نت من هم مخابرات هست. و هیچ مشکلی ندارم و هر شب با سرعت ثابت 480 دانلود میکنم... البته مال من 2 مگابایت هست..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نت من هم مخابرات هست. و هیچ مشکلی ندارم و هر شب با سرعت ثابت 480 دانلود میکنم... البته مال من 2 مگابایت هست..
سلام
بعد حدود 20 روز که داشتم به تاپیک سر می زدم و کل پست ها رو می خوندم، پست های فرشید خیلی جالبه.
ظاهرا هر روز میای سرعت دانلودت رو ذکر می کنی و اولش و آخرش هم یه فحش آبدار نثار مخابرات.
نتیجه اخلاقی اینکه تو این مملکت نباید هیچ سرویس درازمدتی رو از هیچ شرکتی گرفت.![]()
هر چند که خیلی وقتا آلترناتیو مناسبی هم نیست و مجبوری همون سرویس آشغال رو تو بازه های زمانی کوتاه هی تمدید کنی.![]()
والا من 3 ساله که بکوب از مخابرات سرویس دارم و راضی بودم در کل
نه به اون همه شرکت عوض کردن و نه به این یه جا بودن
من امروز سرویس دوستم رو که تو مرکز شهریار بود رو هم تست کردم !! با همون گیت وی من وصل میشه و اصلا هیچ نارضایتی نداره !! کارشم از صبح تا شب گیمه !!
یه ذره اختلال داشته باشه مغز آدم رو میخوره![]()
نوسان چیه
مشکل اینه که وقتی از مخابرات زیاد دانلود کنی سرعتت رو لیمیت میکنه روی 60 (اون رفیقمون تو صفحه قبل هم همین مشکل رو داره) بعضی از کاربرا نه همشون حالا چطوری انتخاب میکنه الله اعلم!!
حالا همسایه ما یه مگ داره هر شب هم دانلود میکنه مشکلی نداره! ولی من که دو شب دانلود کردم سرعت رو محدود کردن روی 60!!!
همینجوری مونده دو مگ شده 512
مخابراته دیگه کاریش نمیشه کرد![]()
Last edited by senator2011; 10-06-2015 at 00:45.
سلام
آره
بعدشم fanoostalaei سریع یک پست از سرعت بالاش میگذاره و دل ما کباب میشه
مخابرات دو مگ
چی بود چی شد.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وضعیت دیشبه منه
نظر ده یدی اینترنتیمه
اینا چیکار میکنن ؟
Attainable Rate (Kbps): 12776 1145
Rate (Kbps): 4095 1021
SNR Margin (0.1 dB): 271 105
Attenuation (0.1 dB): 310 196
وسطیا داون استریمه و سمت چپی آپ استریم
با اینکه سرویسم خوب آپ شده ولی چرا سرعت رو 60 مونده ؟
چجوری دستکاری میکنن ؟!!!
فکر کنم rate فقط ظرفیت خظ و قابلیتش رو نشون میده نه سرعت. احتمالا با برنامه ای مثل Ibsng به صورت نرم افزاری سرعت رو لیمیت می کنن.![]()
خب بالاخره اینا نشون میده که وضعیت خطم عادیه و مشکلی نداره
زنگ هم میزنم جواب سربالا هم نمیدن
اپراتورهای خانوم جواب میدن و جوابهای کلیشه ای که این همه سال شنیده ایم رو تحویل میدن
مثلن ریست کن مودمو و مشکل از سیستمه و این حرفا !!!
حالا هرچقدر بگم بابا این مشکل واسه چن تا سرویس من از چن تا مرکز مخابراتی مختلف هست و ربطی به سیستم و اینا نداره !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)