تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2303 از 3347 اولاول ... 1303180322032253229322992300230123022303230423052306230723132353240328033303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,021 به 23,030 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اصفهان همچنان داعون ... هیچ امیدی هم بهش نیست
    چهارراه پلیس
    4 جی
    مودم 7350

سلام. من چند روز اصفهان بودم .تقریبا 90 درصد منطق lte بود. برای مثال از خانه اصفهان گرفته تا خیابان وحید و محتشم و میثاق و چار باغ بالا و پایین و تقریبا بیشتر جاها من تست گرفتم تقریبا تو مسیر تمام مسیر ها LTE بود و بعضی مناطق 3G بود. فکر میکنم گوشی یا مودم خیلی مهمه. ( من با گوشی آیفون 6 اس و سامسونگ نوت 4 تست کردم)

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام. من چند روز اصفهان بودم .تقریبا 90 درصد منطق lte بود. برای مثال از خانه اصفهان گرفته تا خیابان وحید و محتشم و میثاق و چار باغ بالا و پایین و تقریبا بیشتر جاها من تست گرفتم تقریبا تو مسیر تمام مسیر ها LTE بود و بعضی مناطق 3G بود. فکر میکنم گوشی یا مودم خیلی مهمه. ( من با گوشی آیفون 6 اس و سامسونگ نوت 4 تست کردم)
    باید می آمدی محله میرزا طاهر تا می فهمیدین اینترنت یعنی چه هر چی میگردی دریغ از 3G چه برسه به lte من که گوشیم کلا e است هر چی مودم هم بود تست کردم بی فایده بود ایرانسلم که خدا پدرشو بیامرزه انقدر پیگیره 1000 بار زنگ بزنی یک نیمچه جواب درست بهت میدهند همش وعده سر خرمن

4. 3 کاربر از morypory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فروش مودم‌های اینترنت نسل چهار ثابت ایرانسل آغاز شد

با بهره‌برداری رسمی از گسترده‌ترین سرویس TD-LTE در ایران، فروش مودم‌های اینترنت نسل چهار ثابت خانگی و اداری ایرانسل آغاز شد.

مودم‌های مخصوص نسل چهارم اینترنت ثابت خانگی و اداری (TD-LTE) در دو نوع داخلی و بیرونی طراحی شده و هر دو همراه با سیم‌کارت ارائه شده‌اند. مودم‌های داخلی (Indoor) برای استفاده در خانه‌ها و شرکت‌ها ارائه می‌شوند، در حالی که مودم‌های فضای بیرونی (Outdoor) برای سازمان‌های بزرگ، فضاهای عمومی و مجتمع‌های مسکونی مناسب‌ترند.

همچنین پیش‌شماره 09411 از سری سرشماره‌های ایرانسل در شبکه TD-LTE به کار می‌رود. سیم‌کارت‌های ویژه این سرویس، صرفاً جهت ثبت‌نام و شناسایی در شبکه کاربرد دارند و امکان استفاده جهت مکالمه و ارسال پیامک توسط آنها وجود ندارد. مشترکان ایرانسل می‌توانند با استفاده از بسته‌های تشویقی ویژه یک ماهه، سه ماهه، 6 ماهه و سالانه که برای این سرویس در نظر گرفته شده است از خدمات آن استفاده کنند.

برای خرید سرویس TD-LTE، مشترکان ایرانسل می‌توانند به مراکز اختصاصی فروش و خدمات و یا نمایندگی‌های فروش و خدمات ایرانسل مراجعه کنند و یا به صورت غیرحضوری از طریق تماس با شماره 600 از خطوط ایرانسل یا 09366000000 از سایر خطوط و نیز از طریق خرید اینترنتی اقدام کنند. برای تهیه بسته‌های ویژه این سرویس نیز مشترکان ایرانسل می‌توانند علاوه بر مراجعه حضوری به مراکز اختصاصی فروش و خدمات و نیز نمایندگان فروش و خدمات ایرانسل در شهرهای تحت پوشش، به صورت غیرحضوری و از طریق وب‌سایت رسمی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه کاربردی ایرانسل من (My Irancell) و کدهای دستوری USSD نیز اقدام کنند.
    Last edited by fandak; 07-08-2016 at 13:26.

6. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به دوستان
    یه مودم میخوام بگیرم برای اینترنت ایرانسل دو مدل داره که باندهای ساپورت شدنشون فرق میکنه.
    کدوم رو بگیرم بهتره ؟

Huawei ME906V :
    LTE: FDD Band 1,2,4,5,8,13,17, all bands with diversity
    WCDMA / HSDPA / HSUPA / HSPA +: Band 1,2,4,5,8, all bands withdiversity
    CDMA 1X/CDMA EVDO Rev.A: BC0, BC1, all bands with diversity (Planning)
    GSM / GPRS / EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
    GPS / GLONASS: L1

HUAWEI ME906E :
    Bands: LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20
    DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS Quad-band B1/B2/B5/B8
    EDGE/ GPRS/ GSM Quad-Band 850/900/1800/1900 MHz
    GPS L1:1575.42MHz
    Glonass L1:1602MHz

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. من امروز مودم lte ثابت گرفتم. نتیجه تست با سیگنال -83

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وضع سیگنال م خیلی بد ه که نتیجه انقدر اسفناک ه؟

10. این کاربر از mehban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان این تی دی رو بی خیال بشید همین 4 جی اف دی دی تا 150 مگ سرعت میده حالا ایرانسل 50 مگش رو بده بعد بریم سراغ تی دی.
    اونقدر طی سالهای گذشته توی سر مردم ما زدن و با دروغ با اسم زهد و اخلاق و ... قانونا محدودشون کردن به سرعت 128 کیلوبیت! که اگر فردا اپراتورهای ما بگن روی باند B40 میخوایم چیزی به اسم TTT راه بندازیم روی باند 43 هم چیزی به اسم FFT مردم از بس سالها توی فشار بودن حالا با ذوق زدگی از واجبات زندگیشونم میزنن تا مودمش رو بخرن و باقی ماجرا . اینه که اپراتورها هیچوقت توی کشور ما ضرر نخواهند کرد
    وگرنه توی کشورهای متمدن یک نگاهی بکنین هنوز کاربر خانگی داره با 3G کار میکنه و سرعت بالایی هم داره. راضیه و توی کارش محدودیتی ایجاد نشده که بخواد به هزار امید و آرزو پول بده بالای چه و چه

12. 3 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وگرنه توی کشورهای متمدن یک نگاهی بکنین هنوز کاربر خانگی داره با 3G کار میکنه و سرعت بالایی هم داره. راضیه و توی کارش محدودیتی ایجاد نشده که بخواد به هزار امید و آرزو پول بده بالای چه و چه
    تو کشورهای متمدن هیچ گاه 3g یا LTE جایگزین ADSL یا اینترنت کابلی نشده ... همچنین در کشورهای متمدن برعکس کشورهای در حال توسعه دانلود غیر قانونی به شدت محدود هست و مجازات سنگین. از اینترنت موبایل برای مصارف روزانه استفاده میکنن نه دانلود سریال و بازی و ... وقتی کاربر معمولی از اینترنت موبایل برای دیدن ویدیوهای فول اچ دی و مصارف معمولی استفاده کنه نیاز به سرعت های بالای پنج شش مگ نداره .

در ضمن محدودیت هر دکل که متصل هستید محدود هست .اینجا بعضی ها فکر میکنن اون دکلی که متصل هستند میتونه مثلا به صد کاربر همزمان سرعت پنجاه مگ و به بالا بده در حالی که کمترین اطلاعی از محدودیت های اینترنت بی سیم ندارن .

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تو کشورهای متمدن هیچ گاه 3g یا LTE جایگزین ADSL یا اینترنت کابلی نشده ... همچنین در کشورهای متمدن برعکس کشورهای در حال توسعه دانلود غیر قانونی به شدت محدود هست و مجازات سنگین. از اینترنت موبایل برای مصارف روزانه استفاده میکنن نه دانلود سریال و بازی و ... وقتی کاربر معمولی از اینترنت موبایل برای دیدن ویدیوهای فول اچ دی و مصارف معمولی استفاده کنه نیاز به سرعت های بالای پنج شش مگ نداره .

در ضمن محدودیت هر دکل که متصل هستید محدود هست .اینجا بعضی ها فکر میکنن اون دکلی که متصل هستند میتونه مثلا به صد کاربر همزمان سرعت پنجاه مگ و به بالا بده در حالی که کمترین اطلاعی از محدودیت های اینترنت بی سیم ندارن .
    اونجا adsl ندارن که بخوان با lte جایگزین کنن
    دانلود غیرقانونی یا قانونی فرقی نمیکنه. مسئله ترافیکی هست که تو شبکه وجود داره. بالفرض اونها اصلا دانلود نمی کنن ولی استریم های فول اچ دی دارن که صدها برابر ترافیک بیشتر در شبکه ایجاد میشه ولی کیفیت همچنان وجود داره و لگ در حد خیلی پایینیه!
    برادر من عزیز دل لطفا قبل اینکه بگی اونها استفاده شون از اینترنت بی سیم چی هست یه جستجویی تو انجمن هاشون انجام بده. حجمی که اونها در ماه استفاده میکنن اکثرا بالای چند صد گیگ هست (چند صد)

یادمه تو یکی از فروم هاشون بحث سرعت و حجمی که مصرف میکنن بود ( چه کابلی چه بی سیم) یکیشون با خجالت نوشته بود "من 500 گیگ مصرف میکنم" بقیه به طعنه گفته بودن که " چک کن ببین مودمتو روشن کردی یا نه"
    اونها هم عمرشون میگذره ما هم!

15. 14 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

همچنین در کشورهای متمدن برعکس کشورهای در حال توسعه دانلود غیر قانونی به شدت محدود هست و مجازات سنگین. از اینترنت موبایل برای مصارف روزانه استفاده میکنن نه دانلود سریال و بازی و ... وقتی کاربر معمولی از اینترنت موبایل برای دیدن ویدیوهای فول اچ دی و مصارف معمولی استفاده کنه نیاز به سرعت های بالای پنج شش مگ نداره .
    تو کشورهای توسعه یافته درآمد،تورم،هزینه و مالیات نسبت خنده داری باهم ندارن! کشورهای توسعه یافته از سیستم مالی بین المللی منفک نیستن و مردمشون امکان خرید از هر نقطه از جهان رو دارن! در این کشورها وقتی دانلود غیرقانونی کم هست،از اون طرف محتوای با کیفیت قانونی به سهولت در اختیارشون قرار داره!
    وقتی آخر هفته یک جوان و یا خانواده حوصلشون سر میره هزار و یک تفریح دارن! یه جوان نیازی نیست برای دیدن یه فیلم تیکه تیکه شده بی کیفیت توسط ارشاد چندین ماه صبر کنه!در کشورهای متمدن کنسرت ها لغو نمیشن! در این کشورها مردم به سهولت و با آزادی به انواع محتوای با کیفیت از طرق مختف مثل آی پی تی وی ها،شبکه های کابلی و..... دسترسی دارن !
    در این کشورها تلفن از طریق اینرنت ارایه میشه در قالب پکیج های متنوع نه اینترنت از طریق تلفن!
    در این کشورها ....

17. 5 کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •