پس انگار فقط شانس منه که یکساله اعصاب منو خورد کرده.من اولش ۱۰ گیگ رو تا اخر ماه می رسوندم ولی این اخریا غارتم کرد.خدا کنه این روند دیر تموم شدن حجم موقتی نباشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پس انگار فقط شانس منه که یکساله اعصاب منو خورد کرده.من اولش ۱۰ گیگ رو تا اخر ماه می رسوندم ولی این اخریا غارتم کرد.خدا کنه این روند دیر تموم شدن حجم موقتی نباشه
امروز به یک مورد عجیب برخوردم سرعت دانلودم بالای ۶۰۰ بود اما وقتی با اپارات یا یوتیوب ویدیو نگاه می کردم بافر میشد.تا حالا همچین اتفاقی برام نیافتاده بود کسی میدونه علت چیه یا چیکار کنم
برنامه networx رو نصب کردی؟! اگه نصب کردی ، در تب applications ببین که کدوم اپ ها حجمو مصرف میکنن و ...
در ضمن یوتیوب و آپاراتم زیاد میری ؛ منم اگه تو یوتیوب و آپارات ویدیو میدیدم ، حجمم سریع تموم میشد : ))
بافر شدن میتونه 2تا علت داشته باشه : 1- سرعت تک کانکشنت کم بوده ، 2- پینگت خراب بوده.
دیگه این حرف هارو اینجا نگی .... الان میان بهت تهمت میزنن که نماینده ی آسیاتک هستی
چون اینجا از هرکسی که حجم کم نمی کنه میگن نماینده ی آسیاتک
نه ، من حقیقتو میگم ؛ اون موقعم که چند گیگ بابت تایم رایگان ازم کم کرد ، اومدم اینجا و اعلام کردم که این شرکت اگه حواست نباشه ، حجمتو بابت شبانه رایگان میخوره ؛ البته مثه اینکه باگشو برطرف کرده.
منم تو همین تاپیک یک بار اعلام کردم که تو شبانه ازم حجم کم کرده ولی وقتی گفتم مشکل زود تموم شدن حجم ندارم دیگه اوضاع فرق کرد !
یه زمانی هم گفتم محدودیت سرعت تو شبانه ندارم که اون موقع هم گفتن نمایندگی آسیاتک داری !!
من که اصلاا این موضوعو که پشتیبانای یه شرکت میان تو تاپیک و ازش تعریف میکنن ، قبول ندارم ؛ آخه تعریف کردن از یه شرکت ، چه سودی واسه یه پشتیبان داره!!!
مگر اینکه طرف نمایندگی داشته باشه ، که اونم به عنوان نماینده میاد و شماره و سایت اینا میذاره...
اوناییم که میان تو تاپیکا رو مخ مردم راه میرن و مخصوصا چیزایی میگن که حرص بقیه دراد، یا بچه ان و عقده ای و یا علافو بیکارن...
مشکلات عمومی ای که مردم دارن ، منطقه ایه ؛ یه شرکت تو یه جا سرویساش عالیه و تو جایه دیگه مزخرف ( مرکز مخابراتی در کیفیت اینترنت تاثیر گذاره ) ؛ مثلا من از هرجا نت میگیرم ، پینگش خوبه ( به جز شاتل ) و جالبه که بهترین پینگو با همین آسیاتک دارم!! ( در صورتی که خیلیا از پینگ آسیاتک مینالن )
| اسیاتک | 1 مگ | ماهی 10 گیگ | 41 هزار تومان |
فقط برای دانلود شب گرفتم که سرعتش روی 20 هست !
مخابرات ماهی 20 تومان سرعتش رو 400 بود شبا !
خیلی پشیمون شدم این نت رو گرفتم
چیکار کنم که شب ها سرعتش بیاد روی 400 ؟
بله حرفاتون کاملا درسته ... نمایندگی در صورتی به نفعش هست که از طرف خودش ثبت نام انجام بشه
بیشتر مشکلات منطقه ای هست
منم همیشه می گم مرکز مخابراتی خیلی مهمه .... مثلا همین موضوع پینگ ، پینگ شما خوبه ولی پینگ من متوسطه ( نه خوبه و نه بد )
تو این تاپیک خیلی گفته شده که سرعت فقط برای بعضی ها خوبه .... یه جورایی شانسیه
شما که سرعتت 400 کیلوبایت بود نباید این ریسک رو می کردی
البته یک مگ سرعتش باید 90 کیلوبایت باشه
ببین سرعت دانلودت از ---------- یا بقیه سایت هایی که سرورشون ایرانه چجوریه .... اگر از این سایت ها سرعتت بالا باشه می شه یه کاریش کرد ولی اگر این سایت ها پایینه دیگه کاری نمی شه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)