تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2305 از 2365 اولاول ... 1305180522052255229523012302230323042305230623072308230923152355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,041 به 23,050 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

دوستان میخواستم ببینم تفاوت کیفیت ((یه جفت میدرنج و سوپر تیوتر و ساب)) با ((کامپوننت)) چقدره (با توجه به اینکه میگن کامپ خیلی کیفیتیه ولی صداش کمه)

برا مثال یه ست میدرنج و تیوتر و ساب گرند زیرو با یه کامپ focal ps 165 v1 چقد از لحاظ کیفیت صدا تفاوت دارن؟

چون اول میخواستم یه کامپوننت ببندم رو طاقچه بعد چند نفر گفتن صداش کمه یه کم مردد شدم چون یه سیستم میخوام هم کیفیت داشته باشه هم با صدای بلند بشه لذت برد ازش

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان لطفا در مورد اب بندی اسپیکر و ساب توضیح بدید ممنون میشم
    درود
    مبحث Break-in اسپیکر و سابووفر و ادوات صوتی مختلف، از جمله خازن و اوپ آمپ یه مبحث چالش برانگیز هست. هواداران و مخالفان خاص خودش رو داره.
    ولی چیزی که برای بنده کاملاً مشهود بوده، اینه که در موارد فوق همه رو تجربه کردم.
    دوران Break-in به دورانی از عمر اولیه ی یک قطعه یا درایور صوتی اطلاق میشه که در حال تکامل و رسیدن به بیشینه ی عملکرد خود هست و به دوران بلوغ و پختگی مشهور هست.

معمولآً زمانی میتونید این تغییرات رو متوجه بشید که سیستم صوتی شما توانایی مانیتور کردن این تغییرات رو داشته باشه.
    شرط مهم دیگه اینه که تست به صورت کور و به دور از ظرفیت های روانی قبلی و پیشفرض های متوهمانه انجام بشه.
    حتی ویژگی های فیزیولوژیک بدن از جمله قند خون و فشار خون و حالت طبیعی بدن نیز در تشخیص و قضاوت این تغییرات دخیل هست.

در بعضی از کمپانی های حرفه ای اسپیکر سازی، دوران Break-in و پختگی یک درایور توسط فرکانس های خاص و دستگاه های مخصوصی با کراس اور های دستساز و High-End انجام میشه که شامل مقاومت های بزرگ آجری شکل و خازن های عظیم الجثه ای به اندازه ی کمپوت و Coil هایی به بزرگی یک ظرف ماکارونی می باشند.

معمولاً دوران Break-in اسپیکر و ساب در مقایسه با قطعات به کار رفته در مدار های صوتی اندک هست.
    عموماً در 30 ساعت اولیه به پختگی لازم میرسه.
    مگر اینکه در کراس اور اون اسپیکر از خازن های MKP استفاده بشه که تا بریک این کامل حدود 80 تا 100 ساعت زمان می بره.

Break-in در فرکانس های پایین و Low-Range بسیار سریع انجام میشه، ولی در فرکانس های بالاتر شامل میدرنج و های فرکانس، بسیار زمانبر و گوشخراش خواهد بود.

همه ی مواردی که در سیستم صوتی به کار رفته اند، از جنس ماده و متریال هستند...
    و تحت تاثیر تغییرات محیطی از جمله دما و گرد و غبار و امواج الکترومغناطیسی و غیره قرار می گیرند.

ان شاء الله در ادامه، اگر عمری باقی باشه راجع به تاثیرات محیطی و همچنین پاشنه ی آشیل سیستم های صوتی یعنی کابل هم صحبت خواهیم کرد.
    از دوستانی که تجربیات ارزنده ای دارند، خواهش می کنم تا با نگاشتن پست های مفید ما رو بی نصیب نگذارند.
    با احترام

3. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام دوستان شماره آقا حمید رو میخواستم ‌. کسی داره برام بفرسته میخوام سیستم بخرم لطفا زود بفرستید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان.یه پخش 147ebt الپاین تمیز پیدا کردم 850 تومن میگه.قیمتش چطوره؟وردارمش؟
    Last edited by mehran_i9100; 10-03-2018 at 10:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

درود بر شما آقا مرتضی
    من به استیج عقب اعتقادی ندارم.
    مگر در یه ماشینی که فاصله ی محور جلو با عقب انقدر زیاد باشه که بشه برای سرنشینان عقب و جلو به طور مجزا تایم الاینمنت زد.
    این کامپ رو هم برای موقعی که کسی سوار ماشین میشه و حوصله اش سر نره خریدم.
    خودم از روی Fader، عقب رو غیر فعال می کنم یا به طور کلی RCA ها رو درمیارم.
    هنوز هم نصبش نکردم، فقط یه بار تست اش کردم.
    نصب در استیج عقب و هم فاز کردن توئیتر و ووفر و سابووفر تقریباً غیر ممکن هست، بخاطر همین صدا جالب نمیشه.

این کامپ کنوود از کامپ های سری اسپیریت هلیکس بهتره.
    اختلافش هم زیاده.
    امیرخان تا 1/5 که هلیکس پرسیژن و dls و الپاین و حتی میل دست 2 ... هستند که فکر نمیکنم کنووده از اونا بهتر باشه!

7. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امیرخان تا 1/5 که هلیکس پرسیژن و dls و الپاین و حتی میل دست 2 ... هستند که فکر نمیکنم کنووده از اونا بهتر باشه!
    درود بر شما
    من همه ی کامپ هایی که فرمودید رو به غیر از آلپاین تست کردم.
    کنوود بهتر هست.
    توئیترش Broad-Band هست و طیف وسیعی از فرکانس ها رو اجرا می کنه...
    ووفرش هم نسبت به DLS به دلیل اینکه فرکانس کات کراس اورش بالاتره، وکال رو بهتر اجرا می کنه.

در بررسی تفکیکی، هر کدام مزایا و معایبی دارند.
    ولی در مجموع کنوود به نظر من بهتر بود.
    خودتون باید شخصاً تست اش کنید و سیگنال پاک بهش بدید.

9. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

متاسفانه نشنیدم صدای این کنوودو و درسته باید تستش کنم

11. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    ممنون میشم فوری راهنماییم کنید
    من ماشینمو عوض کردم از رو ماشین قبلیم ضبط پایونیر و باند پایونیر ۶۹۶۵ رو برداشتم می خوام بزنم رو ماشین جدیدم،منتهی ماشین جدید روش یه جفت ۶۹۷۳e هست،می خوام ببینم می تونم این دوتارو با هم ببندم؟ صداهاشون باهم جور در میاد و مچ میشه ؟ مدل ضبطم رو یادم نمیاد ولی پایونیر دمو دار هست و جنسش خیلی خوبه،۸-۹ سال هست دارمش و خروجی صداشم عالیه
    ممنون میشم راهنماییم کنید

13. این کاربر از timbland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان میخواستم ببینم تفاوت کیفیت ((یه جفت میدرنج و سوپر تیوتر و ساب)) با ((کامپوننت)) چقدره (با توجه به اینکه میگن کامپ خیلی کیفیتیه ولی صداش کمه)

برا مثال یه ست میدرنج و تیوتر و ساب گرند زیرو با یه کامپ focal ps 165 v1 چقد از لحاظ کیفیت صدا تفاوت دارن؟

چون اول میخواستم یه کامپوننت ببندم رو طاقچه بعد چند نفر گفتن صداش کمه یه کم مردد شدم چون یه سیستم میخوام هم کیفیت داشته باشه هم با صدای بلند بشه لذت برد ازش

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    درود بر شما
    عبارت اولی که فرمودید همیشه صحیح نیست، برای پی بردن به میزان بلندی صدای یک اسپیکر باید به نمودار Sensitivity اون نگاه کرد.
    کامپوننت ها معمولاً در 90 - 85 دسی بل، به Cross-Talk میرسند و بیش از اون دیستورت میشن.
    توان یک اسپیکر میتونه معیار نسبی خوبی برای پی بردن به بلندی صداش باشه.

منظور شما رو متوجه نمیشم...
    کامپوننت نمیتونه کار یه ساب رو انجام بده، چون کامپوننت از اجرای صحیح فرکانس های زیر 50 هرتز معمولاً عاجز هست.
    لوبیس فقط با ساب به صورت ایده آل دریافت میشه.

اگر تمایلات کیفیتی دارید، کامپوننت درسته... یه کامپ با حداقل 130 وات RMS در چهار اهم.
    توئیتر ابریشمی و کراس قابل قبول.

سلام دوستان.یه پخش 147ebt الپاین تمیز پیدا کردم 850 تومن میگه.قیمتش چطوره؟وردارمش؟
    به نظر من ارزش نداره. آلپاین در همه ی اجناس خودش حق برند رو از کاربر دریافت می کنه.
    کلاً آلپاین های بعد از 9887 جالب نیستند، 117 رو تست کردم جالب نبود. با آمپ Helix A2 و کامپ داین آئودیو سری قدیم ازوتک.
    ولی کسی که طعم صدای آلپاین و رنگش رو دوست داره، مدل های سری 16 مثل اینکه صدای بهتری دارند. (اما تست نکردم)

دوستان سلام
    ممنون میشم فوری راهنماییم کنید
    من ماشینمو عوض کردم از رو ماشین قبلیم ضبط پایونیر و باند پایونیر ۶۹۶۵ رو برداشتم می خوام بزنم رو ماشین جدیدم،منتهی ماشین جدید روش یه جفت ۶۹۷۳e هست،می خوام ببینم می تونم این دوتارو با هم ببندم؟ صداهاشون باهم جور در میاد و مچ میشه ؟ مدل ضبطم رو یادم نمیاد ولی پایونیر دمو دار هست و جنسش خیلی خوبه،۸-۹ سال هست دارمش و خروجی صداشم عالیه
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    بعید میدونم مشکلی در جنس صدا داشته باشید.
    ولی بستن چهار کواک در کنار هم زیاد جالب نیست، به گوش خودتون رحم کنید.

15. 7 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

به نظر من ارزش نداره. آلپاین در همه ی اجناس خودش حق برند رو از کاربر دریافت می کنه.
    کلاً آلپاین های بعد از 9887 جالب نیستند، 117 رو تست کردم جالب نبود. با آمپ Helix A2 و کامپ داین آئودیو سری قدیم ازوتک.
    ولی کسی که طعم صدای آلپاین و رنگش رو دوست داره، مدل های سری 16 مثل اینکه صدای بهتری دارند. (اما تست نکردم)

والا دیگه موندم چی بخرم.آلپاین که میگن پول برند میگیره.کنوود که صداش بمه.پایونیر سری های قدیمش مثل 7150 یا 5050 و ... میگن تیزه و تایید نمیشه.سونی هم که با صفحه نمایشش حال نمیکنم (اخه لامصب 800 تومن پولشه قیاقش با پخش 300 تومنی فرقی نداره).اخرش یه پخش مارشال میگیرم از همه برندها انتقاممو میگیرم.
    Last edited by mehran_i9100; 12-03-2018 at 22:13.

17. این کاربر از mehran_i9100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •