کنم؟ اصلا چرا اینجوری شده
    تو مودم گزینه ای رو نزدید که پهنای باند رو تغییر بده
    بعضی از مودم های قابلیت کنترل پهنای باند دارن

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو گزارش نرم افزار ترافیک کنترلر من، برای یه چیزی نزدیک 10 دقیقه، دانلود 184 مگ و آپلود صفر ثبت شده

همین توی سایت پارس آنلاین اینجوری گزارش داده میشه؛
    186.24MB دانلود و 10.08MB آپلود

با توجه به اینکه قبلا هم گزارشای پارس آنلاین بیشتر نشون داده و خودشونم نهایتا قبول کردن، میخوام ببینم میشه 184MB دانلود کنی بدون حتی Byte 1 آپلود ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اون جریان 25% آپلود رایگانو پارس آنلاین از 28 اردیبهشت داره اعمال میکنه داخل گزارش مصرف هم بک بخش جدید با عنوان "ترافیک ارسالی رایگان قرارداد" اضافه شده که به همین موضوع مربوطه.
    من خودم دیروز درطول روز یک فایل 400 مگی اپلود کردم برام جزء ترافیک ارسالی رایگان قرارداد قرار گرفته و از حجمم هم کم نشده.
    در صفحه تعرفه عمومی adsl سایت پارس انلاین هم به این موضوع اشاره شده.

13. این کاربر از !ME77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •