من سرویسم رو اولین بار که گرفتم 6 مرداد وصل شد
الان دوباره کی باید برم شارژش کنم؟ کی قطع میشه؟
سرویسم art5
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من سرویسم رو اولین بار که گرفتم 6 مرداد وصل شد
الان دوباره کی باید برم شارژش کنم؟ کی قطع میشه؟
سرویسم art5
Last edited by timsar jackson; 19-08-2010 at 00:03.
نشانی رو نزاشتین که؟
فکر کنم 2 روز قبل از اینکه تمام بشه.یعنی اگه 6 ام وصل شده باید 4 ام پرداخت کنید
نه آقا این دوره آخر که داشت تموم میشد من یهو بدون اینکه پول بدم رفتم تو دوره جدید یعنی سر 12 شب خود به خود تمدید شد اول فکر کردم 1 روز مونده زنگیدم ساعت 12.20 به 192 دیدم نه تاریخ درسته سرویس رو همینجوری شارژ کردن من که آتیشی شدم فرداش حالشون رو گرفتم چون اگر دانلود میکردم می خواستند 1 هفته من رو سر بدونند آخرش هم پول یک گیگ که اونموقع 9000 بود رو ازم کم کنند و خطم رو تخلیه کنند. خلاصه اگر داشتید از شاتل بیرون میومدید مواظب باشید اینجوری نشید من اکو 512 داشتم دیگه نمی دون واسه ایشون که آرت هم اره اینجوری بشه یا نه.
آره سر من هم نزدیک بود بلا بیارن هفته آخر حسابی حالشون رو گرفته بودم.
خطاب به اونهایی که خیلی حال می کنن و راضی ان !
خوش باشید تا اموراتتون بگذره و همینم ازتون بگیرن !
معلوم نیست چه ارگانی به شاتل جایزه داده و معیار هاش چی بوده !!!!!
آقا شما که بهتر می دونید وضع شبانه انقدر خرابه شاتل 1 گیگ هدیه بده بعضیها عروسی میگیرند. البته نکته ای که اینهدیه ها رو در نظر بعضیها ارزشمند میکنه هزینه خرید ترافیک هر گیگ به مبلغ 5000 تومانه وگرنه هر شب باید بشه حداقل 2 گیگ دانلود کرد که نمیشه.
شاتل قبلا شبها بیشتر سایتها رو محدود میکرد اما چند تا سایت بود که میشد با سرعت بالا ازشون دانلود کرد مثل کمیاب آنلاین و میهن دانلود اما جدیدا همون ها رو هم محدود کرده،کلا شبانه افتضاح شده.
برو تو تاپیک زیر ببینم چیزی می تونی از شاتل بکنی:
اگر کندی الکی تعریفشو نکن که جیبش از این بیشتر پر بشه.آب باریکه شاتل که باعث میشه بعضی ها براش تبلیغ کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam
من ADSL 1مگابیت از شاتل گرفتم
اما سرعت دانلوذم 70 هست
مشکل از کجاست
دردمو به کی بگم؟؟؟
به هیچ کسی نمیتونی بشون بگی
یه راه داره فک کنم اونم ببینی که داون استریمت چقدره
یعنی بری تو تنظیمات مودمت و داون استریم رو ببینی اگه بیشتر از 1024بود موردی نداره ولی اگه کمتر بود زنگ بزن بشون و بشون بگو (البته فک کنم بعدش میگن برو اوپرادانلود کن)
ولی اگه داون استریم کمتر از1024بود میتونی بگی ولی اگه سرعت کمه تا بشون زنگ بزنی میگه برو اوپرا دانلود کن
خوب اینا به جای اینکه برن اوپرا رو کش کنن خوب برن یه سایت بهترو کش کنن مثل مثلا میهن دانلود یا سافتگذر آخه اوپرا چی داره؟
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)