سلام.
سعید جان بنده که تو تلگرام عرض کردم خدمتتون.من نظرم رود دادم.
co609
فوکال 690
سلام.
سعید جان بنده که تو تلگرام عرض کردم خدمتتون.من نظرم رود دادم.
co609
فوکال 690
سلام
امیر جان شکل پورت خیلی مهم نیست.استوانه باشه یا اسلات.نکته مهم انتخاب سطح مقطع پورت و طول آن هست که هم فرکانس تیون رو تعیین میکنه و هم اگر صحیح ساخته نشه باعث نویز پورت(پر پر کردن در اثر فشار خروجی هوا) میشه.تو نرم افزار گزینه Air Velocity مربوط به این بخش هست.
سلام دوست عزیز
من دو ساله دارم صدای alpha609 رو گوش میدم.
کیفیت صدای خوبی داره بالاخص با آمپ ولی توقع بیس خوب و نرم اصلا ازش نباید داشته باشی. (راضیت نمیکنه)
هیچ چیز مثل کامپ و ساب نمیشه که ان شاء الله تو برنامه ام هست حتما.
از ما گفتن شما هم برو به این مسیر.
ممنون حمید خان از راهنماییتون. البته شکل پورت های مستطیلی معمولا سطح مقطع بزرگتری رو میده برای همین گفتم. کواک co609 هنوز پیدا میشه؟ فکر کردم دیگه نیست. البته شاید دست 2 منظورتون بوده.
خدایشش تو لول کواک ها همین کواک گلیدن و کواک های فوکال خیلی خوش صدا هستن. با ساب ببنده کیفیشو میبره
بله، منتها من قبلش اینجا سوالم رو مطرح کرده بودم.
در هر صورت ممنون از شما.
از شما هم ممنون.
راستش کواک آلفا گلادن رو بیخیال شدم.
انشاءالله هر مدلی رو که تهیه و نصب کردم، نتیجه رو اعلام میکنم.
سلام دوستان.تا سقف 2.5 میلیون چه سیستمی پیشنهاد میدین؟پخش و آمپ ترجیح میدم جنس نو باشه ولی ساب و کامپ یا کواک رو کارکرده میخوام ارزونتر دراد برام.اول یه سوال دارم اونم اینه که فرق کواک گرد با کامپ خیلی فاحشه برای منی که میخوام از 6975 به سیستم جدید کوچ کنم؟چونکه کامپ قیمتش خیلی بالاتره.دوم اینکه پخشی مثل mex100 سونی که امپ داخلی 40 واتی داره میتونه از پس کواکی مثل e69x هلیکس یا یه کامپ یا کواک گرد با توان پایین( مثل focal rcx 165 و...) بربیاد که من یه امپ 4 کانال برا ساب و کامپ یا کواک درهای جلو بگیرم؟سومم اینکه بیشتر ترجیح میدم سابم 10 اینچی باشم و فضای صندوق بیشتر در اختیارم باشه(لبته بیس نرم و توپر میخوام نمیدونم با 10 بهش میرسم یا نه).توی سایتا کامپایی مثل focal ps 165 v1 و هرتز و... دیدم و ازشون خوشم اومده اما نمیدونم کارکردشون پیدا شه یا نه.امپم که از اول به g4 هلیکس علاقه مندم ممنون میشم راهنماییم بکنین.ماشین الان پرایده ولی تا چند ماه دیگه احتمال ارتقاش به 405 یا لوگان وجود داره.برش درهای ماشین هم برام مهم نیس نیاز باشه برش میدم.ممنون.
Last edited by mehran_i9100; 23-02-2018 at 16:06.
سلام دوستان ... یه جفت میدرنج میخوام بگیرم بین این دوتا مارک کدومش بهتره : وایب - ممفیس
اوریون چطور برندیه؟ کیفیتیه محصولاتش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.بر دوستان عزیز یک سوال کوچک دارم از دوستانی پخش سونی mx100bt دارند..
بدون نرم افزار songpal سونی چور می شود از یک ترک مثلا 5 رفت به ترک مثلا 87 چون توی کنترل همچین چیزی نداره وروی کنترل هم از دکمه 1 تا 6 داره...کسی می دونه....به خصوص اقا امیر پدرشان این پخش را دارند
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)