تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2301 از 4105 اولاول ... 1301180122012251229122972298229923002301230223032304230523112351240128013301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,001 به 23,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام . من 14 ماه خدمت شدم... از دوستانی که تازه با مدرک لیسانس رفتن آموزشی تو ارتش افتادن کسی می دونه که درجه هارو آوردن پایین یا نه تو آموزشی بهشون چی گفتن گقتن همون ستوان 3 میشن یا کمترش می کنن...؟ بعد برای اونایی که تو خدمتن مثل ما که 14 ماه خدمتیم چی؟ تاثیر داره یا نه؟!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان تو خدمت با افراد سن بالا (مثلا 30) چطور برخورد می کنن؟، شنیدم موقع تنبیه یا کارهای سخت مراعاتشون رو می کنن. درسته؟، از کسایی که تجربه داشتن ممنون میشم توضیح بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها واریکوسل گرید 3 همچنان د معافیت دایم هستش یا خیر
    توی قانون معاف کامل هست اما توی پادگان ما از پارسال تا حالا هر کی رفته کمیسیون فقط معاف از رزمش کردن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تو خدمت با افراد سن بالا (مثلا 30) چطور برخورد می کنن؟، شنیدم موقع تنبیه یا کارهای سخت مراعاتشون رو می کنن. درسته؟، از کسایی که تجربه داشتن ممنون میشم توضیح بدن
    برخوردها در هرجا متفاوته! اینطور نیست که همه جا یکی باشه! مثلا تو گروه ما در کل (خیلی معذرت می خوام) به گاو گفتن ذِکی! انگار نه انگار طرف 35 سالشه! اما مثلا وقتی تو پادگان آموزشی بودیم (اردکان یزد) با تمام سگ بازیاشون به اکثر سن و سال دارها احترام میذاشتن.
    ولی من خودم تو خیلی از جاها حتی ناجا دیدم که کسایی که سنشون یه کم بالاست یه جورایی مراعاتشون رو میکنن

5. 3 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با توجه به صحبتی که دوستان در مورد نوع رفتار با افراد سن بالا تر گفتن ؛ من هم اینو تایید میکنم.
    ما یه دوستی داشتیم ایشون 38 سالش بود . ایشون نه رژه میرفت نه ورزش میکرد تو آموزشی. تو دوره ضرورت هم لباس نظامی نمیپوشید. معمولا لباس نظامی هاشو تو یگان عوض میکرد. با لباس شخصی میرفت و می اومد. بعید میدونم بیشتر از 5 بار با برگه مرخصی رفته باشه بیرون از پادگان. بس که سنش زیاد بود با لباس شخصی هم میرفت بیرون ؛ دژبانا فکر میکردن کارمنده کاری به کارش نداشتن !

7. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام . من 14 ماه خدمت شدم... از دوستانی که تازه با مدرک لیسانس رفتن آموزشی تو ارتش افتادن کسی می دونه که درجه هارو آوردن پایین یا نه تو آموزشی بهشون چی گفتن گقتن همون ستوان 3 میشن یا کمترش می کنن...؟ بعد برای اونایی که تو خدمتن مثل ما که 14 ماه خدمتیم چی؟ تاثیر داره یا نه؟!!!!!!!!!!!
    درجه ها کم بشه ، زیاد بشه هر چی بشه به شما که حکم درجه برات صادر شده هیچ کاری ندارن.

تاز کم هم بشه که نمیشه . اصلا درجه برا سرباز مهم نیست ! من نمیدونم چرا گیر دادین به درجه ! فقط تو حقوقشون فرق میکنه که خیلی اختلافش ناچیزه و تو بعضی موارد انگشت شمار هم در بعضی یگان ها یه فرقایی میزارن .

مثلا افسر سر چهار راه که برگه جریمه دستشه حتما باید حداقل ستوان 3 باشه که البته یعنی مسئولبت بیشتر.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

چند تا سوال دارم . لطف کنید جواب بدین دعای خیر براتون میکنم .

1- عزیزان من ترم تابستونی بگیرم 31 شهریور تموم میکنم و مدرک لیسانسمو میگیرم . حال دفترچه بفرستم اعزامم کی خواهد بود احتمالا رو بگین مثلا چند درصد فلان ما چند درصد فلان ماه .

بعدش میشه کاری کرد اصلا راهی داره که احتمالش 100% باشه که اولین ماه زوج پیش رو اعزام بشم ؟؟؟؟؟

اگر دفترچه رو دقیقا روز 31 شهریور ارسال کنیم کی میافتیم ؟

----------------
    2- این مرخصی های دوره بعد از اموزشی چطور هست . تاریخ انقضا داره ؟ حتما باید بری مرخصی ؟ نمیشه جمعش کرد یکدفعه استفاده کرد ؟
    ---------------
    3- اگر کسی در دوره بعد از اموزشی مشکلی براش پیش اومد پاش شکست یا دستش یا مشکل براش پیش اومد چی مییشه ؟ مرخصی میدن ؟ دوره بیماری جزو خدمت محصوب میشه ؟ (چون من مشکل پوکی استخوان دارم و چندین بار دست و پام شکسته سابقه زیادی دارم)
    --------------
    4- کسی که لیسانس هست بخواد کنکور ارشد بره اونجا مرخصی میدن واسه کنکور ارشد ؟ اجازه میدن بری ازمونش رو امتحان بدی ؟

یک دنیا ممنون از دوستان عزیز
    Last edited by sansa; 15-07-2014 at 00:20.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

چند تا سوال دارم . لطف کنید جواب بدین دعای خیر براتون میکنم .

1- عزیزان من ترم تابستونی بگیرم 31 شهریور تموم میکنم و مدرک لیسانسمو میگیرم . حال دفترچه بفرستم اعزامم کی خواهد بود احتمالا رو بگین مثلا چند درصد فلان ما چند درصد فلان ماه .

بعدش میشه کاری کرد اصلا راهی داره که احتمالش 100% باشه که اولین ماه زوج پیش رو اعزام بشم ؟؟؟؟؟

اگر دفترچه رو دقیقا روز 31 شهریور ارسال کنیم کی میافتیم ؟

----------------
    2- این مرخصی های دوره بعد از اموزشی چطور هست . تاریخ انقضا داره ؟ حتما باید بری مرخصی ؟ نمیشه جمعش کرد یکدفعه استفاده کرد ؟
    ---------------
    3- اگر کسی در دوره بعد از اموزشی مشکلی براش پیش اومد پاش شکست یا دستش یا مشکل براش پیش اومد چی مییشه ؟ مرخصی میدن ؟ دوره بیماری جزو خدمت محصوب میشه ؟ (چون من مشکل پوکی استخوان دارم و چندین بار دست و پام شکسته سابقه زیادی دارم)
    --------------
    4- کسی که لیسانس هست بخواد کنکور ارشد بره اونجا مرخصی میدن واسه کنکور ارشد ؟ اجازه میدن بری ازمونش رو امتحان بدی ؟

یک دنیا ممنون از دوستان عزیز
    1-چون سرباز کمه به احتمال زیاد همون اولین ماه زوج اعزام میشید ، 31 شهریور دفترچه بفرستید احتمال اول آبان اعزام میشید
    2- پایان دوره اموزشی رو همون موقع باید استفاده کنی نمیشه جمع کرد ، ولی مرخصی های توی یگان که ماهی یه روزهرو میشه جمع کرد آخر خدمت استفاده کنی
    3-اگه توی آموزشی مشکل واست پیش بیاد و چند روز نباشی ، تجدید دوره میشی و باید از اول بری آموزشی ، ولی توی یگان در حالت عادی شما 30روز مرخصی استعلاجی دارید که اگه توی پادگان و در حین انجام وظیفه مشکل واست پیش بیاد تا 6 ماه هم به تشخیص کمیسیون عالی پزشکی میتونی بگیری و این مدت جزو خدمت محسوب میشه
    4-توی یگان میتونی مرخصی بگیری و مشکلی نداری ولی اگه منظورت اموزشیه یه مقدار سخت میشه کارت ، ولی بازم بستگی به پادگان در حد یکی دو روز میتونید برید کنکور بدین بیاین ، بچه های ما رفتن زیاد نگران نباش

11. 4 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

1-چون سرباز کمه به احتمال زیاد همون اولین ماه زوج اعزام میشید ، 31 شهریور دفترچه بفرستید احتمال اول آبان اعزام میشید
    2- پایان دوره اموزشی رو همون موقع باید استفاده کنی نمیشه جمع کرد ، ولی مرخصی های توی یگان که ماهی یه روزهرو میشه جمع کرد آخر خدمت استفاده کنی
    3-اگه توی آموزشی مشکل واست پیش بیاد و چند روز نباشی ، تجدید دوره میشی و باید از اول بری آموزشی ، ولی توی یگان در حالت عادی شما 30روز مرخصی استعلاجی دارید که اگه توی پادگان و در حین انجام وظیفه مشکل واست پیش بیاد تا 6 ماه هم به تشخیص کمیسیون عالی پزشکی میتونی بگیری و این مدت جزو خدمت محسوب میشه
    4-توی یگان میتونی مرخصی بگیری و مشکلی نداری ولی اگه منظورت اموزشیه یه مقدار سخت میشه کارت ، ولی بازم بستگی به پادگان در حد یکی دو روز میتونید برید کنکور بدین بیاین ، بچه های ما رفتن زیاد نگران نباش
    هیچ موقع اینکار رو نکنین.

13. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Irwwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من یه ذره کارم گره خورد.
    من اول هفته رفتم بیمارستان برای معاینه سینم که قیفی شکل هستش و پنوموتراکس که قبلا گرفتم.
    حالا قراره نامه بیاد برای کمیسیون پزشکی برم اونجا هم معاینه بشم.
    تو این گیرو داد من متوجه شدم واریکوسل Grade 3 دارم که اون دکتر اول به دلیل اینکه معاینه نکرد بیضه ها رو نمیدونسته.
    حالا چیکار کنم من به نظرتون ؟ همون روز کمیسیون میتونم این مشکلمم عنوان کنم ؟‌ یا یه پروسه دیگه باید برم.
    داستانی شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •