برای چی . میشه لطف کنین دلیلش رو بگین ؟
برای چی . میشه لطف کنین دلیلش رو بگین ؟
آیا معاف از رزم گرفتن برای سپاه کار درستیت ؟؟
فوق دیپلم حسابداری ... در ضمن تیپ اینجا رو به مدت 3 سال فرستادن مرز ایرانشهر در این مورد هم نظری دارید بگیدی اگر پذیرش بگیرم از سپاه استان و بیفتم تیپ آیا با معاف از رزم بودنم میفرستم مرز یا نه
سلام من که برای معاف رزمی اقدام کردم/ گفتند سپاه معاف از رزم نمیگیره
من نگفتم به سپاه ربط داره معمولا این افراد اگه همون کارت سبز بسیج رو داشته باشند. همون رو تایید میکنند و آموزشی نیازی بره شهری دیگه.
سلام نامه فرار رو بعد از 10 روز غیبت میزنند/
ولی به ما واسه چیزی های محلولی زیاد گیر میدادنند
اگر ناجا بیفتید احتمال زیاد مرخصی تون رو میخورند یک ابم روش ... بهتره هر چند ماه یک بار مرخصی تون رو استفاده کنید
بعدش این کارت بسیج فقط برای سپاهه یا ارتش هم میشه استفاده کرد ؟
این رو من اضافه کنم اگه تو دوره آموزشی یه بیماری مثل آبله بگیرین که طول درمان مشخص که حدود 6 روز هست داره استعلاجی تعلق میگیره و تجدید دوره در کار نیست.
البته این تجربه یکی از دوستانم در زمان آموزشی خودم هست. الان شاید قانون عوض شده باشه
برای واریکوسل هم باید مدارکت رو جمع کنی ببری کمیسون اونجا هم مطرح کنی. البته اگه دکتر بیمارستان هم تایید میکرد بهتر بود ولی تو کمیسیون هم مطرح کنی مشکل نداره.
چون یه موقع مسئولت انصاف نداره و مثل خود من 3 روز از مرخصی استحقاقیام سوخت.
معاف از رزمی برای آموزشی سپاه خیلی خوبه چون به شدت سخت میگیرن. برا یگانش هم دوستان میگن شاید همه جا قانونی برا معاف از رزما نباشه.
شایعه هست.
کارت سبز که طرف باید چند روز بره آموزشی و اونجا تایید بشه بعد. تازه اگر سپاه بیفته.
ببخشید من منظورم 2 + 3 یعنی 5 بود. بعد از 5 روز نامه فرار رو میزنن.
در آموزشی اگر بیش از 5 روز غایب باشی تجدید دوره میشی . ( یکی از دوستانم تازگی سر همین مساله تجدید دوره شد )
در یگان هم اگر غیبت بیش از 15 روز باشه نامه فرار رو به ناجا میزنن.
فقط سپاه.
با سلام.بنده می خوام برای معا فیت پز شکی اقدام کنم.رباط ای سی ال من کاملا پاره است ورباط ال سی ال من کشیدگی در جه یک دارد ومفاصل من هم ساییدگی کامل دارد و پزشک معالج دستور به عمل پا داده است.با این اوصاف مشمول معافیت هستم؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)