سلام
نقشه 4جی ثابت ایرانسل اپدیت شده و بعضی از قسمت های شهر ها اضافه شده
من با پشتیبانی --------- که حرف زدم گفت حداقل سرعت 8 مگابیت هست
سلام
نقشه 4جی ثابت ایرانسل اپدیت شده و بعضی از قسمت های شهر ها اضافه شده
من با پشتیبانی --------- که حرف زدم گفت حداقل سرعت 8 مگابیت هست
من با همین مودم e3372 سرعت 40 مگ هم داشتم ... اگر باند 3500 و مودم گرین پکت اینه که اصلا ارزش نداره![]()
چرا ما باید مبلغی رو به عنوان مالیات به ایرانسل یا سایر اپراتورها پرداخت کنیم؟
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
ظاهرا مثل اینکه قانونه
ردیف "مالیات و عوارض" که طبق قانون تمامی اپراتورها باید از مشترکانشان اخذ کنند و به حساب دولت بریزند
دوست عزیز الان چند ساله که مجلس تصویب می کنه حتی از نفس کشیدن مردم هم مالیات ارزش افزوده بگیرید. خواب تشریف داره. به نظر شما چند نفر از تصویب کنندگان معنای ارزش افزوده رو می دونن
[QUOTE=saeed9009;8864807]ايشون درست ميگن
كسي از اينترنت رو خط موبايل نه در امريكا در هيچ جا يا بهت ب گم ممتر جايي واسه استفاده خانگي استفاده ميكنه چون قيمتش نسبت به اينترنت هاي ثابت مثل كابلي كه اكثرا كابلي هست خيلي بالاست و صرف نداره!
مثلا براتون مجارستان رو مثال ميزنم كه يكي از كشورهاي ارزون تو اينترنت هست
من اينترنت كابلي كه روش استفاده از كانالهاي تلويزيوني هم بود رو داشتم با سرعت ١٨٠ مگابيت بر ثانيه كه اكثرا هم ميانگين بالاي ١٥٠ مگابيت بود بصورت نامحدود به پول ما ماهي ١١٠ تومن ميشد
اما اينترنت روي خط موبايلم ماهي ١.٥ گيگ بود كه واسه اون واهي ٢٥ تومن پرداخت ميكردم فقط واسه اينترنت!
كلا استفاده اينترنت شبكه موبايلي به دليل ضعيف بودن اينترنت ثابت هست كه به اين سمت پيش رفته! وگرنه اگه اينترنت ثابت ما خوب بود كسي نميره واسه استفاده شخصي يا خانگي از اين نوع اينترنت استفاده كنه
سلام. آنتن و RRU جدید TDD-LTE باند ۳۵۰۰ ایرانسل رو میتونید در زیر به همراه برند و اطلاعاتش ببینید. (آنتن برند BROADRADIO و RRU برند نوکیا . RRU ها و تجهیزات کیفیت بالای دیگهی نوکیا از هلند ارسال شدند):
همچنین آنتن های مولتی باند جدید برند آلمانی KATHREIN مورد استفادهی ایرانسل هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ رو جهت ارائه ی قابلیت Carrier Aggregation در حالت FDD-LTE پشتیبانی میکنند که لیبل پایین اطلاعاتی رو راجع به یکی از آنتن های این برند نشون میده:
چون توی سایت ایرانسل زده بود:
"پس از فعالسازی سیم کارت اعتباری یا دائمی جدید خود، یک پیامک بدون متن به 2112 ارسال کنید و در صورت تایید کد پستی ارسال شده، پیامک دیگری به 2115 بفرستید. سیم کارت هدیه بدون هزینه برای شما ارسال میشود. پیشنهاد آفتابی فوق به سیم کارت هدیه شما هم تعلق میگیرد."
فکر می کردم منظورشون از "پیشنهاد آفتابی فوق به سیم کارت هدیه شما هم تعلق میگیرد" اینه که به سیم کارت هدیه هم دوباره سیم کارت هدیه تعلق میگیره، ولی بعد فهمیدم که اشتباه می کردم و منظورشون از پیشنهاد آفتابی فوق اینه:
پیشنهاد آفتابی مشترکین اعتباری مشترکین دائمی
کافیست بعد از خرید سیمکارت اعتباری یا دائمی کد *4444*1*4# را از خط خود شماره گیری کنید و با پرداخت 5.000 تومان از بسته ویژه تابستان شامل 500 دقیقه مکالمه ایرانسلی، 500 پیامک ایرانسلی و 500 مگابایت اینترنت همراه بهرهمند شوید.
- برای استفاده از این طرح کافیست سیم کارت خود را در بازه زمانی 19 تیر تا 15 شهریور خریداری و فعال نمایید
- مهلت استفاده از این بسته 7 روز است
Last edited by koodak11; 08-08-2016 at 00:24.
دوستان از عصر سرعت من دقیقا روی 8 مگابیت فیکس ه
مال من این طور نیست:
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)