تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2304 از 4105 اولاول ... 1304180422042254229423002301230223032304230523062307230823142354240428043304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,031 به 23,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

چرا درجه ها رو کم میکنند ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان درجه ها در ارش کم شد !!

دکتر وظبفه : ستواندوم
    فوق لیسانس وظیفه : ستوانسوم
    لیسانس وظیفه : گروهبان یک
    فوق دیپلم وظیفه : گروهبان دو
    اگه ارتش به لیسانس گ 1 بده اونوقت ناجا و سپاه س3-س4 میدن
    Last edited by ice_man_sh; 15-07-2014 at 21:19.

3. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این درجه مهم هست ولی نه خیلی.

من الان در ارتش 15ماهه خدمت می کنم با درجه ستوان 2. در ارتش بین افسر و درجه دار زیاد فرق نیست. البته کم کم دارن فرق می ذارن و گروهبان ها رو راننده و بعضی کارهایی که قبلا فقط سربازها می کردن رو بهشون می دن.

مهم اینه که سرباز صفر نباشین چون با توجه به اینکه سرباز صفر خیلی کم شده عین...... کار می کشن. تو ارتش کم پیش میاد که افسر وظیفه کارهای معمولی سربازها رو انجام بده و دیدن افسر زیاد شده و از طرفی سرباز صفر هم کم شده درجه ها رو کم کردن تا بتونن یه سری کارها رو بکنن تو پاچه لیسانس وظیفه ها.

زیاد نگران نباشد چون خدمت در ارتش برای تحصیل کرده ها حتی با کسر درجه بهتر از سپاه و نیروی انتظامی هست.
    Last edited by campuzlit; 15-07-2014 at 22:12.

5. 5 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    یه سوال . کسایی که معافیت کفالت می گیرن مثلا کفالت مادر باید دوره اموزشی رو بگذرونن؟
    Last edited by farzad.74; 15-07-2014 at 23:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام.بنده می خوام برای معا فیت پز شکی اقدام کنم.رباط ای سی ال من کاملا پاره است ورباط ال سی ال من کشیدگی در جه یک دارد ومفاصل من هم ساییدگی کامل دارد و پزشک معالج دستور به عمل پا داده است.با این اوصاف مشمول معافیت هستم؟
    دوستان لطفا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

دوستان، معافیت پزشکی تا چه حدی میتونه رو آینده شغلی تأثییر بزاره؟؟!!

نیروی دریایی که استخدام معافیت پزشکی ممنوعه .
    اونجا که مسلمه ممنوعه .

شما بستگی به رشتتون داره و کاری که میخوان ازت وگرنه من خیلی جاها دیدم که کاری ندارن چه دولتی وچه خصوصی
    ( هرچند که باز امروز پارتی حرف اول رو در این مملکت میزنه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای معاف از رزم باید از کجا شروع کرد و چقدر زمان میبره؟ چند روز جواب میاد؟
    من کم خونی تالاسمی مینور هستم و فوق تخصص خون گفت . فقط پیاده روی کن و اصلا ندو(دویدن)
    بعضا اگر فشار بیارم توی دویدن سمت چپ قلبم رگش تا چند روز درد میگیره

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

همونطور که SNOW PATROL عزیز هم اشاره کردن اکثرا به ضررتون تموم میشه.

دوست عزیز استخدام معافیت پزشکی (حالا اگه شما استخدام پیدا کردی یه جایزه داری) ممنوع هست، اگه نگاه کنید در تمامی آگهی های استخدامی نوشته که کارت پایان خدمت و یا معافیت غیر پزشکی.

این مورد اکثرا توسط اکثر شرکت های خصوصی هم رعایت میشه.
    اونجا که مسلمه ممنوعه .

شما بستگی به رشتتون داره و کاری که میخوان ازت وگرنه من خیلی جاها دیدم که کاری ندارن چه دولتی وچه خصوصی
    ( هرچند که باز امروز پارتی حرف اول رو در این مملکت میزنه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اصن مگه میشه بدون پارتی رفت سر کار دولتی !!!

به نوع معافیت هم کاری ندارن؟ یه سری موارد هست بعد از درمان، دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان خواهشا راهنمایی کنین .
    الان واسه ارشد احتمالا قبول میشم اما دوره شبانه یا حتی مجازی که هزینه اش زیاده و باید برم سر کار تا هزینه اش در بیاد .
    حالا موندم بین سربازی و دانشگاه یکی رو انتخاب کنم . از اون طرف میگم اگه برم دانشگاه و بعد از دو سال و صرف هزینه چند میلیون تومنی مدرک رو میگیرم و بعد تازه باید برم سربازی و دوسال هم اونجا که 28 سالگی برمیگردم و شاید اون موقع یه کم دیر باشه واسه کار پیدا کردن . چون کار قبلی رو هم از دست دادم به هر حال .
    از طرف دیگه میگم میشه برم سربازی همین الان و دو سال اونجا بگذرونم و بعد که اومدم برم دنبال کار و حتی شاید درس رو ادامه بدم . هر چند با خودم میگم اون موقع دیگه دیره واسه ادامه دادن درس چون همین الانش هم درس خوندنم زورکی شده چه برسه به اون موقع .

خواهشا یه راهنمایی بکنین که من بین این دو راهی گیر کردم .
    سوال دیگه داشتم در مورد اقدام برای معافی . من کم کاری تیروئید دارم و تالاسمی مینور و اضافه وزن و حتی شاید اگزمای خفیف روی پوست دستم . اما چون همشون شدتشون کمه میدونم هیچ کدوم باعث معافیت نمیشه . شاید معاف از رزم بشم .
    به هر حال به خاطر کم کاری تیروئید میخوام برم واسه معافی . فردا باید دفترچه رو ارسال کنم . ضرر که نداره اقدام کنم واسه معافی . نه ؟ چون حتی نمیخوام معاف از رزم بخورم . کم کاری تیروئید فکر نمیکنم معاف از رزم بزنن واسش . یا معافه یا معاف نیست . در کل بیشتر میخوام فقط یه کم وقت گرفته بشه تا شاید واسه برج 8 اعزام بخورم .

برای معاف از رزم باید از کجا شروع کرد و چقدر زمان میبره؟ چند روز جواب میاد؟
    من کم خونی تالاسمی مینور هستم و فوق تخصص خون گفت . فقط پیاده روی کن و اصلا ندو(دویدن)
    بعضا اگر فشار بیارم توی دویدن سمت چپ قلبم رگش تا چند روز درد میگیره
    منم کم خونی دارم اما همچین مشکلاتی تا حالا ندیدم . پیش دکتر هم نرفتم تا حالا .
    اما جدا از این قضیه واسه معاف از رزم فکراتو بکن . مثل معافیت پزشکی نیست . یعنی در واقع تو میری دو سال از عمرت رو هدر میدی و حتی ممکنه معافیت از رزمت رو هم نادیده بگیرن و مثل بقیه ازت کار بکشن و از اخر هم روی برگه پایان خدمتت میخوره "معاف از رزم" یعنی یه جورایی با همون معافیت پزشکی نگاهش میکنن .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان من باید برم پایگاه سوم شکاری همدان تا برگه عدم حضور بگیرم و برگردم رشت
    من از قوانین و ساعات کاری اونجا اطلاعی ندارم، از کسایی که اطلاع دارن ممنون میشم بگن که چه روزها و ساعاتی می تونم اونجا این کار رو انجام بدم؟ و اینکه تو این روزهای قدر می تونم این کار رو انجام بدم؟
    اگه مشکل خاصی نباشه میخوام فردا(5شنبه) 9 صبح برم و تا غروب کارامو انجام بدم و برگردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •