امان از دست این بک آپ گرفتن های p30 !
بچه ها اگر یادتون باشه گفته بودم که همیشه میشه با ساختن یک امولاتور (چیپ) و قرار دادنش سر راه کنسول و درایو ، بازی ها رو از روی هر مدیایی به غیر از دیسک بازی اجرا کرد .
شبیه همین داستان رو ما توی Wii داریم با دو تا چیپ Wiikey Fusion و Flatmii Fusion .
حالا تیم سازنده WiiKey اومده و یک چیپ ساخته به نام X360Key . این چیپ بین راه درایو کنسول و مادربورد قرار میگیره و یک بخش خارجی هم داره که میتونید بهش دیوایس USB خودتون رو نصب کنید .
در نتیجه میتونید بدون فلش کردن (یعنی نیازی به نصب Ixtreme نیست) و یا Jtag کردن کنسول - هر 360 ای رو کپی خور کنید و مهم ترین و خوب ترین جاش اینه که بازی ها مستقیم از روی هارد یا USB درایو اجرا میشند - برای نصب هم هیچ گونه نیازی به لحیم کاری نیست .
قیمت این وسیله 100 یورو هستش و در آینده ارزون تر هم خواهد شد .
این گوگوری مگوری رو میتونید از این سایت خریداری کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین این چیپ به صورت داخلی یک سیستم عامل لینوکس روی خودش داره و البته میشه آپدیتش هم کرد - یعنی اگر درایو جدیدی بیاد و یا داشبورد جدیدی بیاد و باعث بشه که چیپ دیگه کار نکنه ، خیلی راحت آخرین آپدیت رو از سایتش دانلود میکنید و سیستم عامل خود چیپ رو آپدیت میکنید و بعدش راحت بازی میکنید و البته دیگه نگران بن شدن توی لایو نیستید و میتونید بدون فلش کردن دستگاه بازی کنید .
این مدل هَک کردن رو (البته هَک کردن نیست) هیچ بنی بشری از پسش بر نمیاد و میشه یک فایل ISO رو از روی هارد یا USB درایو اجرا کرد - خیلی راحت ، من الان برای Wii یک هارد اکسترنال دارم و روش نزدیک 100 تا بازی هست و به راحتی باهاش بازی میکنم .
فقط اگر با استفاده از این چیپ بشه HomeBrew هارو هم اجرا کرد که دیگه نور علا نور میشه .
ویرایش : یه چیزی رو یادم رفت بگم ، دیگه نگران اومدن دیسک با فرمت جدید نباشید
.gif)