برعکس پارسال اصلا خبرهای خوبی به گوش نمی رسه مخصوصا وقتی صحبت از مرفاوی و رفتن جباری و جانواریو و ... میشه.تا بعد از بازی با الجزیره باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.
برعکس پارسال اصلا خبرهای خوبی به گوش نمی رسه مخصوصا وقتی صحبت از مرفاوی و رفتن جباری و جانواریو و ... میشه.تا بعد از بازی با الجزیره باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.
فردا شب ساعت 9
ممنون
پس معرفی سرمربی میفته فرداش چون بازی وقتی تموم شه ساعت 11 و خبرگذاری ها رفتن لالا
بابا اين خبر گذاري گل داره چرت ميگه!!
جباري 100 بار گفت كه چون نميخوام حاشيه درست بشه ، به پرسپولي نميرم!
مظلومی در باشگاه استقلال
غلامحسین مظلومی از پیشکسوتان ارزشمند باشگاه استقلال بعدازظهر امروز با واعظی آشتیانی دیدار کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، بعدازظهر امروز در نشستی که در محل باشگاه برگزار شد مدیرعامل باشگاه استقلال با غلامحسین مظلومی درباره مسائل اخیر این تیم و رخدادهای آینده این باشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند و درباره همکاری های ممکن در حوزه کمیته و تیم فنی نیز مباحثی مطرح شد.
این نشست به مدت یک ساعت به طول انجامید.
این رو سایت رسمی استقلال زده .پس میشه گفت احتمال زیاد بعد از ناصرخان-منصورخان-امیرخان حالا پرویز خان هم به جرگه سرمربیان اس اس پیوسته .من که باهاش موافقم.
دقت نکردیاین رو سایت رسمی استقلال زده .پس میشه گفت احتمال زیاد بعد از ناصرخان-منصورخان-امیرخان حالا پرویز خان هم به جرگه سرمربیان اس اس پیوسته .من که باهاش موافقم.
اونی که رفته باشگاه غلامحسین مظلومیه برادر بزرگتر پرویز(اگه اشتباه نکنم چون خیلی بهم شبیه هستن هر دو هم جنوبی هستن هردوتا شون هم تو استقلال بودن)
نشست خبری پیش از مسابقه دو تیم استقلال و الجزیره
قلعه نویی : امیدوارم الجزیره هم مانند ما قهرمان شود
کنفرانس خبری پیش از مسابقه دو تیم استقلال مقابل الجزیره امارات ظهر امروز در ابوظبی برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیر قلعه نویی و فرهاد مجیدی در شرایطی درکنفرانس خبری حاضر شدند که به دلیل برخی ناهماهنگی های میزبان، سرمربی و کاپیتان تیم استقلال با تاخیر در این نشست حاضر شدند.
امیر قلعه نویی در این نشست درباره مسابقه فردا گفت: «این مسابقه تشریفاتی است اما ما برای پیروزی و دفاع از حیثیت به میدان می رویم. البته ما در این مسابقه سه، چهار بازیکن کلیدی خود را در اختیار نداریم و به همین خاطر با ترکیبی از بازیکنان ذخیره و اصلی خود به مصاف الجزیره می رویم.»
سرمربی تیم استقلال با تاکید بر قدرت تیم الجزیره اضافه کرد: «من امیدوارم که الجزیره هم بتواند مانند ما در لیگ امارات قهرمان شود. گویا شرایط قهرمانی الجزیره هم در هفته آخر مانند تیم استقلال در لیگ ایران است واز صمیم قلب آرزو می کنم که در هفته آخر الجزیره قهرمان شود.»
همچنین قلعه نویی به دلیل شرایط حساس تیم الجزیره در لیگ داخلی کشورش از اظهار نظر درباره نقاط ضعف و قوت این تیم خودداری کرد.
او درباره علل نتایج ضعیف دو تیم استقلال و الجزیره هم خاطرنشان کرد: « هر دو تیم بدشانس بودند. فراموش نکنید که در بازی رفت استقلال می توانست الجزیره را با چند گل شکست دهد و الجزیره هم می توانست در بازی اول ام صلال را با چند گل شکست دهد. ما اگر از فرصت هایمان استفاده می کردیم الان مدعی اول صعود از این گروه بودیم.»
کاپیتان فرهاد مجیدی هم درباره مسابقه فردا گفت: «به اعتقاد من تیم استقلال نتوانست در جام باشگاه ها همه قدرتش را ارائه بدهد. لیگ ایران لیگ بسیار قدرتمندی است و ما مجبور بودیم انرژی فراوانی را برای لیگ داخلی صرف کنیم واین موضوع باعث شد که ما نتایج خوبی در لیگ قهرمانان آسیا کسب نکنیم.»
اینم منبع:
این خبرگذاری میخوان حاشیه درست کنن نمیرن یه ذره فکر کنن ببنین اصلا اوضاع چه جوریه! به قول همین کیان اصلا واعظ نرفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته به اسمش توجه نکردم ولی بازم مشکوکه این همه پیشکسوت چرا داداش مظلومی رفته !!!؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)