تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2305 از 3347 اولاول ... 1305180522052255229523012302230323042305230623072308230923152355240528053305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,041 به 23,050 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    نقشه 4جی ثابت ایرانسل اپدیت شده و بعضی از قسمت های شهر ها اضافه شده
    من با پشتیبانی --------- که حرف زدم گفت حداقل سرعت 8 مگابیت هست

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام. من امروز مودم lte ثابت گرفتم. نتیجه تست با سیگنال -83

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وضع سیگنال م خیلی بد ه که نتیجه انقدر اسفناک ه؟
    من با همین مودم e3372 سرعت 40 مگ هم داشتم ... اگر باند 3500 و مودم گرین پکت اینه که اصلا ارزش نداره

3. 2 کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا ما باید مبلغی رو به عنوان مالیات به ایرانسل یا سایر اپراتورها پرداخت کنیم؟

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ظاهرا مثل اینکه قانونه
    ردیف "مالیات و عوارض" که طبق قانون تمامی اپراتورها باید از مشترکان‌شان اخذ کنند و به حساب دولت بریزند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز الان چند ساله که مجلس تصویب می کنه حتی از نفس کشیدن مردم هم مالیات ارزش افزوده بگیرید. خواب تشریف داره. به نظر شما چند نفر از تصویب کنندگان معنای ارزش افزوده رو می دونن

7. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

[QUOTE=saeed9009;8864807]
    اونجا adsl ندارن که بخوان با lte جایگزین کنن
    دانلود غیرقانونی یا قانونی فرقی نمیکنه. مسئله ترافیکی هست که تو شبکه وجود داره. /QUOTE]

اگر منظورتون از اونا رو آمریکا رو در نظر بگیریم اونجا هم ADSL و VDSL دارن. و اینترنت بر روی Cable و فیبر و ... . اتفاقا تمام فشار بر روی شبکه اینترنت همین دانلود از نوع غیرقانونی هست که انتها نداره و گرنه استریم فول اچ دی مثلا Netflix پنج مگابیت پهنای باند لازم داره. مقایسه کنید با کسی که ده پونزده فایل رو به صورت همزمان تو دانلود منیجر گذاشته و حداقل سی چهل مگابیت از پنهای باند اون دکل رو مصرف میکنه . بنابراین استریم بر عکس گفته شما صد برابر ترافیک بیشتر مصرف نمی کنه.

دوست عزیز منظور من اینترنت از نوع بی سیم هست نه با سیم .
    اپراتور T-Mobile آمریکا اینترنت نسل چهار رو به صورت نامحدود و ماهیانه هشتاد دلار ارائه میده.ولی بخونید این خبر رو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [B]

و کسانی که سرپیچی کنند به این شکل خواهد بود

حالا بماند که مثلا ATT سرویس نامحدود واسه اینترنت موبایل نداره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه اینکه بحث بر سر منابع محدود شبکه موبایل هست ... واسه همین هم اپراتورها در خارج از کشور برای اینکه کیفیت شبکه بی سیم پایین نیاد قیمت های سرویس اینترنت رو چندین برابر قیمت سرویس کابلی در نظر میگیرن صرفا به این دلیل که منابع شبکه بی سیم محدود هست . این همه گلایه تو این فروم از ایرانسل که چرا مدام گوشیشون از 4g به 3g سوییچ میکنه و اتصال چند دقیقه یکبار قطع میشه با اینکه سیگنال خیلی خوبی دارن ولی سرعت شون پایینه فقط و فقط به این خاطر هست که تعداد کاربری که همزمان استفاده میکنن بیشتر از توان تجهیزاتشون هست.
    ايشون درست ميگن
    كسي از اينترنت رو خط موبايل نه در امريكا در هيچ جا يا بهت ب گم ممتر جايي واسه استفاده خانگي استفاده ميكنه چون قيمتش نسبت به اينترنت هاي ثابت مثل كابلي كه اكثرا كابلي هست خيلي بالاست و صرف نداره!
    مثلا براتون مجارستان رو مثال ميزنم كه يكي از كشورهاي ارزون تو اينترنت هست
    من اينترنت كابلي كه روش استفاده از كانالهاي تلويزيوني هم بود رو داشتم با سرعت ١٨٠ مگابيت بر ثانيه كه اكثرا هم ميانگين بالاي ١٥٠ مگابيت بود بصورت نامحدود به پول ما ماهي ١١٠ تومن ميشد
    اما اينترنت روي خط موبايلم ماهي ١.٥ گيگ بود كه واسه اون واهي ٢٥ تومن پرداخت ميكردم فقط واسه اينترنت!
    كلا استفاده اينترنت شبكه موبايلي به دليل ضعيف بودن اينترنت ثابت هست كه به اين سمت پيش رفته! وگرنه اگه اينترنت ثابت ما خوب بود كسي نميره واسه استفاده شخصي يا خانگي از اين نوع اينترنت استفاده كنه

9. 3 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض آنتن و RRU جدید TDD-LTE ایرانسل

سلام. آنتن و RRU جدید TDD-LTE باند ۳۵۰۰ ایرانسل رو میتونید در زیر به همراه برند و اطلاعاتش ببینید. (آنتن برند BROADRADIO و RRU برند نوکیا . RRU ها و تجهیزات کیفیت بالای دیگه‌ی نوکیا از هلند ارسال شدند):

همچنین آنتن های مولتی باند جدید برند آلمانی KATHREIN مورد استفاده‌ی ایرانسل هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ رو جهت ارائه ی قابلیت Carrier Aggregation در حالت FDD-LTE پشتیبانی میکنند که لیبل پایین اطلاعاتی رو راجع به یکی از آنتن های این برند نشون میده:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

چون توی سایت ایرانسل زده بود:
    "پس از فعال‌سازی سیم کارت اعتباری یا دائمی جدید خود، یک پیامک بدون متن به 2112 ارسال کنید و در صورت تایید کد پستی ارسال شده، پیامک دیگری به 2115 بفرستید. سیم کارت هدیه بدون هزینه برای شما ارسال میشود. پیشنهاد آفتابی فوق به سیم کارت هدیه شما هم تعلق میگیرد."
    فکر می کردم منظورشون از "پیشنهاد آفتابی فوق به سیم کارت هدیه شما هم تعلق میگیرد" اینه که به سیم کارت هدیه هم دوباره سیم کارت هدیه تعلق میگیره، ولی بعد فهمیدم که اشتباه می کردم و منظورشون از پیشنهاد آفتابی فوق اینه:
    پیشنهاد آفتابی مشترکین اعتباری مشترکین دائمی

کافیست بعد از خرید سیمکارت اعتباری یا دائمی کد *4444*1*4# را از خط خود شماره گیری کنید و با پرداخت 5.000 تومان از بسته ویژه تابستان شامل 500 دقیقه مکالمه ایرانسلی، 500 پیامک ایرانسلی و 500 مگابایت اینترنت همراه بهرهمند شوید.

• برای استفاده از این طرح کافیست سیم کارت خود را در بازه زمانی 19 تیر تا 15 شهریور خریداری و فعال نمایید
    • مهلت استفاده از این بسته 7 روز است
    Last edited by koodak11; 08-08-2016 at 00:24.

12. این کاربر از koodak11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان از عصر سرعت من دقیقا روی 8 مگابیت فیکس ه

14. این کاربر از mehban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان از عصر سرعت من دقیقا روی 8 مگابیت فیکس ه

مال من این طور نیست:

16. این کاربر از koodak11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •