سلام
مرداد ماه دفترچه فرستاده بش احتمالش هست شهرویر اعزام بشم ؟ این تعجیل در اعزام چیه که میگن ؟
سلام
مرداد ماه دفترچه فرستاده بش احتمالش هست شهرویر اعزام بشم ؟ این تعجیل در اعزام چیه که میگن ؟
بند28-پارگی شدید و کامل رباطهای جانبی و متقاطع زانو که باعث ناپایداری مفصل گردد:
الف) در مواردیکه چند رباط پاره شده باشد معاف دائم.
ب) در موارد پارگی رباط ACL و PCL همراه با پارگی منیسک معاف دائم.
ج) در افراد جراحی شده همراه با اختلال عملی معاف دائم.
د) در نوع منفرد خدمات غیررزمی.
ه) در افراد جراحی شده بدون اختلاف عملی معاف از رزم.
بند8- استئوآرتریت مفاصل بزرگ:
الف) در فرم شدید و ناتوان کننده معاف دائم.
ب) در فرم خفیف یکسال معاف موقت.
چنین چیزی بر روی کارت پایان خدمت درج نمیشود !!! و ابدا تفاوتی بین کارت معاف از رزم و کارت عادی نیست !اخر هم روی برگه پایان خدمتت میخوره "معاف از رزم" یعنی یه جورایی با همون معافیت پزشکی نگاهش میکنن .
نمیخوام بگم غیر ممکنه چون تو نظام غیر ممکن نداریم !! اما احتمالش رو زیر 5 درصد میدونمسلام
تعجیل هم یعنی الان که برج 4 هستیم شما دفترچه رو میفرستی یدفعه میبینی اعزامت افتاده برج 8 بعد میری +10 درخواست تعجیل میدی
که برج 6 اعزام بشی البته ممکنه موافقت نشه
Last edited by SNOW PATROL; 16-07-2014 at 15:14.
بدون پارتی که هیچ...
من الان مدتی هست بعد تموم کردن خدمت دارم دنبال کار مناسب میگردم، تقریبا میشه گفت اکثر آگهی های استخدامی را دارم نگاه میکنم. اکثرا جمله پایان خدمت و یا معافیت غیر پزشکی را نوشتن، غیر اون طب صنعتی هم دارن.
شما یه سرچی روی اینترنت بزنی در مورد محدودیت معاف پزشکی و اعتراضاتی که شده و... قضیه کما بیش دستت میاد/
خیلی ممنون . حتی درجه هم فرقی نمیکنه ؟ چون من همین الان سرچ زدم مثل اینکه درجه فرق میکنه . یعنی کلا چیزی نیست که معلوم کنه طرف معاف از رزم بوده یا نه ؟
خیلی عالی میشه اگه نباشه . چون با این قانون جدید ممکنه من معاف از رزم بشم نه معام دائم .
به هیچ عنوان متنی به عنوان معاف از رزم روی کارت درج نمیشه
حالا یه سری میگن اطلاعات پروندت توی اون کیت الکترونیکیشه که اونم فقط بچه های ناجا با دستگاههای خودشون میتونن بهش دسترسی داشته باشن!
درجه نوشته میشه اما کم بودن درجه به معنی معاف از رزمی نیست افراد معاف از رزم کف درجه رو میگیرن اما خیلی از عادی ها هم کف درجه رو میگیرند
الان ناجا داره به اکثر لیسانس ها استواری میده ..فوق ها رو هم استوار سوم !! پس فرقی نمیکنه معاف از رزم باشید یا نه در هرصورت احتمال پایین بودن درجه هست
ضمن اینکه کلا درجه ها رو قراره چند رده بیارن به پایین مثلا لیسانس گروهبانی بدن پس دیگه عملا تفاوتی نیست
الان طبق این قانون جدید فکر کنم خدمت رو تو استان خودمون میندازن درسته ؟
اونوقت اگه به خاطر قانون جدید معافیت ها ، قبل از مرداد دفترچه رو بفرستم تا قانون قدیمی واسم اعمال بشه اونوقت این قضیه شهر و استان هم مثل قبلا شانسی میشه یا طبق قانون جدید میشه .
والا من تا حالا نشنیدم چنین قانونی وجود داشته باشه . یک بخشنامه ای است مربوط بر تمرکز بر بومی سازی که عملا اجرا نمیشه ..در یک کلام زیاد به این چیز ها امیدوار نباشید..
اگر ارتش بیفتید احتمال اینکه در شهر خودتون خدمت کنید زیاده البته اگر اون رسته شما اونجا یگان داشته باشه
مثلا رسته شما نیرو دریایی باشه و در منطقه شما یگان های زیر مجموعه این نیرو وجود نداشته باشه پس خود بخود نمیتونید شهر خودتون خدمت کنید..
قانون جدید در مورد دوره تکمیلی؟ (کارت سبز)
تا الان قانون اینطوری بود که اگر کسی دوره تکمیلی رو گذرونده بود و سپاه می افتاد دیگه آموزش نمیرفت. ارتش و ناجا هم می افتاد صرفا 2 ماه از خدمتش کم میشد و آموزشی سرجاش بود
من با واسطه شنیدم که اخیرا نیروی انتظامی هم آموزشی رو برای دارندگان کارت سبز برداشته. کسی چنین خبری شنیده؟
این که میگم احتمالا برای اعزامی های تیر بوده
Last edited by farzad02; 16-07-2014 at 22:29.
استوار سوم؟ معلومه که ناجا بودی که درجه ها رو بلد نیستیاگه سپاه و ارتش بودی فولت میکردن
محتوای مخفی: صرفا جهت اطلاع:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)