سلام علیکم...
سلام علیکم...
من R را نمی شناسم ولی امیدوارم VIRUS برود زیر خاک دفن شه و فقط اسمی تو تاریخ بازی ازش بمونه تا دلم خنک شه
علیکم سلام
من تو این 3 روز 4 تا روستا گرفتم اما دیگه هیچی نیرو ندارم چه کنم 3 روستا شاخ شدنهی به خون خواهی دوستانشون که من گرفتم هی قیام میکنن هفته دیگه که من اومدم ترتیبشونو مشدم بهزاد از این بابا خبری نشد تو بیا سیتر من شو فقط نیرو تحاجمی بساز یه درصدی ریسورس واسه خودت ور دار نظرت چیه
منم تو اين 9 يا 10 روزه امتيازمو از 35000 به 75000 رسوندم . طي دو سه روز بعد 12000 ديگه هم گيرم مياد
راستي margemoosh مگه نمي خواستي نقش واسطه را ايجاد كنم . پس چي شد؟
خیلی چیزا!به شما چي مي رسه؟شاید VIRUS بوده، شاید هم یکی دیگه. (شاید هم یکی دیگه همراه VIRUS !)پس اون ترایب ویروس بود ...این جنگ اونقدرها هم یکطرفه نیست. -R- به این راحتی از پس FEMA بر نمیاد. (حالا اینی که شما میگی هم میشه!)روستاهایی که گرفتن + دوستی با خود ویروس که مساوی می شه با تقریبا گرفتم کل ورلد ...راستش رو بخوای قرار بود URL هم با RIMSKL ( یکی از زیرشاخه های VIRUS که خیلی هم بدردشون می خوره! ) Merge بشه ولی چون با Leader های VIRUS دعوامون شد اومدیم سمت FEMA-R ! ولی این که VIRUS ها تا حدی نامرد هستن رو قبول دارم!بهت یک نصیت هیچ کس از دوستی با ویروس اخرش خوشحال نبوده
انها همیشه از پشت خنجر میزنن. بهت بگم حواست به انها حتما باشه .
اکثر ترایب ها از دستش شاکی هستند.انها برای پیشرفت خودشان دوستان خود را لگد مال می کنند
هیچ کس با VIRUS کاری نداره! اونها با همه کار دارند! در مورد Ally بودن VIRUS و -R- هم یه نگاه دیگه بنداز!ما اصلا با ویروس کاری نداریم این fema هست ...
در ضمن فک کنم همین -r- هم با ویروس الی بود ...-R- هم یکیه مثل VIRUS ولی با این تفاوت که -R- تعداد خیلی زیادی Lapdog داره!من R را نمی شناسم ولی امیدوارم VIRUS برود زیر خاک دفن شه و فقط اسمی تو تاریخ بازی ازش بمونه تا دلم خنک شه
چیاین را مطمئنی انها تصمیم داشتن یک زمانی با زیر مجموعه های ویروس مرج شن!!!!!!!!!!!!!
منبع خبرت از کجا است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
در ضمن مطمئنی تا حدی نامردا؟؟؟؟؟؟؟؟؟یک بیشتر نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منبع خودم بودم. صحبتش شد تا حدی البته وقتی که Disband شدن URL قطعی شد، ولی اون A.S..S...H.O..L...E ها انتظارات بی خودی داشتن ما هم قبول نکردیم! اگه خواستی جزئیاتش رو خصوصی بهت می گم. (البته نباید به هیچ وجه لو بره چون من بدبخت می شم!) (کلا رابطه URL با VIRUS اکثرا خوب بوده.)
باشه برای امنیت اگر وقت داشتی پ خ کن .لو هم نمیره .(همانطور که ترایبم هیچوقت نفهمید من با ترایب های دیگر ارتباط داشتم)
باشه. در اولین فرصت.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)