تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2306 از 4105 اولاول ... 1306180622062256229623022303230423052306230723082309231023162356240628063306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,051 به 23,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اخ اخ ماهم دیگه پیر شدیم : دی در هر صورت این بحث ها همیشه هست امین خان ..قبلا هم گفتم چون ما فقط در یک ارگان خدمت میکنیم ذهنیتمون در مورد سایر ارگان ها معمولا با واقعیت متفاوته ..این بحث ها در مورد سپاه هم همیشه بوده : دی ..همه جا خوب و بد داره .
    شما هم ناراحت نباش برادر ...
    پ.ن قابل توجه دوستان منظور از استوار سوم در متن مورد نظر ستوان سوم است !!@
    Last edited by SNOW PATROL; 16-07-2014 at 23:19.

2. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    بچه ها معاونت نیروی انسانی نزاجا کجاست؟سمت همون ستاد کل میشه(مینی سیتی)؟
    و اینکه من که الان حین خدمتم و میخوام برم جواب ناممو از اونجا بگیرم چه روزهایی میتونم برم؟(شنیدم فقط شنبه ها باید رفت)

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    بچه ها معاونت نیروی انسانی نزاجا کجاست؟سمت همون ستاد کل میشه(مینی سیتی)؟
    و اینکه من که الان حین خدمتم و میخوام برم جواب ناممو از اونجا بگیرم چه روزهایی میتونم برم؟(شنیدم فقط شنبه ها باید رفت)
    نامه چی؟ انتقالی؟ چون من یه بار رفتم واسه نامه انتقالی ، رفتم همون مینی سیتی
    شنبه بود( فقط هم شنبه ها بود)
    خیلیا اشتباهی میرن توی اون ساختمونای ستادش که وقت تلف کردنه و اصن اونجا کاری نداری باید بری یه کم بالاتر یه حالت زیر زمین هست ، خیلی هم شلوغ میشه ، صبح زود برو

5. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

استوار سوم؟ معلومه که ناجا بودی که درجه ها رو بلد نیستی اگه سپاه و ارتش بودی فولت میکردن

محتوای مخفی: صرفا جهت اطلاع: 
    این پست و این نقل قول بنده به دور از ادب و شخصیت SNOW PATROL عزیزه (که هنوزم برای ما همون dg1 هستش) و بارها هم تو نوشته هام از زحماتش تشکر کردم و میدونم که این فقط یه اشتباه تایپی بوده
    ولی یه جوّی توی تایپیک گاهی اوقات راه میافته که کار به مسائل شخصی کشیده میشه و این اصلا قشنگ نیست ، این نقل قول من یه گریز بود و برمیگرده به جوابی که یکی از دوستان ( که توی نیرو انتظامی خدمت کرده) به یکی دیگه از بچه ها(که توی سپاه خدمت کرده) داده ، و یه جورایی بی ارزش کردن کار تمام رفقایی که توی سپاه خدمت کردن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، البته ice_man_sh هم از بچه های گل تاپیک هست و کسی هست که با خود من توی یه روز اعزام شدیم و پایه خدمتیمون یکیه ، و از روز اول هم فعالیتش رو توی تاپیک دنبال کردم و از تمام راهنمایی هاش ممنونم ، و اون پست هم توی همونجا حل شد ولی فقط به عنوان یه مثال خواستم رجوع کنم بهش تا دیگه کمتر شاهد این شخصی سازی ها باشیم ، باشد که رستگار شویم
    با سلام به امیر خان عزیز

من یه نکته ای را با چند مثال روشن کنم، خدای نکرده سوء تفاهم نشه (مثال هم به این دلیل که ملموس تر بشه)

اولا بعضی از دوستان میدونن من حدود 6 ماهه خدمتم تموم شده (کسر داشتم) دلیل اینکه میام اینه که سوالات دوستان را جواب بدم، اشتباهاتی که ما داشتیم را نداشته باشن، رویاهایی که ما داشتیم را الکی نداشته باشن، خیلی ها ما رو سر کار گذاشتن لااقل دوستان الکی دل نبندن.

من خودم خیلی سعی کردم سپاه بیوفتم، پارتی هم داشتم، تکمیلی داشتم و... متاسفانه در اون زمان اومدن سیستم را رایانه ای کردن یه محدودیتی تعیین کردن بر اساس رشته تحصیلی و.... در نتیجه خدای نکرده من مخالف سپاه نیستم بلعکس میگم هر کی تونست سپاه پذیرش بگیره.

من خوشبختانه دور و بر شلوغی دارم خیلی از دوستان هم هم سن ما هستن و اعزام شدن و دارن میشن، تقریبا اکثر جاها دوستان بودن و چون من از قبل به این موضوع علاقه داشتم کل شرایطشون را می پرسم.

اینکه میگم ناجا سخت هست، واقعا اینطوری هست، چون هم دوره ای داشتم که کم بود گریه کنه ازشرایط پاسگاهشون، دوستانی داشتم که برای مرز شمالغرب تقسیم شدن و... وضع پاسگاههای مرزی و پاسگاههای عادی را دیدم و شنیدم، دوستانی داشتم که توپخانه سپاه بودن، در موقعیت های مختلف نقطه صفر مرزی بودن و می گفت اونقدر می خوریم که کم مونده بترکیم، خدا سپاه را نگاه داره!

میشه گفت اگه نمونه های کوچیک را کنار بزاریم، در کل ناجا چه از نظر امکانات و چه از نظر مسئولیت و عملیاتی بودن اصلا قابل مقایسه با سپاه و ارتش نیست.

مسایلی هست که نمیشه بین کرد در مورد ناجا، واقعا بعضی جاها و بعضی یگان ها وضع خراب نیست بلکه اسفناک هست.

در کنار همه اینها کسی که سرباز ناجا با هر درجه ای بودهمطمئنا در عملیات های مختلف، در مناسبت های مختلف و... مثیبت های زیادی کشیده.

تو انتخابات سال گذشته ساده ترین سرباز 2 روز و ما حدود 4-5 روز درگیر مسایل انتخابات بودیم، سرباز ارتش و ا سپاه د موارد نادر شاید درگیری مسلحانه داشته باشن ولی ما داشتیم و...

به هر حال مسئله در این مورد زیاد هست، من نمیگم ناجا خوبه، اتفاقا بدترین نیرو هست ولی نمی تونم زحمت های یه سرباز ناجا را با یگان های دیگه مقایسه کنم. (این مسئله مسئله بابای من از بابای تو قویتره نیست)

--------------

در مورد درجه که یکی از اصلی ترین نکاتی هست که در پست های قبلی من مورد سوء تفاهم قرار گرفته بود.

در ناجا دوستان شاید تایید کنن 10 برابر نیروهای دیگه بازدید کننده هست، هر کی سر خرش را کج کنه میاد تو یگان شما و میشه بازدید کننده، به خط شدن معرفی کردن و...

سربازی که داره دم در پست میده، دژبانی که دم در هست و... وقتی افسر نگهبان پرید فلان کس کی بود باید بتونه بگه، اون را در دفتر مراجعات و تردد ثبت کنه.

سربازی که تو نشسته و کار دفتری میکنه و صورتجلسه ها و... را آماده میکنه باید کاملا آشنا باشه.

سربازی که تو اکیپ گشت هست و یا در مواقعی (خوشبختانه یا بدبختانه) مثل من سر اکیپ میشد و برای تصادف و... تا گم شدن خروس یه نفر صورتجلسه آماده کنه باید به این موارد آشنا باشه.

و یا سربازی که باز در مواقعی افسر نگهبان میشه و باید دفتر ثبت وقایع را پر کنه.

در کل منظور من این بود که در ناجا اونقدر این پروسه ها به صورت دیوانه کننده تکرار میشه که فول نباشی هم فول میشی.

ولی شما می دونی در سپاه بیشتر از درجه حاجی هست که مورد قبول هست.

ارتش هم که کادریش اونقدر بیکاره که... (چند نفر پرسنل رو....) بگذریم

باز یاد روزهای نحس خدمت افتادم

انشالله که تونسته باشم منظورم را برسونم و سوء برداشت ها از صحبت های قبلیم مرتفع بشه.
    Last edited by ice_man_sh; 17-07-2014 at 03:23.

7. 7 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

عرض شود که من قبلا یه "رنج نامه " نوشته بودمدر این رابطه و کماکان هم بهش معتقدم که اگه وقت داری خوندنش خالی از لطف نیست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    همونطوری که اونجا هم عرض کرده بودم من بابام 30سال نیرو انتظامی بوده و اگه احتمال میدادم خوب باشه تلاش میکردم بیافتم ناجا ولی خب میدونم که خوب نیست ، ولی این دلیل بر هتل بودن کلی سپاه هم نیستش:
    1- هیچکس تا حالا دوبار سربازی نرفته که بتونه ، بر حسب چیزی که دیده (نه شنیده ها) سربازی دو تا ارگان رو مقایسه کنه
    2- جمله هایی مث ناجا داغونه ، ارتش خوبه ، سپاه هتله ، خیلی خیلی کلی هستن ، کسی که توی پادگان ثابت خواه گیلانغرب سپاه خدمت میکنه با کسی که توی پایگاه بسیج محلشون خدمت میکنه زمین تا آسمون فرقشه ، سرباز داریم که حدود یک ماه اول خدمتش رو توی یه پادگان پدافند تو خرم آباد خدمت کرده بود ، انقدر فشار روحی روانیش زیاده بود اونجا ، مشکل اعصاب پیدا کرده بود ، خودش رو زده بود دیوونگی رفته بود دنبال کارای معاف از رزمیش تا انتقالیش درست شده اومده تهران پادگان ما ، میگفت اونجا به هرکی میرسیدم حداقل 4-5 ماهی اضاف رو داشته ، شهر به شهر ، پادگان به پادگان و حتی توی یه پادگان قسمت به قسمت فرق میکنه
    طرف رو میبینی 15 ماه سابقه کسری میاره(که نوش جونش باشه) ، بعد برگ سبز بسیج هم داره آموزشی هم نرفته( که به قول شما حداقل درجه ها رو یاد بگیره) ، میاد میگه سپاه راحته ، خب قطعا یه همچین کسی دید کاملی نداره هنوز ، و اصن نمیدونه نکشی چیه
    از اون طرف شما هرچقدر هم که سربازیت هتل باشه و به قول معروف حتی اگه در خونه اتون هم خدمت کنی باز هم خدمته و اگه کسری نداشته باشی به شدت در گیر روزمرگی میشی و باز هم یه سری تو مخی ها خواهی داشت ، شاید درگیری مسلحانه نداشته باشی ، ولی وقتی سر یه سری مسائل کوچیک و پیش پا افتاده و یا چیزی که اصن به ما ربط نداره تنبیه میشی ، فشار میاد به آدم ، مثلا هر عقل سلیمی میدونه که دو تا کار متضاد رو نمیشه با هم انجام داد ، دو تا مسئول داریم که باهم مشکل دارن ، یکیشون به ما میگفت این کار رو بکن اون یکی دقیقا برعکسش رو میگفت ، بعد حرف یکی رو گوش میدادیم اون یکی چون زورش به کادریه نمیرسید سر ما داد و بیداد میکرد و ما رو ممنوع الخروج میکرد و شما حساب کن من 9 ماه با این وضعیت سر کردم تا از اون قسمت اومدم بیرون، واقعا یه جاهایی روان آدم تحلیل میره

به هر حال گفتنی ها رو گفتیم و از اینجا به بعد تکرار مکرراته و هرچقدر هم که بگیم ، واسه عده ای مرغ همسایه غازه و سپاه سپاهه
    یکی از تجربیات من هم توی خدمت همین بود که وقتی یه موضوعی توی جامعه عمومیت پیدا میکنه واقعا سخته خلاف جهت جریانش شنا کردن و تغییر دادن اون باور
    از تو هم ممنونم داداش که نشستی خوندی و حوصله کردی و جواب دادی

9. 7 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها سلام/سلام جواد بیکی هستم از یزد/الان 26 روز از آموزشیم در 05 کرمان گذشت و دیروز یک دفعه بهمون مرخصی دادن تا دوشنبه صبح 30 تیر/تجربیاتم تو این مدت/بچه ها درس خوانده ها در 05 میفتند در گردان 4 و بهترین گروهان گردان 4 گروهان 3 است که من هستم که کلا بهترین وهتل ترین گروهان تو کل پادگان است و فرماندش ستوان دوم مرتضی قربانی است و ...//بچه ها من تک پسرم و مدارکم را دو روز پیش تحویل دادم//به نظر شما 1-با توجه به اینکه رشتم لیسانس حسابداریه دوره کد میخورم؟
    2-چون شرایط دار حساب میشم و تک پسری در شرایط دارها اولویت سوم حساب میشه و یزد ارتش نداره به نظرتون چه شهری و در چه رسته ای می افتم؟
    3-میگن از شانس بد ما از اردیبهشت به این طرف درجه ها در ارتش کم شده و به لیسانس وظیفه گروهبان یکمی میدن تو را به خدا حقیقت داره؟حالا که درجه ها پایین اومده خدمت من سخت تر میشه؟

داره خودمونی میشه ahmad98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بچه ها سلام/سلام جواد بیکی هستم از یزد/الان 26 روز از آموزشیم در 05 کرمان گذشت و دیروز یک دفعه بهمون مرخصی دادن تا دوشنبه صبح 30 تیر/تجربیاتم تو این مدت/بچه ها درس خوانده ها در 05 میفتند در گردان 4 و بهترین گروهان گردان 4 گروهان 3 است که من هستم که کلا بهترین وهتل ترین گروهان تو کل پادگان است و فرماندش ستوان دوم مرتضی قربانی است و ...//بچه ها من تک پسرم و مدارکم را دو روز پیش تحویل دادم//به نظر شما 1-با توجه به اینکه رشتم لیسانس حسابداریه دوره کد میخورم؟
    2-چون شرایط دار حساب میشم و تک پسری در شرایط دارها اولویت سوم حساب میشه و یزد ارتش نداره به نظرتون چه شهری و در چه رسته ای می افتم؟
    3-میگن از شانس بد ما از اردیبهشت به این طرف درجه ها در ارتش کم شده و به لیسانس وظیفه گروهبان یکمی میدن تو را به خدا حقیقت داره؟حالا که درجه ها پایین اومده خدمت من سخت تر میشه؟

در مورد سوال سوم فکر کنم اره نمیخواهم تا امیدت کنم ولی اگه درجه هم داشتی با شرایط فعلی زیاد بدردت نمیخوره/

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

قانون جدید در مورد دوره تکمیلی؟ (کارت سبز)

تا الان قانون اینطوری بود که اگر کسی دوره تکمیلی رو گذرونده بود و سپاه می افتاد دیگه آموزش نمیرفت. ارتش و ناجا هم می افتاد صرفا 2 ماه از خدمتش کم میشد و آموزشی سرجاش بود

من با واسطه شنیدم که اخیرا نیروی انتظامی هم آموزشی رو برای دارندگان کارت سبز برداشته. کسی چنین خبری شنیده؟
    این که میگم احتمالا برای اعزامی های تیر بوده

--------------------------------------------------------------

سلام شما برای نیروی انتظامی شنیدید من برای وزارت دفاع تجربه کردم/ شما رو به آموزشی میفرستند 2 هفته هستید کارت سبز رو تایید کنند وارد یگان خدمتی میشی / یعنی آموزشی جزو یگانت محسوب میشه و در اخر برای کارت سبزت 2 ماه کسری میدند
    این که میگم احتمالا برای اعزامی های تیر بوده[/QUOTE]
    Last edited by ahmad98; 17-07-2014 at 10:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

چرا درجه ها رو کم میکنند ؟
    یه دلیل کم شدن سرباز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

يه دليل هم تعداد زياد تحصيل كرده هاي دانشگاهي.

15. این کاربر از amin.tamadon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •