دوستان شاید به دردتون بخوره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان شاید به دردتون بخوره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید این سوال یکم ناشیانست :
با این میشه DLC ها رو بدون خریدن و یا لایو رفتن بازی کرد ؟
یعنی مثلا از نت دانلود کنی بریزی روی هارد بازی کنی ؟
والا DLC ها برای اجرا یا باید توسط خوده MS روی دیسک بیان یا اینکه باید کنسول JTag بشه .
یا اینکه Patch بشن که هنوز چیزی در این مورد من ندیدم.
البته میگن با Profile های Patch شده میشه دانلود کرد از LIVE و بازی کرد.
سلام.
راستی مگه کنسول های آرکید با الیت به جز لوازم جانبی درون جعبه کنسول,در قدرت پردازش گرافیکی هم فرق دارن؟مگه فقط فرق Mainboard کنسول نیست که تو پردازش تاثیر داره؟پردازش گرافیکی کنسول های اسلیم بالاتره کنسول با برد جاسپر هستش؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمیدونم چرا سایه های متحرک در بازی ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند و حالتی عادی ندارند.ممکنه از GPU باشه؟یا از کابل HDMI یا Plasma TV؟
مال شما هم سایه ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند؟(حتی در بازی هایی مثل GTA IV و Crysis 2 و Enslaved).
دلیلش چیه؟لطفا سریع جواب دهید.
Last edited by Aryan007; 30-04-2011 at 17:14.
سعید جون این وسیله دو قسمت داره ، یک چیپ داره که روی یک برد کوچیک سواره و داخل کنسول سر راه پورت ساتا و درایو قرار میگیره و یه پنل داره که عسکش رو هم میبینید که بیرون دستگاه قرار میگیره و شما از طریق این هارد رو بهش وصل میکنید و بعدش ایمیج بازی رو توش مونت میکنید . و خوبیش اینه که توی همین بخش خارجی لیست بازی هایی که توی هارد هست میاد ، هر کدوم رو که خواستی انتخاب میکنی و بعدش مونت میکنی
چیپ های ویی هم همین طوری هستند ، یعنی یک بخش داخلی دارند و یک بخش خارجی .
بله دقیقا ، حتی دیگه نیازی به فلش کردن درایو هم نیست و مهم نیست که نوع درایو کنسول چیه
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
اینها خودشون چینی هستند
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
خیر عزیزم نمیشه ، این فقط برای اجرا کردن بازی کپی هستش - ولی اگر بشه از طریق این HomeBrew اجرا کرد ، چرا میشه . حالا من یه میل زدم منتظرم جواب بدن .
میلاد جون کار این چیپ درست عینه CFW تویه PS3 میمونه دیگه.........
داره دستگاه رو گول میرنه
فکر کنم عین PS3 توی دستگاه یه بازی اورجینال باید باشه تا دستگاه گول بخوره و فکر کنه این همون بازی هستش که داره از روی هارد خونده میشه...........
نه الکس جان نیازی به چیپ اضافی نداره ، این چیپ میاد یک ایمیج از بازی رو جای دیسک مونت میکنه توی درایو و درایو اصلی رو از مدار خارج میکنه .
من روی Wii هم WiiKey که درست مثل همین کار میکنه رو دارم ، ISO بازی ها رو مونت میکنه جای دیسک .
من این مونت و اینچیزا رو نفهمیدم![]()
ولی با این عقل ناقصمفهمیدم که باید مثل PS3 کنسول رو بزنی سرِ شان
ببری برات بازی بزنن رو هارد
!
درسته ؟![]()
غلطه
مونت کردن یعنی پاچه کردن یک ایمیج از بازی به کنسول به جای دیسک اصلی
از اونجایی که فرمتی که ساپورت میکنه NTFS هست ، شما روی هر هاردی فایل ISO رو کپی میکنید و تمام .
نیازی به این ور و اون ور بردن تیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)