سلام
الان تایم معمولش که سرویس رو رانژه میکنن و قابل استفاده میشه، چن روزه؟
و اگه حالا توی مخابرات آشنایی داشته باشی، چیکار میتونی بکنی که کارات زودتر انجام بشه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
الان تایم معمولش که سرویس رو رانژه میکنن و قابل استفاده میشه، چن روزه؟
و اگه حالا توی مخابرات آشنایی داشته باشی، چیکار میتونی بکنی که کارات زودتر انجام بشه؟
والا من نامم بعد از ۲۴ ساعت ارسال شد ۷۲ ساعت وایسادم هیچ کاری نکردن ! یه آشنا داشتم مخابرات زنگ زدم ۵ دقیقه بعد زنگ زد گفت رانژه شد)
حتی ISP اطلاع نداشت رانژه شده چون نامه نمی شه تو ۵ دقیقه برسه به دستشون ! زنگ زدم مودم و تنظیم کردم و وصل شدم! حتی تا دو روز بعد اپراتور پشتیبانی میگفت نامه ارسال شده)
کلا مخابرات پیگیر نیست
طرح حذف محدودیت ساعت رایگان چرا برای بعضی ها همچنان فعاله؟!!
برای منو خیلی های دیگه فقط چند شب فعال بود!!
زنگ میزنین به اشنا ، اگر مال همون مرکز بودن شماره نامه رو میدین ۱۰ دقیقه بعد رانژه این !
اگر مال مرکز دیگه ای بودن باید تماس بگیرن با اون مرکز بگن واستون رانژه کنن !
قبلش از وجود پورت برای شما در مخابرات از اسیا تک سوال کنین که ۱-۲ ماه ممکن وقتتون تلف بشه![]()
درسته منم تو مخابرات اشنا داشتم عصر روز شنبه برای یکی از دوستام ثبت نام کردم ساعت 8 صبح یکشنبه رانژه شد در حالی که اسیاتک گفته بود 2 هفته طول میکشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
درسته
این مخابرات از همه جا بی نظرم تر و بدتره
برای همه فعاله
باز خواستی بیا pv باهم چک کنیم
کجا برای همه فعاله.من چه قبل از حذف و چه بعد از حذف من سرعتم همین بوده.من کیمیا دارم و ساعات دوازده و نیم به بعد سرعتم زیر ۱۵۰ می یاد در صورتی که در روز بالای ۶۰۰ هست.
Sent from my K017 using Tapatalk
آقا سرویس من دیشب بعد سه ماه و دوازده روز وصل شد.
میگفتن مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغه و پورت خالی نداره، البته مرکز مخابرات ما خداییش خیلی داغونه. سرویس شهاب گرفته بودم دیشب گفتن خطت خیلی نویز داره نمی تونم وصل کنم بعد گفتن مودم رو بزن ورودی ساختمان تو حیاط ک من گفتم شبه نمی تونم ممکنه خط واحدها قاطی بشه، خلاصه سرعت رو تا 6 مگ آوردن پایین و وصل کردن.
سوالم اینه حالا اگه تو ورودی خونه نویز خوب بود و مشکل از سیم کشی داخلی بود باید چکار کرد تا سرعتو ببرن بالا یعنی باید سیم کشی داخلی عوض بشه کلن؟؟؟ یا باید از مخابرات کسی رو بیارم؟؟
واسه منم فعال نیست.سرعت محدود شده مثله سابق!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)