تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2305 از 2376 اولاول ... 1305180522052255229523012302230323042305230623072308230923152355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,041 به 23,050 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

من اصلا بازی رو ندیدم....
    بزار برات تعریف کنم ...

10 دقیقه اول که حاجی جهان واسمون آهنگ گذاشت حسابی کیف کردیم : دی

تا دقیقه 30 یکی موقعیت اونا داشتن که داش اشکان کرنرش کرد...

بعدش 1 موقعیت ما داشتیم که خراب شد

یه گل اونا زدن رو اشتباه جا گیری از اشکان

نیمه دوم شروع شد...

یه گل اونا زدن باز اشتباه اشکان ( فکر کنم به خاطر اینکه تف به دستکشهاش نزده بود گل خوردیم : دی )

بازی قشنگ از اینجا شروع شد ...

حسین کاظمی 2 تا موقعیت 90% از دست داد

خسرو حیدری عالی بازی کرد

مجیدی شوت کرد علیزاده اومد بره کنار یهو توپ خورد به پاش رفت تو گل

3 - 4 نا موقعیت خراب کردیم

خسرو سانتر کرد شکوری گل زد..

3 تا موقعیت دیگه هم داشتیم که طبق معمول خراب شد ...

ولی خودمونیم مجیدی هم تو پست دفاع بد بازی نمیکردا : دی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ژنرال هم که رفت
    دفعه ی قبل حداقل پیش خودمون میگفتیم رفت که به میهن اش خدمت کنه ولی حالا چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ژنرال هم که رفت
    دفعه ی قبل حداقل پیش خودمون میگفتیم رفت که به میهن اش خدمت کنه ولی حالا چی؟
    منظورت چيه مگه نرفت سپاهان؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حوب دیگه اخه سپاهان هم تیمه
    حداقل یه تیم تهرانی میرفت که چهار تا بازشوم میرفتیم استادیوم

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

نامدارى: با استقلال تمدید مى كنم
    اشكان نامدارى ظهر دیروز با مراجعه به باشگاه جلسه اى را با واعظى آشتیانى براى تمدید قرارداد انجام داد كه به طور حتم نتیجه این نشست طى روزهاى آتى مشخص مى شود.سنگربان دوم استقلال در این خصوص به ابرار ورزشى گفت: طى جلسه اى كه با مدیرعامل داشتم ایشان گفتند یكى ، دو روز فكر كن و بعد به ما جواب بده. واعظى آشتیانى گفت تو نیاز به فكر كردن دارى اگر خواستار حضور مجدد در استقلال بودى بگو تا با تو تمدید قرارداد كنیم. من هم استقلال را دوست دارم و بیشتر علاقه مند هستم كه با این تیم تمدید قرارداد كنم. مسأله خاصى براى ثبت قرارداد من با استقلال وجود ندارد تا به احتمال زیاد فصل آینده هم در این تیم باشم.نامدارى همچنین در ارتباط با اینكه احتمال ذخیره بودنش در فصل آینده هم وجود دارد اظهار داشت: نظر مربیان با هم متفاوت است اگر قلعه نویى به من اعتقاد نداشت ممكن است مربى جدید بازى من را قبول داشته باشد به همین دلیل من به آینده امیدوار هستم و مطمئنم فصل آینده مى توانم در استقلال خودم را نشان بدهم

آره باید با حتما تمدید بشه اگر این مدیر عامل ماست که هیچی به جز دوچرخه حالیش نمیشه با اشکان نامداری تمدید میکنه مگه با هاشم بیک زاده مگه تمدید نکردبعد هم با تقی پور و آخ مهترین بازیکن با علیزاده هم تمدید میکنه یدالله هم که گفته من میمونم عالیه چپم که هم منیعی تمدید کرد و هم امیرآبادی هست اصلا چپ میخوایم بچیکار
    فقط میمونه مهرداد پولادی و میلاد نوری و خذیراوی که اینا هم به احتمال زیاد باهاشون تمدید قرداد میکنن اصلا ما بازیکن جدید میخواییم چیکار مگه قرار نیست چاووشی کریمیان از این جور بازیکنا بگیریم همین یه دونه محمدی خوبه دیگه ذخیره اشکان نامداری میشه عوضش برهانی ،جان واریو ، کاظمی ، جباری شایدم طالب لو اینا باید از استقلال برن سرمربی هم که خوب قلعه نوعی رو فرستادیم رفت عوضش صمد مرفای رو میکنیم سرمربی یا مثلا خیلی بترکونیم پرویز مظلومی
    تو روخدا یکی بگه این دوچرخه ای داره چیکار میکنه پسرفت یا پیشرفت
    Last edited by shahin666; 19-05-2009 at 23:13.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب قرار بود اسامی مربی ها اعلام بشه چی شد پس ؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من نمی دونم چرا استقلال توی اسیا شانس ندارد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه میکنه این التحاد 7 تا چپوند در ام الصلال
    اونهایی که میگفتن گروه مرگ یه بهونه است برای توجیح نتایج استقلال در اسیا , امروز توی روزنامه هاشون با تیتر درشت نوشته بودن
    از اتحاد بترس, الشباب را ببر
    ای حال میکنم بخورن به التحاد (که میخورن) التحاد هم آنچنان بترکوندشون که دیگه صحبت از افتخار و از اینجور حرفها نکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نمی دونم چرا استقلال توی اسیا شانس ندارد
    سلام
    ربطي به شانس نداره. كلا تيم هاي استقلال و پرسپليس عادت ندارن بيش تر از سطح توقعات نتيجه بگيرن.امسال قلعه نوعي از اون موقعي كه تو ليگ قهرمان شد ديگه هيچ قصدي نداشت كه جام ديگه اي بگيره.دفعه قبل هم كه قهرمان شديم تو ليگ خيلي مؤدبانه از جام حذفي كناره گيري كرد، امسال هم كه اين طوري شد، نه جام حذفي نه آسيا.
    البته قياس درستي نيست ولي الان بارسا رو نگاه كنيد، 2 تا جام گرفته تازه گوارديولا برگشته گفته هدف اصلي ما ليگ قهرمانانه.با اينكه 60 تا مصدوم و محروم داشته تا حالا.مثلا خط دفاع بارسا تو اين چند وقت هيچ موقع كامل نبوده، يه بار پويل نبوده، ماركز مصدوم شده، آبيدال محروم شده، اما هنوزم تا سه تا جام نگيرن دست بردار نيستن.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد سرمربی هم که هنوز توی سایت جَناب واعظ چیزی نوشته نشده!!!!
    (الان ساعت 9 صبح است که این خبر رو میدم)

1- اميررضا وا‌عظ‌آشتياني قصد دارد يك انقلاب اساسي در استقلال ايجاد كند. او حتي اگر چنين ادعايي نداشته باشد – كه دارد- به سهولت از ريز اعمالش چنين پيامي را به ميليون‌ها هوادار رنگ آبي صادر مي‌كند. راندن امير قلعه‌نويي به‌رغم كسب مقام قهرماني در ليگ هشتم، موازي با مطرح كردن اين جمله كه «استقلال جاي لمپن‌ها نيست»، به اندازه كافي گوياي نقشه‌اي كه مديرعامل استقلال در ذهنش مي‌پروراند خواهد بود. بخواهيم يا نه، اين واعظ بود كه با قرار دادن موانع بي‌شمار بر سر راه قلعه‌نويي، او را از استقلال دور و دورتر كرد. اينك آشتياني مانده، سرمربي جديدي كه از راه خواهد رسيد، مشتي ستاره عاصي و هواداراني كه ناراضي‌اند. شرايط امروز مديرعامل آبي‌پوشان، بي‌اندازه شبيه روزگار اكبر غمخوار در ليگ سوم حرفه‌اي است. اين آيا، نگران كننده نيست؟
    2- فلاش بك؛ پرسپوليس ليگ دوم حرفه‌اي را با كسب مقام سوم به پايان رسانده است. علي پروين، به‌رغم بازي‌هاي ملالت باري كه تيمش ارائه مي‌دهد، كماكان محبوب است. گذشته از هواخواهان بي‌شمار او كه اصولا نه به شناسنامه علي آقا كار دارند و نه به رزومه‌اش، پيروزي شيرين در داربي برگشت حسابي پرسپوليسي‌ها را كيفور كرده است. پروين كه از گوشه و كنار مي‌شنود مي‌خواهند كنارش بگذارند، پياپي عليه مديران پرسپوليس مصاحبه مي‌كند. تابستان داغ سال 82 آبستن حوادث زيادي است: اكبر غمخوار، علي پروين را با همه بزرگي‌اش كنار مي‌گذارد. براي جبران اين اتفاق، سيل ستاره‌ها هستند كه پيراهن سرخ به تن مي‌كنند. جواد كاظميان مي‌آيد، مهرداد ميناوند مي‌آيد، عيسي ترائوره مي‌آيد و در آخرين لحظات نقل و انتقالات، اين علي دايي است كه مي‌آيد. خب حالا وينكو بگوويچ يك مربي سعادتمند است. كلي بازيكن به اضافه هواداراني كه كم‌كم سلطان را از ياد برده‌اند. دست بر قضا فصل جديد هم رويايي شروع مي‌شود. هشت تا به پگاه، يكي به ابومسلم و پنج تا به فجرسپاسي... باند اپوزيسيون اما، كارش را شروع مي‌كند. موش‌دواني، تفرقه‌افكني در تيم و آنتراك برخي از ستاره‌ها! يك روز علي پروين به روزنامه‌ها گفت:«روزهاي تلخ پرسپوليس هم از راه مي‌رسند!»‌و از راه رسيدند! اكبر غمخوار به سرعت روي سراشيبي نزول افتاد. دست روزگار، به كمك برخي دست‌هاي ديگر(!) با او كاري كردند كه خيال فوتبال را براي هميشه از سرش بيرون كند و بر بخورد توي عوالم گردشگري!
    3- حالا واعظ آشتياني را مي‌بينيم و ياد اكبرغمخوار مي‌افتيم. قلعه‌نويي را بيرون مي‌كند، چنان كه پروين را بيرون كردند، ستاره مي‌خرد، چنان كه ستاره خريدند و فرياد «شفاف سازي» سر مي‌دهد، چنان كه چنين كردند. از گذشته‌ها اما بايد درس گرفت. واعظ اگر مي‌خواهد به سرگذشت سلفش در پرسپوليس مبتلا نشود، بايد گام‌ها را اصولي بردارد. سازماندهي هواداران چنان كه مبتلا به بازي‌هاي بيروني نشوند، ايمن كردن فضاي تيم، دميدن روح يكپارچگي در جمع بازيكنان، استخدام مربي كار بلد و دوري از جنجال‌هاي رسانه‌اي به وي كمك خواهد كرد تا به اين زودي‌ها زمين نخورد. فراموش نكنيم غمخوار، پرويني را كه قهرمان نشده بود بيرون كرد و به چنان سرنوشتي دچار شد. حالا حتما كار براي واعظي كه امير قلعه‌نويي قهرمان را رانده، دشوارتر هم هست!
    4- مديرعامل كنوني استقلال بايد بداند كه او براي زمين خوردن در راهي كه آغازش كرده، مستعدتر است تا به سرمنزل مقصود رسيدن. گذشته از كاريزماي نهفته و خاموش امير و محبوبيتش كه چونان پتك بر سر مخالفان او كوبيده مي‌شود، تغيير و تحولات عنقريب در سازمان تربيت بدني كه روزشمار ماندن وي را به طور خودكار روشن كرده است و نيز آستانه تحمل پايين هواداران، دردسرهاي آشتياني در ادامه فصل خواهد بود. گرچه او قاطبه خبرنگاران را شيطان صفت مي‌داند(!) اما اينها را گفتيم كه بداند و بجنگد؛ چه، ندانسته و غير مجهز به جنگ رفتن، عاقبتي غير از شكست ندارد.

منبع:روزنامه گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •