تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2305 از 3195 اولاول ... 130518052205225522952301230223032304230523062307230823092315235524052805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,041 به 23,050 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظرتون اگه یه 360 اسلیم بخره به صرفه تره یا اون پولی که میخوام بدم 360 برم پی سیمو آبدیت کنم ... هدف من فقط بازی کردن و البته آنلاین هم زیاد دوست دارم بازی کنم.اینم خیلی برام مهمه که به عمر 360 چقدر مونده؟می ترسم برم 360 بخرم یه سال طول نکشه کنسول نسل جدید بیاد !ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر تلویزیون ال سی دی داری حتما کنسول بگیر. در مورد عمر 360 هم حداقل تا 3 سال دیگه عمر میکنه. کلا به نظر من کنسول بهتره چون دردسرش کمتره. البته یه مدته که اسلیم ه ک نمیشه. و ممکنه تا یه ماه دیگه هم ه کش نیاد. فکراتو بکن بینم کدومش برات بهتره من خودم کارت گرافیکمو فروختم 360 بگیرم فعلا که هم قیمتا افتضاحه هم ه کش بیرون نمیاد. هدفم هم بازیهای اختصاصی کنسولا بود که اصلا برا پی سی نمیاد.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

والا من این موضوع رو از دهن یکی از دوستام شنیده ام .. !!

دوستان یکم ماجرا رو شکاف میدن ؟ تا من بیشتر آشنا شم و برم خر این رفیقمون رو بگیرم !! ()
    ---------

الان من کاور NFS:hp رو نگاه کردم دیدم کنار همین
    Limited edition نوشته patch LT+

اون +LT دستی نوشته شده عزیزم
    امان از دست این بک آپ گرفتن های p30 !

بچه ها اگر یادتون باشه گفته بودم که همیشه میشه با ساختن یک امولاتور (چیپ) و قرار دادنش سر راه کنسول و درایو ، بازی ها رو از روی هر مدیایی به غیر از دیسک بازی اجرا کرد .

شبیه همین داستان رو ما توی Wii داریم با دو تا چیپ Wiikey Fusion و Flatmii Fusion .

حالا تیم سازنده WiiKey اومده و یک چیپ ساخته به نام X360Key . این چیپ بین راه درایو کنسول و مادربورد قرار میگیره و یک بخش خارجی هم داره که میتونید بهش دیوایس USB خودتون رو نصب کنید .

در نتیجه میتونید بدون فلش کردن (یعنی نیازی به نصب Ixtreme نیست) و یا Jtag کردن کنسول - هر 360 ای رو کپی خور کنید و مهم ترین و خوب ترین جاش اینه که بازی ها مستقیم از روی هارد یا USB درایو اجرا میشند - برای نصب هم هیچ گونه نیازی به لحیم کاری نیست .
    قیمت این وسیله 100 یورو هستش و در آینده ارزون تر هم خواهد شد .

این گوگوری مگوری رو میتونید از این سایت خریداری کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین این چیپ به صورت داخلی یک سیستم عامل لینوکس روی خودش داره و البته میشه آپدیتش هم کرد - یعنی اگر درایو جدیدی بیاد و یا داشبورد جدیدی بیاد و باعث بشه که چیپ دیگه کار نکنه ، خیلی راحت آخرین آپدیت رو از سایتش دانلود میکنید و سیستم عامل خود چیپ رو آپدیت میکنید و بعدش راحت بازی میکنید و البته دیگه نگران بن شدن توی لایو نیستید و میتونید بدون فلش کردن دستگاه بازی کنید .

این مدل هَک کردن رو (البته هَک کردن نیست) هیچ بنی بشری از پسش بر نمیاد و میشه یک فایل ISO رو از روی هارد یا USB درایو اجرا کرد - خیلی راحت ، من الان برای Wii یک هارد اکسترنال دارم و روش نزدیک 100 تا بازی هست و به راحتی باهاش بازی میکنم .

فقط اگر با استفاده از این چیپ بشه HomeBrew هارو هم اجرا کرد که دیگه نور علا نور میشه .

ویرایش : یه چیزی رو یادم رفت بگم ، دیگه نگران اومدن دیسک با فرمت جدید نباشید
    اوه اوه میلاد جون عجب چیزی زدن !!

الان من خودم یه Search زدم , اطلاعاتی که در موردش داده اینو میگه که این دستگاه در واقع میاد اطلاعاتی رو که کنسول باید داشته باشه

تا فکر کنه که بازی داره از روی درایو انجام میشه رو بهش میده . یعنی کنسول فکر میکنه که بازی از روی درایو انجام میشه ولی در واقع

همونطور که گفتی فایل داخل هارد هست.

ولی باز یه جا دیگه نوشته که این دستگاه توسط کابل SATA و USB بین درایو و خوده کنسول قرار میگیره که من طبق عکسهایی که دیدم از این جوجو() چیزی به عنوان SATA نداشت میلاد جون !!

نمایی از این وروجک ناجی

Last edited by SamGun; 30-04-2011 at 11:39.

4. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

به نظرتون اگه یه 360 اسلیم بخره به صرفه تره یا اون پولی که میخوام بدم 360 برم پی سیمو آبدیت کنم ... هدف من فقط بازی کردن و البته آنلاین هم زیاد دوست دارم بازی کنم.اینم خیلی برام مهمه که به عمر 360 چقدر مونده؟می ترسم برم 360 بخرم یه سال طول نکشه کنسول نسل جدید بیاد !ممنون میشم راهنمایی کنید
    شما با 450 تومن کجای p30ت رو میتونی اپدیت کنی؟ اگه یه corei7 هم بخوای بگیری باید مین بردتو هم عوض کنی یه کارت گرافیک خوب 2 هسته ایی هم بگیری
    نزدیک یک و نیم 2 تومن میشه
    xbox360 بگیر !

6. این کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من الان از کجا بدونم اپدیت داشبردم چه ورژنیه؟؟ و با فرمت کردن هارد از بین میره؟(اپدیت نرم افزاری)

lt + که از بین نمیره که؟ (با فرمت کردن اینا) یکی می گفت lt+ پرید چون فرمت کردی
    (با این سوالام) ببخشید دیگه[/QUOTE]

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز.

من مدتی قبل به خاطر گرفتن هاردو مشکلات نصبش،به دلایلی داشبورد Xbox رو Reset کردم، حالا تو اجرای بازیها که فعلن مشکل ندارم،ولی ظاهر داشبورد کنسولم خیلی خنک شده، تم نداره، آواتارمم شکل نداره،

حالا واسه اضافه شدن اینا باید چکار کنم؟ باید آپدیت بشه؟ اگه آپدیت بشه مشکلی واسه اجرای بازی ها پیش نمیاد؟
    کلا میرزه آپدیت بشه یا همینجوری باهاش کنار بیام؟

کنسولم : arcade
    داشبورد : 2.0.12416.0

ممنون میشم کمکم کنید.........

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

امان از دست این بک آپ گرفتن های p30 !

بچه ها اگر یادتون باشه گفته بودم که همیشه میشه با ساختن یک امولاتور (چیپ) و قرار دادنش سر راه کنسول و درایو ، بازی ها رو از روی هر مدیایی به غیر از دیسک بازی اجرا کرد .

شبیه همین داستان رو ما توی Wii داریم با دو تا چیپ Wiikey Fusion و Flatmii Fusion .

حالا تیم سازنده WiiKey اومده و یک چیپ ساخته به نام X360Key . این چیپ بین راه درایو کنسول و مادربورد قرار میگیره و یک بخش خارجی هم داره که میتونید بهش دیوایس USB خودتون رو نصب کنید .

در نتیجه میتونید بدون فلش کردن (یعنی نیازی به نصب Ixtreme نیست) و یا Jtag کردن کنسول - هر 360 ای رو کپی خور کنید و مهم ترین و خوب ترین جاش اینه که بازی ها مستقیم از روی هارد یا USB درایو اجرا میشند - برای نصب هم هیچ گونه نیازی به لحیم کاری نیست .

این گوگوری مگوری رو میتونید از این سایت خریداری کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین این چیپ به صورت داخلی یک سیستم عامل لینوکس روی خودش داره و البته میشه آپدیتش هم کرد - یعنی اگر درایو جدیدی بیاد و یا داشبورد جدیدی بیاد و باعث بشه که چیپ دیگه کار نکنه ، خیلی راحت آخرین آپدیت رو از سایتش دانلود میکنید و سیستم عامل خود چیپ رو آپدیت میکنید و بعدش راحت بازی میکنید و البته دیگه نگران بن شدن توی لایو نیستید و میتونید بدون فلش کردن دستگاه بازی کنید .

این مدل هَک کردن رو (البته هَک کردن نیست) هیچ بنی بشری از پسش بر نمیاد و میشه یک فایل ISO رو از روی هارد یا USB درایو اجرا کرد - خیلی راحت ، من الان برای Wii یک هارد اکسترنال دارم و روش نزدیک 100 تا بازی هست و به راحتی باهاش بازی میکنم .

فقط اگر با استفاده از این چیپ بشه HomeBrew هارو هم اجرا کرد که دیگه نور علا نور میشه .

ویرایش : یه چیزی رو یادم رفت بگم ، دیگه نگران اومدن دیسک با فرمت جدید نباشید
    يعني با اين ميشه اسليما رو كپي خور كرد بدون هيچ دردسري و نگراني بابت مدل درايو؟؟؟؟؟
    اين كه عالييهه!!!!!! مثل gevey sim براي انلاك كردن آيفونه :دى

10. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان هزینه تعمیر ارور e74 چقدره؟؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

pc : اصلا به فکر آپدیتش نباش (حتی 1% )

xbox : الان خریدش به صرفه نیست ( قیمت نجومیش ) ولی کلا گزینه خوبی هست !!

13. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

فقط کافیه این بیفته دست چینی ها تا به تولید انبوه و قیمت پایین برسه!

15. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •