تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2307 از 3745 اولاول ... 1307180722072257229723032304230523062307230823092310231123172357240728073307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,061 به 23,070 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من تو این 2 ماهی که از آسیاتک دارم ، به جز اون حجمی که بابت تایم رایگان به اشتباه ازم کم کردن ( بعدش بهم برگردوندن ) ، دیگه حجم خوری و حجم دزدی از این شرکت ندیدم و خیلی دقیق حجمو محاسبه میکنه و اون 10 گیگ تا آخر ماه واسم میمونه...
    پس انگار فقط شانس منه که یکساله اعصاب منو خورد کرده.من اولش ۱۰ گیگ رو تا اخر ماه می رسوندم ولی این اخریا غارتم کرد.خدا کنه این روند دیر تموم شدن حجم موقتی نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من تو این 2 ماهی که از آسیاتک دارم ، به جز اون حجمی که بابت تایم رایگان به اشتباه ازم کم کردن ( بعدش بهم برگردوندن ) ، دیگه حجم خوری و حجم دزدی از این شرکت ندیدم و خیلی دقیق حجمو محاسبه میکنه و اون 10 گیگ تا آخر ماه واسم میمونه...
    پس انگار فقط شانس منه که یکساله اعصاب منو خورد کرده.من اولش ۱۰ گیگ رو تا اخر ماه می رسوندم ولی این اخریا غارتم کرد.خدا کنه این روند دیر تموم شدن حجم موقتی نباشه
    امروز به یک مورد عجیب برخوردم سرعت دانلودم بالای ۶۰۰ بود اما وقتی با اپارات یا یوتیوب ویدیو نگاه می کردم بافر میشد.تا حالا همچین اتفاقی برام نیافتاده بود کسی میدونه علت چیه یا چیکار کنم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز به یک مورد عجیب برخوردم سرعت دانلودم بالای ۶۰۰ بود اما وقتی با اپارات یا یوتیوب ویدیو نگاه می کردم بافر میشد.تا حالا همچین اتفاقی برام نیافتاده بود کسی میدونه علت چیه یا چیکار کنم
    برنامه networx رو نصب کردی؟! اگه نصب کردی ، در تب applications ببین که کدوم اپ ها حجمو مصرف میکنن و ...
    در ضمن یوتیوب و آپاراتم زیاد میری ؛ منم اگه تو یوتیوب و آپارات ویدیو میدیدم ، حجمم سریع تموم میشد : ))
    بافر شدن میتونه 2تا علت داشته باشه : 1- سرعت تک کانکشنت کم بوده ، 2- پینگت خراب بوده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دیگه این حرف هارو اینجا نگی .... الان میان بهت تهمت میزنن که نماینده ی آسیاتک هستی
    چون اینجا از هرکسی که حجم کم نمی کنه میگن نماینده ی آسیاتک

5. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه این حرف هارو اینجا نگی .... الان میان بهت تهمت میزنن که نماینده ی آسیاتک هستی
    چون اینجا از هرکسی که حجم کم نمی کنه میگن نماینده ی آسیاتک
    نه ، من حقیقتو میگم ؛ اون موقعم که چند گیگ بابت تایم رایگان ازم کم کرد ، اومدم اینجا و اعلام کردم که این شرکت اگه حواست نباشه ، حجمتو بابت شبانه رایگان میخوره ؛ البته مثه اینکه باگشو برطرف کرده.

7. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه ، من حقیقتو میگم ؛ اون موقعم که چند گیگ بابت تایم رایگان ازم کم کرد ، اومدم اینجا و اعلام کردم که این شرکت اگه حواست نباشه ، حجمتو بابت شبانه رایگان میخوره ؛ البته مثه اینکه باگشو برطرف کرده.
    منم تو همین تاپیک یک بار اعلام کردم که تو شبانه ازم حجم کم کرده ولی وقتی گفتم مشکل زود تموم شدن حجم ندارم دیگه اوضاع فرق کرد !

یه زمانی هم گفتم محدودیت سرعت تو شبانه ندارم که اون موقع هم گفتن نمایندگی آسیاتک داری !!

9. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تو همین تاپیک یک بار اعلام کردم که تو شبانه ازم حجم کم کرده ولی وقتی گفتم مشکل زود تموم شدن حجم ندارم دیگه اوضاع فرق کرد !

یه زمانی هم گفتم محدودیت سرعت تو شبانه ندارم که اون موقع هم گفتن نمایندگی آسیاتک داری !!
    من که اصلاا این موضوعو که پشتیبانای یه شرکت میان تو تاپیک و ازش تعریف میکنن ، قبول ندارم ؛ آخه تعریف کردن از یه شرکت ، چه سودی واسه یه پشتیبان داره!!!
    مگر اینکه طرف نمایندگی داشته باشه ، که اونم به عنوان نماینده میاد و شماره و سایت اینا میذاره...
    اوناییم که میان تو تاپیکا رو مخ مردم راه میرن و مخصوصا چیزایی میگن که حرص بقیه دراد، یا بچه ان و عقده ای و یا علافو بیکارن...
    مشکلات عمومی ای که مردم دارن ، منطقه ایه ؛ یه شرکت تو یه جا سرویساش عالیه و تو جایه دیگه مزخرف ( مرکز مخابراتی در کیفیت اینترنت تاثیر گذاره ) ؛ مثلا من از هرجا نت میگیرم ، پینگش خوبه ( به جز شاتل ) و جالبه که بهترین پینگو با همین آسیاتک دارم!! ( در صورتی که خیلیا از پینگ آسیاتک مینالن )

11. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

| اسیاتک | 1 مگ | ماهی 10 گیگ | 41 هزار تومان |

فقط برای دانلود شب گرفتم که سرعتش روی 20 هست !
    مخابرات ماهی 20 تومان سرعتش رو 400 بود شبا !
    خیلی پشیمون شدم این نت رو گرفتم
    چیکار کنم که شب ها سرعتش بیاد روی 400 ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من که اصلاا این موضوعو که پشتیبانای یه شرکت میان تو تاپیک و ازش تعریف میکنن ، قبول ندارم ؛ آخه تعریف کردن از یه شرکت ، چه سودی واسه یه پشتیبان داره!!!
    مگر اینکه طرف نمایندگی داشته باشه ، که اونم به عنوان نماینده میاد و شماره و سایت اینا میذاره...
    اوناییم که میان تو تاپیکا رو مخ مردم راه میرن و مخصوصا چیزایی میگن که حرص بقیه دراد، یا بچه ان و عقده ای و یا علافو بیکارن...
    مشکلات عمومی ای که مردم دارن ، منطقه ایه ؛ یه شرکت تو یه جا سرویساش عالیه و تو جایه دیگه مزخرف ( مرکز مخابراتی در کیفیت اینترنت تاثیر گذاره ) ؛ مثلا من از هرجا نت میگیرم ، پینگش خوبه ( به جز شاتل ) و جالبه که بهترین پینگو با همین آسیاتک دارم!! ( در صورتی که خیلیا از پینگ آسیاتک مینالن )
    بله حرفاتون کاملا درسته ... نمایندگی در صورتی به نفعش هست که از طرف خودش ثبت نام انجام بشه
    بیشتر مشکلات منطقه ای هست
    منم همیشه می گم مرکز مخابراتی خیلی مهمه .... مثلا همین موضوع پینگ ، پینگ شما خوبه ولی پینگ من متوسطه ( نه خوبه و نه بد )

14. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

| اسیاتک | 1 مگ | ماهی 10 گیگ | 41 هزار تومان |

فقط برای دانلود شب گرفتم که سرعتش روی 20 هست !
    مخابرات ماهی 20 تومان سرعتش رو 400 بود شبا !
    خیلی پشیمون شدم این نت رو گرفتم
    چیکار کنم که شب ها سرعتش بیاد روی 400 ؟
    تو این تاپیک خیلی گفته شده که سرعت فقط برای بعضی ها خوبه .... یه جورایی شانسیه
    شما که سرعتت 400 کیلوبایت بود نباید این ریسک رو می کردی

البته یک مگ سرعتش باید 90 کیلوبایت باشه

ببین سرعت دانلودت از ---------- یا بقیه سایت هایی که سرورشون ایرانه چجوریه .... اگر از این سایت ها سرعتت بالا باشه می شه یه کاریش کرد ولی اگر این سایت ها پایینه دیگه کاری نمی شه کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •