تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2305 از 4105 اولاول ... 1305180522052255229523012302230323042305230623072308230923152355240528053305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,041 به 23,050 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    مرداد ماه دفترچه فرستاده بش احتمالش هست شهرویر اعزام بشم ؟ این تعجیل در اعزام چیه که میگن ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بند28-پارگی شدید و کامل رباطهای جانبی و متقاطع زانو که باعث ناپایداری مفصل گردد:
    الف) در مواردیکه چند رباط پاره شده باشد معاف دائم.
    ب) در موارد پارگی رباط ACL و PCL همراه با پارگی منیسک معاف دائم.
    ج) در افراد جراحی شده همراه با اختلال عملی معاف دائم.
    د) در نوع منفرد خدمات غیررزمی.
    ه) در افراد جراحی شده بدون اختلاف عملی معاف از رزم.

بند8- استئوآرتریت مفاصل بزرگ:
    الف) در فرم شدید و ناتوان کننده معاف دائم.
    ب) در فرم خفیف یکسال معاف موقت.

اخر هم روی برگه پایان خدمتت میخوره "معاف از رزم" یعنی یه جورایی با همون معافیت پزشکی نگاهش میکنن .
    چنین چیزی بر روی کارت پایان خدمت درج نمیشود !!! و ابدا تفاوتی بین کارت معاف از رزم و کارت عادی نیست !

سلام
    مرداد ماه دفترچه فرستاده بش احتمالش هست شهرویر اعزام بشم ؟ این تعجیل در اعزام چیه که میگن ؟
    نمیخوام بگم غیر ممکنه چون تو نظام غیر ممکن نداریم !! اما احتمالش رو زیر 5 درصد میدونم
    تعجیل هم یعنی الان که برج 4 هستیم شما دفترچه رو میفرستی یدفعه میبینی اعزامت افتاده برج 8 بعد میری +10 درخواست تعجیل میدی
    که برج 6 اعزام بشی البته ممکنه موافقت نشه
    Last edited by SNOW PATROL; 16-07-2014 at 15:14.

3. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اصن مگه میشه بدون پارتی رفت سر کار دولتی !!!

به نوع معافیت هم کاری ندارن؟ یه سری موارد هست بعد از درمان، دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد
    بدون پارتی که هیچ...

من الان مدتی هست بعد تموم کردن خدمت دارم دنبال کار مناسب میگردم، تقریبا میشه گفت اکثر آگهی های استخدامی را دارم نگاه میکنم. اکثرا جمله پایان خدمت و یا معافیت غیر پزشکی را نوشتن، غیر اون طب صنعتی هم دارن.

شما یه سرچی روی اینترنت بزنی در مورد محدودیت معاف پزشکی و اعتراضاتی که شده و... قضیه کما بیش دستت میاد/

5. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چنین چیزی بر روی کارت پایان خدمت درج نمیشود !!! و ابدا تفاوتی بین کارت معاف از رزم و کارت عادی نیست !
    خیلی ممنون . حتی درجه هم فرقی نمیکنه ؟ چون من همین الان سرچ زدم مثل اینکه درجه فرق میکنه . یعنی کلا چیزی نیست که معلوم کنه طرف معاف از رزم بوده یا نه ؟
    خیلی عالی میشه اگه نباشه . چون با این قانون جدید ممکنه من معاف از رزم بشم نه معام دائم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون . حتی درجه هم فرقی نمیکنه ؟ چون من همین الان سرچ زدم مثل اینکه درجه فرق میکنه . یعنی کلا چیزی نیست که معلوم کنه طرف معاف از رزم بوده یا نه ؟
    خیلی عالی میشه اگه نباشه . چون با این قانون جدید ممکنه من معاف از رزم بشم نه معام دائم .
    به هیچ عنوان متنی به عنوان معاف از رزم روی کارت درج نمیشه
    حالا یه سری میگن اطلاعات پروندت توی اون کیت الکترونیکیشه که اونم فقط بچه های ناجا با دستگاههای خودشون میتونن بهش دسترسی داشته باشن!

8. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درجه نوشته میشه اما کم بودن درجه به معنی معاف از رزمی نیست افراد معاف از رزم کف درجه رو میگیرن اما خیلی از عادی ها هم کف درجه رو میگیرند
    الان ناجا داره به اکثر لیسانس ها استواری میده ..فوق ها رو هم استوار سوم !! پس فرقی نمیکنه معاف از رزم باشید یا نه در هرصورت احتمال پایین بودن درجه هست
    ضمن اینکه کلا درجه ها رو قراره چند رده بیارن به پایین مثلا لیسانس گروهبانی بدن پس دیگه عملا تفاوتی نیست

10. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

الان طبق این قانون جدید فکر کنم خدمت رو تو استان خودمون میندازن درسته ؟
    اونوقت اگه به خاطر قانون جدید معافیت ها ، قبل از مرداد دفترچه رو بفرستم تا قانون قدیمی واسم اعمال بشه اونوقت این قضیه شهر و استان هم مثل قبلا شانسی میشه یا طبق قانون جدید میشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان طبق این قانون جدید فکر کنم خدمت رو تو استان خودمون میندازن درسته ؟
    اونوقت اگه به خاطر قانون جدید معافیت ها ، قبل از مرداد دفترچه رو بفرستم تا قانون قدیمی واسم اعمال بشه اونوقت این قضیه شهر و استان هم مثل قبلا شانسی میشه یا طبق قانون جدید میشه .
    والا من تا حالا نشنیدم چنین قانونی وجود داشته باشه . یک بخشنامه ای است مربوط بر تمرکز بر بومی سازی که عملا اجرا نمیشه ..در یک کلام زیاد به این چیز ها امیدوار نباشید..
    اگر ارتش بیفتید احتمال اینکه در شهر خودتون خدمت کنید زیاده البته اگر اون رسته شما اونجا یگان داشته باشه
    مثلا رسته شما نیرو دریایی باشه و در منطقه شما یگان های زیر مجموعه این نیرو وجود نداشته باشه پس خود بخود نمیتونید شهر خودتون خدمت کنید..

13. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قانون جدید در مورد دوره تکمیلی؟ (کارت سبز)

تا الان قانون اینطوری بود که اگر کسی دوره تکمیلی رو گذرونده بود و سپاه می افتاد دیگه آموزش نمیرفت. ارتش و ناجا هم می افتاد صرفا 2 ماه از خدمتش کم میشد و آموزشی سرجاش بود

من با واسطه شنیدم که اخیرا نیروی انتظامی هم آموزشی رو برای دارندگان کارت سبز برداشته. کسی چنین خبری شنیده؟
    این که میگم احتمالا برای اعزامی های تیر بوده
    Last edited by farzad02; 16-07-2014 at 22:29.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

درجه نوشته میشه اما کم بودن درجه به معنی معاف از رزمی نیست افراد معاف از رزم کف درجه رو میگیرن اما خیلی از عادی ها هم کف درجه رو میگیرند
    الان ناجا داره به اکثر لیسانس ها استواری میده ..فوق ها رو هم استوار سوم !! پس فرقی نمیکنه معاف از رزم باشید یا نه در هرصورت احتمال پایین بودن درجه هست
    ضمن اینکه کلا درجه ها رو قراره چند رده بیارن به پایین مثلا لیسانس گروهبانی بدن پس دیگه عملا تفاوتی نیست
    استوار سوم؟ معلومه که ناجا بودی که درجه ها رو بلد نیستی اگه سپاه و ارتش بودی فولت میکردن

محتوای مخفی: صرفا جهت اطلاع: 
    این پست و این نقل قول بنده به دور از ادب و شخصیت SNOW PATROL عزیزه (که هنوزم برای ما همون dg1 هستش) و بارها هم تو نوشته هام از زحماتش تشکر کردم و میدونم که این فقط یه اشتباه تایپی بوده
    ولی یه جوّی توی تایپیک گاهی اوقات راه میافته که کار به مسائل شخصی کشیده میشه و این اصلا قشنگ نیست ، این نقل قول من یه گریز بود و برمیگرده به جوابی که یکی از دوستان ( که توی نیرو انتظامی خدمت کرده) به یکی دیگه از بچه ها(که توی سپاه خدمت کرده) داده ، و یه جورایی بی ارزش کردن کار تمام رفقایی که توی سپاه خدمت کردن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، البته ice_man_sh هم از بچه های گل تاپیک هست و کسی هست که با خود من توی یه روز اعزام شدیم و پایه خدمتیمون یکیه ، و از روز اول هم فعالیتش رو توی تاپیک دنبال کردم و از تمام راهنمایی هاش ممنونم ، و اون پست هم توی همونجا حل شد ولی فقط به عنوان یه مثال خواستم رجوع کنم بهش تا دیگه کمتر شاهد این شخصی سازی ها باشیم ، باشد که رستگار شویم

16. 3 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •