تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2302 از 4105 اولاول ... 1302180222022252229222982299230023012302230323042305230623122352240228023302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,011 به 23,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هیچ موقع اینکار رو نکنین.
    برای چی . میشه لطف کنین دلیلش رو بگین ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آیا معاف از رزم گرفتن برای سپاه کار درستیت ؟؟
    فوق دیپلم حسابداری ... در ضمن تیپ اینجا رو به مدت 3 سال فرستادن مرز ایرانشهر در این مورد هم نظری دارید بگیدی اگر پذیرش بگیرم از سپاه استان و بیفتم تیپ آیا با معاف از رزم بودنم میفرستم مرز یا نه

3. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فوق دیپلم حسابداری ... در ضمن تیپ اینجا رو به مدت 3 سال فرستادن مرز ایرانشهر در این مورد هم نظری دارید بگیدی اگر پذیرش بگیرم از سپاه استان و بیفتم تیپ آیا با معاف از رزم بودنم میفرستم مرز یا نه

سلام من که برای معاف رزمی اقدام کردم/ گفتند سپاه معاف از رزم نمیگیره

5. این کاربر از ahmad98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من تا اونجایی که میدونم وقتی کفیل میشی دیگه تمومه و آموزشی و این داستانارو نداره!

کلا تا به حال نشنیدم طرف فقط دوره آموزشی بگزرونه. به جز در موارد خاص که مثلا طرف استخدام شده و اولش باید آموزش ببینه و امثالهم...

چون برات اعزام زدن پس رو بودنت حساب کردن و برات سهمیه در نظر گرفتن.

اکثرا یگان های اداری روز برگ هستن و پادگان های نظامی حتی اگه روز برگ هم باشی امکان نگه داشتنت هست.

به ارگانش هم ربطی نداره. کلا تو یگان مشخص میشه. اگه پستی یا شیفتی باشی 24 . 24 یا 48 . 24 میشی . ممکنه هم روز برگ بشی که ساعت خروجش هم باز به یگان مربوط میشه.

تو سربازی کلا رو هیچی حساب نکن. یه موقع امروز میری پادگان میفرستن ماموریت شهر دیگه. کلا تو سربازی برنامه ریزی برا کارای شخصی غیر ممکنه .

برگ سبز بسیج که ربطی به کفالت مادر نداره!

اصلا به سپاه چه ربطی داره!

اگه منظورت اینه که در صورت نیاز به آموزشی ( نیاز نیست ) سپاه بیفته با داشتن برگ سبز دیگه نیاز نیست بره آموزشی ، درسته!

من نگفتم به سپاه ربط داره معمولا این افراد اگه همون کارت سبز بسیج رو داشته باشند. همون رو تایید میکنند و آموزشی نیازی بره شهری دیگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منم به شک افتادم ...

قانون هم مشخص نیست شاید عوض شده باشه.

طبق تجربه یکی از دوستانم ( مربوط به 2 سال پیش ) که به خاطر عروسی خواهرش 2 روز تاخیر داشت ، گفت بعد 3 روز نامه عدم حضور رو میزنن به ناجا که موجب تجدید دوره میشه و بعد از اون هم احتمال زیاد باید فرار یزنن! نمیشه که ولش کنن!
    سلام نامه فرار رو بعد از 10 روز غیبت میزنند/

8. این کاربر از ahmad98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ولی به ما واسه چیزی های محلولی زیاد گیر میدادنند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هیچ موقع اینکار رو نکنین.
    اگر ناجا بیفتید احتمال زیاد مرخصی تون رو میخورند یک ابم روش ... بهتره هر چند ماه یک بار مرخصی تون رو استفاده کنید

11. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

بعدش این کارت بسیج فقط برای سپاهه یا ارتش هم میشه استفاده کرد ؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

1-چون سرباز کمه به احتمال زیاد همون اولین ماه زوج اعزام میشید ، 31 شهریور دفترچه بفرستید احتمال اول آبان اعزام میشید
    2- پایان دوره اموزشی رو همون موقع باید استفاده کنی نمیشه جمع کرد ، ولی مرخصی های توی یگان که ماهی یه روزهرو میشه جمع کرد آخر خدمت استفاده کنی
    3-اگه توی آموزشی مشکل واست پیش بیاد و چند روز نباشی ، تجدید دوره میشی و باید از اول بری آموزشی ، ولی توی یگان در حالت عادی شما 30روز مرخصی استعلاجی دارید که اگه توی پادگان و در حین انجام وظیفه مشکل واست پیش بیاد تا 6 ماه هم به تشخیص کمیسیون عالی پزشکی میتونی بگیری و این مدت جزو خدمت محسوب میشه
    4-توی یگان میتونی مرخصی بگیری و مشکلی نداری ولی اگه منظورت اموزشیه یه مقدار سخت میشه کارت ، ولی بازم بستگی به پادگان در حد یکی دو روز میتونید برید کنکور بدین بیاین ، بچه های ما رفتن زیاد نگران نباش
    این رو من اضافه کنم اگه تو دوره آموزشی یه بیماری مثل آبله بگیرین که طول درمان مشخص که حدود 6 روز هست داره استعلاجی تعلق میگیره و تجدید دوره در کار نیست.

البته این تجربه یکی از دوستانم در زمان آموزشی خودم هست. الان شاید قانون عوض شده باشه
    سلام بچه ها من یه ذره کارم گره خورد.
    من اول هفته رفتم بیمارستان برای معاینه سینم که قیفی شکل هستش و پنوموتراکس که قبلا گرفتم.
    حالا قراره نامه بیاد برای کمیسیون پزشکی برم اونجا هم معاینه بشم.
    تو این گیرو داد من متوجه شدم واریکوسل Grade 3 دارم که اون دکتر اول به دلیل اینکه معاینه نکرد بیضه ها رو نمیدونسته.
    حالا چیکار کنم من به نظرتون ؟ همون روز کمیسیون میتونم این مشکلمم عنوان کنم ؟‌ یا یه پروسه دیگه باید برم.
    داستانی شد
    برای واریکوسل هم باید مدارکت رو جمع کنی ببری کمیسون اونجا هم مطرح کنی. البته اگه دکتر بیمارستان هم تایید میکرد بهتر بود ولی تو کمیسیون هم مطرح کنی مشکل نداره.

چون یه موقع مسئولت انصاف نداره و مثل خود من 3 روز از مرخصی استحقاقیام سوخت.

معاف از رزمی برای آموزشی سپاه خیلی خوبه چون به شدت سخت میگیرن. برا یگانش هم دوستان میگن شاید همه جا قانونی برا معاف از رزما نباشه.

سلام من که برای معاف رزمی اقدام کردم/ گفتند سپاه معاف از رزم نمیگیره
    شایعه هست.

من نگفتم به سپاه ربط داره معمولا این افراد اگه همون کارت سبز بسیج رو داشته باشند. همون رو تایید میکنند و آموزشی نیازی بره شهری دیگه.
    کارت سبز که طرف باید چند روز بره آموزشی و اونجا تایید بشه بعد. تازه اگر سپاه بیفته.

سلام نامه فرار رو بعد از 10 روز غیبت میزنند/
    ببخشید من منظورم 2 + 3 یعنی 5 بود. بعد از 5 روز نامه فرار رو میزنن.

در آموزشی اگر بیش از 5 روز غایب باشی تجدید دوره میشی . ( یکی از دوستانم تازگی سر همین مساله تجدید دوره شد )

در یگان هم اگر غیبت بیش از 15 روز باشه نامه فرار رو به ناجا میزنن.

بعدش این کارت بسیج فقط برای سپاهه یا ارتش هم میشه استفاده کرد ؟
    فقط سپاه.

14. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با سلام.بنده می خوام برای معا فیت پز شکی اقدام کنم.رباط ای سی ال من کاملا پاره است ورباط ال سی ال من کشیدگی در جه یک دارد ومفاصل من هم ساییدگی کامل دارد و پزشک معالج دستور به عمل پا داده است.با این اوصاف مشمول معافیت هستم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •