الان توی تاپیک مس یه خبر گذاشتن که نوشته مظلومی دوباره به مس برگشت
پس این واعظ داره چکا میکنه؟؟؟؟
الان توی تاپیک مس یه خبر گذاشتن که نوشته مظلومی دوباره به مس برگشت
پس این واعظ داره چکا میکنه؟؟؟؟
آره شبکه خبرم همینو گفت!!! بابا یکی این واعظ و از خواب بیدار کنه!
آقا دیشب بازم علیزاده یه دروازه خالی زد بیرون! من موندم به چه امیدی با این دوباره تمدید کردن
![]()
پرویزم که پر! مجید کامپیوترم که ... طفلک
کی میمونه! مرفاوی! نه فکر نکنم!
حجازی مدیر فنی و روته مولر مربی!!!!...
اتی خدا تیمه بدونه مربی چقدر بده!!!!!!!!!!!!!!!!
تو این بازی مربی استقلال کی بود؟
سلام
ميترسم آخرشم بريم به زينچه و فكري و .. التماس كنيم بيان مربي بشن.
من نمیدونم این واعظ احمق چه غلطی میخواد بکنه
وقتی یه عده آدم کودن که تا 2 سال پیش توپ فوتبال رو از نزدیک ندیده بودن میان میشن مدیر یه باشگاه بزرگ باید هم همین باشه
اگه صمد مرفاوی بیاد فصل بعد با 2 تا باخت هم واعظ هم بقیه ی اون احمق های دور و برش باید جمع کنن برن
مگه نگفت بعد بازی با الجزیره مربی را میگه ..... پس چی شد؟!
بیاید یه لقب باحال واسه این واعظ انتخاب کنیم ...
من خودم یه پیشنهاد دارم .... سیب زمینی : دی
سلام
دوست عزيز لقب انتخاب كردن در هر صورت خوب نيست.حتي اگه تيم نتيجه نگيره، حالا فعلا صبر ميكنيم تا مربي رو معرفي كنه ببينيم چي ميشه. شايد اينجوري هم كه ما فكر ميكنيم نيست، يعني خدا كنه كه نباشه.
دیگه منتظر چی هستید؟!!!! پرویز که قرارداد را بسته .... به احتمال 97 درصد مرفاوی سرمربی میشه...
3 درصدش هم یه مربی خارجی درپیت دیگه....
Last edited by vahid78; 20-05-2009 at 11:52.
اگر برهانى بماند استقلال عباسفرد و علیزاده را آزاد مى کند
این روزها ماندن آرش برهانى به یکى از دغدغه هاى مهم مدیران استقلال تبدیل شده است. درخشش او در لیگ هشتم باعث شده تا واسطه هاى عربى مرتباً برایش پیغام بفرستند البته آرش تمایلى براى بازى در کشورهاى عربى حوزه خلیج فارس از خود نشان نمى دهد و اروپا را هدف گرفته به همین خاطر نگرانى استقلالى ها تا اندازه اى فروکش کرده است اما در صورتیکه پیشنهاد مطلوبى از قاره سبز برسد، بعید است که بتوان مقابل وسوسه برهانى ایستادگى کرد و این بازیکن با وجودیکه یکسال دیگر قرارداد دارد به طور جدى در اندیشه رفتن فرو مى رود. نکته جالب در این ارتباط شرایط خط حمله استقلال در صورت ماندن برهانى است. این طور که مى گویند اگر آرش بماند، استقلال به احتمال بسیار زیاد عباسفرد و علیزاده را روانه تیم هاى دیگرى مى کند و به جاى آنها از وجود حداقل ۱ مهاجم ایده آل و امتحان پس داده برخوردار مى شود تا بر روى نیکمت بنشیند و به عنوان اولین یار تعویضى در خط حمله وارد زمین شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)