اندیشه دیگه دورانش تموم شد سرعت رو واقعی کرد دیگه با مخابرات هیچ فرقی نمیکنه باس دنبال ی شرکت دیگه برم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه دیگه دورانش تموم شد سرعت رو واقعی کرد دیگه با مخابرات هیچ فرقی نمیکنه باس دنبال ی شرکت دیگه برم
![]()
دفاتر فروش اینترنت پرسرعت آسیاتک
در مرکز 7 (محبی) ، مرکز 727 (بلوار گیلان) و مرکز پی سی (گلسار)
بلوار دیلمان : خدمات کامپیوتر پارس پردازش / خدمات رایانه گیلان نت
بلوار گیلان : خدمات کامپیوتر کاکتوس
بلوار استاد معین : خدمات کامپیوتر اندیشه
بلوار (گلباغ) نماز : دفتر پیشخوان دولت
میدان قلی پور : خدمات هفت رایانه
آدرس دقیق و آدرس سایر دفاتر فروش آسیاتک را می توانید از طریق این لینک مشاهده نمایید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو استان گیلان همه ISP ها یه ..ـوهن! من الان سالهاست دارم از اندیشه استفاده میکنم و وقتی سرویس بقیه شرکت ها و به خصوص مخابرات انزلی رو میبینم هیچ تفاوتی بین اندیشه و اونها احساس نمیکنم چه بسا اندیشه کمی از اون دزدها دزد کم تریه! راجبه شهرهای بقیه نمیدونم...
الان که این پست رو خواستم بفرستم دوبار رفرش کردم تا کامل باز شد! بالاخره اینجا ایرانه دیگه هرچی نباشه...
- - - Updated - - -
تو استان گیلان همه ISP ها یه ..ـوهن! من الان سالهاست دارم از اندیشه استفاده میکنم و وقتی سرویس بقیه شرکت ها و به خصوص مخابرات انزلی رو میبینم هیچ تفاوتی بین اندیشه و اونها احساس نمیکنم چه بسا اندیشه کمی از اون دزدها دزد کم تریه! راجبه شهرهای بقیه نمیدونم...
الان که این پست رو خواستم بفرستم دوبار رفرش کردم تا کامل باز شد! بالاخره اینجا ایرانه دیگه هرچی نباشه...
پستم دوبله شد...تف تو این اینترنت!![]()
Last edited by D,Freeman; 20-08-2015 at 19:05.
مال من از بعد از ظهر سرویسم درست شد و از حالت نوسان و پینگ و تایم اوت بالا در اومد نمیدونم چقد طول میکشه
سلام، دوستان کسی از پارس آنلاین رشت خدمات میگیره؟ چند تا سوال داشتم
کسی یه سویچ یا کلید برای اتصال دو تا کابل لن به یک کامپیوتر دیده جایی؟ مثل این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که آدم بتونه بین دو تا مودم سویچ کنه بدونه اینکه کابل رو هی عوض کنه!
منم همینطور!
سرعت تا 120 میاد![]()
بعد زنگ میزنی میگن مشکل از خونه و سیستمتونه![]()
اگه می خوای خرج کنی می تونی از روترهای لود بالانسینگ استفاده کنی تا 4 تا مودم رو می تونی همزمان وصل کنی
مثل Router - TP-LINK / TL-ER5120
نه چیزه در اون حد نمیخوام. قصدم این نیست که دو تا خط adsl همزمان وصل باشن. میخوام مثل یک کلید بتونم بین دو تا سیم سویچ بکنم به جای این هی سیم ها رو دستی عوض کنم.
الان به یک مودم با سیم وصل میشم و به اون یکی به صورت wireless ولی اگر همچین کلیدی باشه، میتونم با سیم وصل کنم که مشکل نوسان پینگ به خاطر بی سیم بودن حل میشه.
Last edited by JUST KIOSK; 21-08-2015 at 16:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)