تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2303 از 2376 اولاول ... 1303180322032253229322992300230123022303230423052306230723132353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,021 به 23,030 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نشست خبری پیش از مسابقه دو تیم استقلال و الجزیره
    قلعه نویی : امیدوارم الجزیره هم مانند ما قهرمان شود

کنفرانس خبری پیش از مسابقه دو تیم استقلال مقابل الجزیره امارات ظهر امروز در ابوظبی برگزار شد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیر قلعه نویی و فرهاد مجیدی در شرایطی درکنفرانس خبری حاضر شدند که به دلیل برخی ناهماهنگی های میزبان، سرمربی و کاپیتان تیم استقلال با تاخیر در این نشست حاضر شدند.
    امیر قلعه نویی در این نشست درباره مسابقه فردا گفت: «این مسابقه تشریفاتی است اما ما برای پیروزی و دفاع از حیثیت به میدان می رویم. البته ما در این مسابقه سه، چهار بازیکن کلیدی خود را در اختیار نداریم و به همین خاطر با ترکیبی از بازیکنان ذخیره و اصلی خود به مصاف الجزیره می رویم.»
    سرمربی تیم استقلال با تاکید بر قدرت تیم الجزیره اضافه کرد: «من امیدوارم که الجزیره هم بتواند مانند ما در لیگ امارات قهرمان شود. گویا شرایط قهرمانی الجزیره هم در هفته آخر مانند تیم استقلال در لیگ ایران است واز صمیم قلب آرزو می کنم که در هفته آخر الجزیره قهرمان شود.»
    همچنین قلعه نویی به دلیل شرایط حساس تیم الجزیره در لیگ داخلی کشورش از اظهار نظر درباره نقاط ضعف و قوت این تیم خودداری کرد.
    او درباره علل نتایج ضعیف دو تیم استقلال و الجزیره هم خاطرنشان کرد: « هر دو تیم بدشانس بودند. فراموش نکنید که در بازی رفت استقلال می توانست الجزیره را با چند گل شکست دهد و الجزیره هم می توانست در بازی اول ام صلال را با چند گل شکست دهد. ما اگر از فرصت هایمان استفاده می کردیم الان مدعی اول صعود از این گروه بودیم.»
    کاپیتان فرهاد مجیدی هم درباره مسابقه فردا گفت: «به اعتقاد من تیم استقلال نتوانست در جام باشگاه ها همه قدرتش را ارائه بدهد. لیگ ایران لیگ بسیار قدرتمندی است و ما مجبور بودیم انرژی فراوانی را برای لیگ داخلی صرف کنیم واین موضوع باعث شد که ما نتایج خوبی در لیگ قهرمانان آسیا کسب نکنیم.»
    مربی به این میگن که حتی بخاطر بازیهای اینده حریف اش در موردش صحبت نکنه
    نه مثل خیلی از مربی های ایرانی که حرفهای برادرشون در مورد یه تیم رو به نام خودشون به همه بگن تازه با پر رویی تمام بگن دلیل برد تیم برادرم هم این بوده که من راهنماییش کردم

ژنرال بی تو هوا سرده ---- دلم پر از غمه
    Last edited by bleu2u4u; 19-05-2009 at 00:14.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

آرش برهانی : از استقلال جدا می شوم

تمرینات تیم ملى چطور سپرى شد؟
    - خدا را شکر همه چیز خوب بود. قطبى تمرینات مناسب و خوبى را براى ما در نظر گرفته بودند تا طراوات وشادابى در تیم دیده شود. من مطمئنم با این رویه شرایط تیم ما خیلى بهتر از قبل هم مى شود.
    • یک بازى تدارکاتى هم انجام دادید.
    - خب این بازى براى ارزیابى آمادگى و توانایى بازیکنان خیلى خوب بود و من فکر مى کنم قطبى در این دیدار به اهدافش رسیده باشد.
    • فکر مى کنم در تیم قطبى بتوانى فیکس شوى؟
    - تمام سعى و تلاشم همین است تا انشاء الله بتوانم نظر مثبت قطبى را جلب کنم. فکر نمى کنم رسیدن به این هدف هم دور از دسترس باشد.
    • راستى جایزه آقاى گلى ات را گرفتى؟
    - نمى دانم اصلاً جایزه آقاى گلى چه بود؟ البته طبق شنیده هایم قرار است در جشن قهرمانى استقلال این جایزه به من داده شود. شاید تدارکاتى براى این جایزه دیده اند.
    • از اینکه هنوز جایزه ات را دریافت نکردى، ناراحت نیستى؟
    - هنوز اتفاقى نیفتاده اما اگر جایزه آقاى گلى ام را ندادند ناراحت مى شوم.
    • در استقلال مى مانى یا نه؟
    من ۲ ، ۳ پیشنهاد دارم. طى هفته آینده با واعظى آشتیانى صحبت مى کنم تا تکلیفم در این خصوص مشخص شود.
    • گویا تمایل زیادى براى لژیونر شدن دارى؟
    - ترجیح مى دهم براى فصل آینده لژیونر شوم تا انشاء الله ادامه فوتبالم را در خارج از کشور سپرى کنم.
    • از کدام تیم ها پیشنهاد دارى؟
    - چند تیم اروپایى بعلاوه ۲ ، ۳ تیم اماراتى به دنبال جذب من هستند.
    • ممکن است دوباره در لیگ امارات بازى کنى؟
    - دوست دارم دوباره در فوتبال امارات بازى کنم اما در مورد این مسأله باید با مدیر عامل استقلال به توافق برسم.اگر اجازه دادند لژیونر مى شوم.
    • اگر قلعه نویى در استقلال مى ماند، باز هم به دنبال لژیونرى بودى؟
    - من از اواسط فصل دوست داشتم لژیونر شوم به همین دلیل برایم فرقى نداشت قلعه نویى در استقلال مى ماند یا نه من قصد لژیونرى داشتم و به کادر فنى تیم هم توجهى نداشتم.
    • در استقلال دودستگى ایجاد شده است؟
    - من فکر نمى کنم این جور مسائل در تیم ما باشد. همه متحد و یکدل بودیم که توانستیم به عنوان قهرمانى برسیم.
    • اما شنیده مى شود برخى از بازیکنان استقلال در هفته هاى آخر شیطنت داشتند.
    -حاشیه دور و اطراف تیم ما بود اما خب این حواشى باعث نشد که تیم ما قهرمان نشود. برخى ها شیطنت کردند و به دنبال برهم زدن جو تیم بودند که این اتفاق صورت نگرفت. به هر حال امیدوارم استقلال فصل آینده بدون حاشیه باشد، هر چند که بعید مى دانم خودم در این تیم حضور داشته باشم.
    • بازى با الجزیره را چطور مى بینى؟
    - این یک بازى حیثیتى است و ما براى دفاع از اعتبار فوتبال کشورمان به امارات مى رویم که البته امیدوارم با دست پر هم برگردیم.
    • انگار انگیزه لازم را براى رویارویى با این تیم دارید؟
    - ما فقط براى دفاع از حیثیت استقلال به امارات مى رویم و به همین دلیل انگیزه لازم را هم براى کسب امتیاز در این دیدار داریم. امیدوارم بازى هاى آسیایى را با یک پیروزى شیرین به پایان ببریم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

جذب بازیکنان استقلال برای فصل بعد از شنبه آغاز مى شود
    مسئولان باشگاه استقلال مذاکرات خود را جهت تمدید قرارداد و جذب بازیکن از شنبه آغاز مى کنند. پس از پایان یافتن بازى استقلال در دیدارهاى آسیایى، مسئولان این باشگاه از اوایل هفته آینده گفت و گوى خود را با بازیکنان شروع مى کنند تا در صورت توافقات لازم با نفرات مدنظر قراردادهاى خود را به ثبت برسانند. در این بین بازیکنان با تجربه و کلیدى استقلال جهت انجام مذاکرات در اولویت قرار مى گیرند.
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

خسرو حیدری : دوست ندارم استقلال در گروه خود چهارم شود

•اردوى تیم ملى چطور بود؟
    - خیلى خوب. ما چند روز بهترین تمرینات را سپرى کردیم تا هم طراوت نشاط مان بالا برود و هم اینکه آمادگى مان را دو برابر کنیم.
    • حسین کعبى را اصلى ترین رقیب خود براى فیکس شدن در تیم ملى مى دانستى.فکر مى کنى بتوانى این بازیکن را پشت سر بگذارى؟
    - من تمام سعى و تلاشم را براى فیکس شدن در تیم ملى انجام مى دهم. البته اصل این است که ایران به جام جهانى برود و فکر نمى کنم این وسط بازى کردن من یا دیگرى چندان اهمیت داشته باشد.
    • یک سال با استقلال قرارداد دارى. در این تیم مى مانى؟
    - به هر حال چند پیشنهاد خارجى هم دارم که باید آنها را بررسى کنم. اگر پیشنهاداتم خوب بود با مسئولان باشگاه در میان مى گذارم تا در صورت موافقت آنها لژیونر شوم.
    • از تیم هاى اروپایى هم پیشنهاد دارى؟
    - هیچ یک از پیشنهادات داده شده به من به صورت صددرصد نبوده و فکر مى کنم هم اکنون حرف زدن در این خصوص زود باشد.
    • جزو معدود بازیکنانى بودى که خودت را وارد جریان اختلافات قلعه نویى و واعظى نکردى و در این خصوص نظرى ندارى. دلیلش چه بود؟
    - این مسائل به ما مربوط نمى شود که من بخواهم در مورد آن نظر بدهم. ما بازیکن هستیم و در وهله اول وظیفه مان این است که در تیم خوب بازى کنیم نه اینکه بخواهیم خودمان را درگیر حاشیه هاى استقلال نماییم.
    • گویا در استقلال دیگر آن همدلى و اتحاد قبل دیده نمى شود. شما این مسأله را تأیید مى کنى؟
    - من در اردوى تیم ملى بودم و از این مسائل خبر ندارم اما فکر نمى کنم چنین موضوعى در استقلال وجود داشته باشد.
    • خیلى از بازیکنان مى گویند قهرمانى استقلال خیلى زود به فراموشى سپرده شد. نظر تو در ارتباط با این مسأله چیست؟
    - خب همین حاشیه هایى که براى استقلال به وجود آمد باعث از یاد رفتن قهرمانى ما شد که امیدوارم فصل آینده این اتفاقات تکرار نشود.
    • خسرو حیدرى فصل گذشته یکى از کلیدى ترین بازیکنان استقلال بود تا نقش مهمى را در قهرمانى این تیم ایفا کند. خودت چه صحبتى در این رابطه دارى؟
    - من تمام سعى خود را کردم تا در تمام بازى هاى استقلال عملکرد خوبى داشته باشم. خدا را شکر فکر مى کنم تا حدودى هم به این هدفم رسیده باشم اما فراموش نکنید که همه در قهرمانى استقلال مؤثر بودند نه چند بازیکن خاص.
    • بازى با الجزیره را چطور مى بینى؟
    - این یک دیدار تشریفاتى است اما من فکر مى کنم باید با تمام توان در این دیدار ظاهر شویم تا الجزیره را شکست دهیم. نباید به عنوان تیم چهارم گروه خود شناخته شویم.
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

رضايت استقلالي‌ها ازميزباني اماراتي‌ها

مسوولان تيم فوتبال استقلال از نحوه ميزباني اماراتي ها رضايت کامل دارند.
    به گزارش ايسنا، همه استقلالي ها از ميزباني باشگاه الجزيره رضايت کامل دارند و حتي در حاشيه کنفرانس مطبوعاتي قبل از اين بازي نيز رضايت خود را به ناظر AFC گزارش کرده اند.
    استقلالي ها که درتهران رضايت مسوولان الجزيره را در نحوه ميزباني کسب کرده بودند با پاسخ مناسب اماراتي ها در اين سفر روبرو شدند.
    بازيکنان تيم استقلال در هتل مريدين ابوظبي يکي از هتل هاي خوب ابوظبي اسکان داده شده اند.

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

عکس يادگاري استقلالي‌ها به دستور قلعه‌نويي!

تيم فوتبال استقلال تهران آخرن تمرين خود را قبل از ديدار با الجزيره در ورزشگاه ابوظبي برگزار کرد.
    به گزارش ايسنا، در اين تمرين که از ساعت 20:30 دقيقه بوقت محلي در ورزشگاه محمد بن زايد ابوظبي برگزار شد ابتدا بازيکنان حاضر به مدت پنج دقيقه به صحبتهاي امير قلعه نويي گوش داده سپس تمرينات خود را با گرم کردن بدنهاي خود آغاز کردند.
    استقلالي ها پس از گرم کردن بدن‌هاي خود به فوتبال آقا وسط و سپس فوتبال تحت فشار پرداختند.
    سانتر از جناحين و ضربات شوت بسوي دروازه از ديگر تمرينات استقلالي ها درآخرين تمرين خود براي ديدار تشريفاتي امروز مقابل الجزيره بود.
    در اين تمرين در اکثر لحظات بازيکنان و کادر فني اين تيم به نشاط خاصي تمرين خود را انجام مي‌دادند.
    دراين تمرين حدود 50 نفر از هواداران ايراني مقيم امارات حضور داشتند.
    در پايان اين تمرين به دستور قلعه نويي تمامي بازيکنان و کادر فني در ورزشگاه محمد بن زايد عکس يادگاري گرفتند.
    **گفت‌وگوي براگا با جان واريو
    "آبل براگا" سرمربي تيم الجزيره دقايقي را با "جان واريو" هافبک خلاق استقلال به گفتگو پرداخت .
    به گزارش ايسنا، در پايان تمرين تيم الجزيره در ورزشگاه محمد بن زايد ابوظبي که توام با ورود بازيکنان استقلال به ورزشگاه شد "براگا" سرمربي برزيلي الجزيره چيزي حدود ده دقيقه با جانواريو هموطن خود در تيم استقلال درکنار زمين به گفت‌وگو پرداخت.
    مسوولان باشگاه الجزيره بدليل کسب نتايج تقريبا خوب با براگا به احتمال فراوان فصل آتي نيز اين سرمربي را در تيم خود حفظ خواهند کرد.
    ديدار تيم‌هاي استقلال و الجزيره امشب ساعت 20:30 دقيقه در ورزشگاه زيباي محمد بن زايد ابوظبي برگزار مي‌شود.
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

"آصفي" در ضيافت شام استقلالي‌ها

آصفي" سفير جمهوري اسلامي ايران در کشور امارات در ضيافت شام استقلالي‌ها شرکت کرد.
    به گزارش خبرنگار ايسنا از دبي، عليرضا آصفي که زماني خود در هيات مديره استقلال حضور داشت از بدو ورود تيم استقلال همواره در کنار استقلالي ها بوده است.
    آصفي که در لحظه ورود استقلال در فرودگاه ابوظبي به استقبال استقلالي ها آمده بود در تمرينات ديشب اين تيم نيز حضور داشت.
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

الجزيره-استقلال با بازيكنان ذخيره

سرمربي تيم فوتبال الجزيره امارات براي ديدار سه شنبه شب با استقلال بازيكنان كم تجربه را به ميدان مي‌فرستد.
    به گزارش سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا از ابوظبي،الجزيره امارات با ‪۴‬ امتياز ميزبان استقلال سه امتيازي است كه به قعر جدول گروه ‪ C‬رفته.اين دو تيم كه اميدشان در بازي قبلي بر باد رفت حالا براي خداحافظي با جام به ميدان مي‌روند.
    به همين دليل آبل براگا كه هفته آينده تيمش در ديدار آخر ليگ امارات با عجمان بازي دارد، جوانترها و كم تجربه ترها را به زمين مي‌فرستد.
    وي در اين‌باره گفت: سعي مي‌كنيم برنده باشيم و پايان خوبي در ليگ قهرمانان داشته باشيم.
    اين مربي برزيلي اظهار داشت: فرصت خوبي بدست آمده تا بازيكناني كه شانس بازي كردن نداشتند بتوانند در مسابقات آسيايي تجربه بدست آورند. چندين بازيكن داريم كه نيمكت‌نشين بودند و حالا مي‌توانند بازي بين‌المللي را از داخل زمين ببينند.
    الاتحاد عربستان درحال حاضر ‪ ۹‬امتياز دارد و در بالاي جدول اين گروه ايستاده است. ام صلال قطر هم با هشت امتياز در جاي دوم است. فقط همين دو تيم به مرحله بعدي صعود مي‌كنند.
    براگا افزود: البته در بعضي بازيها مستحق باخت نبوديم و فكر مي‌كنم كمي بدشانسي آورديم در اين ديدار هم تمام تلاش خود را مي‌كنيم تا برنده از زمين بيرون بياييم.
    اما استقلال نيز كه بدليل مصدوميت و محروميت يا حضور در تمرينات تيم ملي، چند بازيكن خود را به همراه ندارد همچنان براي برد به ميدان خواهد آمد.
    امير قلعه نويي سرمربي استقلال نيز ،گفت: بايد براي افتخار باشگاه سعي زيادي كنيم. من بازيهاي الجزيره را دنبال كرده ام و بايد بگويم كه آنها تيم خوبي دارند.
    وي ادامه داد: الجزيره هم مثل ما در ليگ قهرمانان آسيا بدشانس بود. هر دوي ما نتايجي گرفتيم كه مستحق آنها نبوديم. ليگ فوتبال ايران مسابقات سنگيني است و بازيكنان من انرژي زيادي براي آن صرف كردند. ما چند مصدوم داريم چند بازيكن هم به تمرينات تيم ملي رفته اند.
    قلعه نويي تاكيد كرد: با اين وجود تركيب خوبي به زمين خواهيم فرستاد و قول مي‌دهم خوب بازي كنيم و فوتبال جذابي نشان دهيم.
    کد:

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ميرقربانی قرارداد با پرسپوليس را پاره كرد!!

دیروز صابر میرقربانی قراردادش را با پرسپولیس فسخ كرده البته نه به شكل متعارف آن، اتفاقاتی كه بین میرقربانی و انصاری‌فرد رخ داد، جالب و شنیدنی است.

میرقربانی دیروز با حضور در باشگاه پرسپولیس به اقدام عجیبی دست زد.
    چرا قراردادت را فسخ كردی؟
    * بعد از اینكه من 260 میلیون با پرسپولیس قرارداد بستم، مدیرعامل باشگاه از من خواست كه هیچ مصاحبه‌ای نكنم اما خودش هر روز می‌گفت كه فقط با آرفی قرارداد بسته‌اند.
    چرا از تو خواست حرفی نزنی؟
    * می‌گفت اگر بعضی از بازیكنان (مهاجمان) بفهمند، در آستانه بازی جام حذفی مشكل‌ساز می‌شوند.
    كی به باشگاه رفتی؟
    * من اصلا باشگاه نرفتم، قرارداد من در یك تولیدی لباس در حوالی هفت تیر درحالی امضا شد كه باید از روی تپه‌های لباس بالا و پایین می‌رفتیم، من هم همانجا برگه قراردادم را پاره كردم و برگه تسویه حساب خودم را از سایپا كه پیش آنها بود گرفتم. روزی هم كه قرارداد بستم شخص آقای انصاری‌فرد آنجا بود.
    حالا چرا این كار را كردی؟
    * برای اینكه حرف‌های ضد و نقیض زیادی شنیدم، من با همه احترامی كه برای ایشان قائلم اما باید بگویم چند رو دارند. من پارسال چند دقیقه با كاشانی حرف زدم و حاضرم الان باشد و با 50 میلیون كمتر به پرسپولیس بروم.
    پشیمان نیستی؟
    * اصلا اما مطمئنم یك روز برای پرسپولیس بازی خواهم كرد. ضمن اینكه تیم فصل آینده‌ام تا دو سه هفته دیگر مشخص می‌شود.

hurrahsport.com

عجب...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

درسته به اسمش توجه نکردم ولی بازم مشکوکه این همه پیشکسوت چرا داداش مظلومی رفته !!!؟؟؟؟
    غلامحسین مظلومی کم آدمی نیست... یه کم سوابقش رو تو استقلال بررسی کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •