تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2303 از 4714 اولاول ... 1303180322032253229322992300230123022303230423052306230723132353240328033303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,021 به 23,030 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیکم...

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هر وقت تومو شد می فروشم یه دونه دیگه می سازم ...
    زنگی خرجش زیاده دیگه...دی:

ما اصلا با ویروس کاری نداریم این fema هست ...
    در ضمن فک کنم همین -r- هم با ویروس الی بود ...
    من R را نمی شناسم ولی امیدوارم VIRUS برود زیر خاک دفن شه و فقط اسمی تو تاریخ بازی ازش بمونه تا دلم خنک شه
    علیکم سلام

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تو این 3 روز 4 تا روستا گرفتم اما دیگه هیچی نیرو ندارم چه کنم 3 روستا شاخ شدنهی به خون خواهی دوستانشون که من گرفتم هی قیام میکنن هفته دیگه که من اومدم ترتیبشونو مشدم بهزاد از این بابا خبری نشد تو بیا سیتر من شو فقط نیرو تحاجمی بساز یه درصدی ریسورس واسه خودت ور دار نظرت چیه

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من تو این 3 روز 4 تا روستا گرفتم اما دیگه هیچی نیرو ندارم چه کنم 3 روستا شاخ شدنهی به خون خواهی دوستانشون که من گرفتم هی قیام میکنن هفته دیگه که من اومدم ترتیبشونو مشدم بهزاد از این بابا خبری نشد تو بیا سیتر من شو فقط نیرو تحاجمی بساز یه درصدی ریسورس واسه خودت ور دار نظرت چیه
    منم تو اين 9 يا 10 روزه امتيازمو از 35000 به 75000 رسوندم . طي دو سه روز بعد 12000 ديگه هم گيرم مياد
    راستي margemoosh مگه نمي خواستي نقش واسطه را ايجاد كنم . پس چي شد؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به شما چي مي رسه؟
    خیلی چیزا!
    پس اون ترایب ویروس بود ...
    شاید VIRUS بوده، شاید هم یکی دیگه. (شاید هم یکی دیگه همراه VIRUS !)
    روستاهایی که گرفتن + دوستی با خود ویروس که مساوی می شه با تقریبا گرفتم کل ورلد ...
    این جنگ اونقدرها هم یکطرفه نیست. -R- به این راحتی از پس FEMA بر نمیاد. (حالا اینی که شما میگی هم میشه!)
    بهت یک نصیت هیچ کس از دوستی با ویروس اخرش خوشحال نبوده
    انها همیشه از پشت خنجر میزنن. بهت بگم حواست به انها حتما باشه .
    اکثر ترایب ها از دستش شاکی هستند.انها برای پیشرفت خودشان دوستان خود را لگد مال می کنند
    راستش رو بخوای قرار بود URL هم با RIMSKL ( یکی از زیرشاخه های VIRUS که خیلی هم بدردشون می خوره! ) Merge بشه ولی چون با Leader های VIRUS دعوامون شد اومدیم سمت FEMA-R ! ولی این که VIRUS ها تا حدی نامرد هستن رو قبول دارم!
    ما اصلا با ویروس کاری نداریم این fema هست ...
    در ضمن فک کنم همین -r- هم با ویروس الی بود ...
    هیچ کس با VIRUS کاری نداره! اونها با همه کار دارند! در مورد Ally بودن VIRUS و -R- هم یه نگاه دیگه بنداز!
    من R را نمی شناسم ولی امیدوارم VIRUS برود زیر خاک دفن شه و فقط اسمی تو تاریخ بازی ازش بمونه تا دلم خنک شه
    -R- هم یکیه مثل VIRUS ولی با این تفاوت که -R- تعداد خیلی زیادی Lapdog داره!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی چیزا! شاید VIRUS بوده، شاید هم یکی دیگه. (شاید هم یکی دیگه همراه VIRUS !)این جنگ اونقدرها هم یکطرفه نیست. -R- به این راحتی از پس FEMA بر نمیاد. (حالا اینی که شما میگی هم میشه!)راستش رو بخوای قرار بود URL هم با RIMSKL ( یکی از زیرشاخه های VIRUS که خیلی هم بدردشون می خوره! ) Merge بشه ولی چون با Leader های VIRUS دعوامون شد اومدیم سمت FEMA-R ! ولی این که VIRUS ها تا حدی نامرد هستن رو قبول دارم!
    چی این را مطمئنی انها تصمیم داشتن یک زمانی با زیر مجموعه های ویروس مرج شن!!!!!!!!!!!!!
    منبع خبرت از کجا است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    در ضمن مطمئنی تا حدی نامردا؟؟؟؟؟؟؟؟؟یک بیشتر نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چی این را مطمئنی انها تصمیم داشتن یک زمانی با زیر مجموعه های ویروس مرج شن!!!!!!!!!!!!!
    منبع خبرت از کجا است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    در ضمن مطمئنی تا حدی نامردا؟؟؟؟؟؟؟؟؟یک بیشتر نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منبع خودم بودم. صحبتش شد تا حدی البته وقتی که Disband شدن URL قطعی شد، ولی اون A.S..S...H.O..L...E ها انتظارات بی خودی داشتن ما هم قبول نکردیم! اگه خواستی جزئیاتش رو خصوصی بهت می گم. (البته نباید به هیچ وجه لو بره چون من بدبخت می شم!) (کلا رابطه URL با VIRUS اکثرا خوب بوده.)

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منبع خودم بودم. صحبتش شد تا حدی البته وقتی که Disband شدن URL قطعی شد، ولی اون A.S..S...H.O..L...E ها انتظارات بی خودی داشتن ما هم قبول نکردیم! اگه خواستی جزئیاتش رو خصوصی بهت می گم. (البته نباید به هیچ وجه لو بره چون من بدبخت می شم!) (کلا رابطه URL با VIRUS اکثرا خوب بوده.)
    باشه برای امنیت اگر وقت داشتی پ خ کن .لو هم نمیره .(همانطور که ترایبم هیچوقت نفهمید من با ترایب های دیگر ارتباط داشتم)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باشه برای امنیت اگر وقت داشتی پ خ کن .لو هم نمیره .(همانطور که ترایبم هیچوقت نفهمید من با ترایب های دیگر ارتباط داشتم)
    باشه. در اولین فرصت.

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زد 2 جواب من چی شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •