تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2301 از 2365 اولاول ... 1301180122012251229122972298229923002301230223032304230523112351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,001 به 23,010 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان
    خسته نباشید
    من یه سیستم با بیس نرم و کیفیتی و صدای خوب میخوام ( درهم ریزی و خرخر تو ولوم بالا رو اصلا نمیتونم تحمل کنم!)
    در مرحله اول هم فقط پخش و باند کواک میخوام یه مدت بعد ساب و آمپ هم میگیرم
    یه خورده تحقیق کردم پخشم ک تکلیفش معلومه سونی میگیرم
    باند رو میخواستم شمام یه نظر بدین
    هلیکس e69 ، کاپا 11 اینفینیتی و 939 جی بی ال رو گفتن چیزایی که میخوام رو بهم میدن (من سر اینکه بدون آمپ چطورن شک دارم!)
    البته که با قیمت کمتر میتونم پایونیر یا سونی 6951 و 6965v3 بردارم با حجم صدا یا بیس قوی تر و ... شاید! حتی بدون آمپ هم صدای بلند و قوی بهم میدن
    ولی من میخوام با کیفیت بکوبه و نرم صداش بهم نریزه تو ولوم بالا حتی وقتی آمپ ندارم (همونطور ک گفتم بعدا آمپ و ساب هم میگیرم به باندم آمپ هم میدم)
    ممنون میشم دوستان نظری دارن بگن

در آغاز فعالیت Nexus10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

از دوستان (آقا حمید، آقا amirelx و...) کسی در مورد کواک ۹×۶ (یا همون ۱۰×۷ ) نظری نداشت که بنده رو راهنمایی کنند؟
    Last edited by Nexus10; 21-02-2018 at 13:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    میخواستم بپرسم تا حالا کسی پخش x100bt سونی و بدون آمپلی به ی جفت باند اینفینیتی کاپا وصل کرده ؟ کیفیتش چطور در میاد ؟
    دوم اینکه این پخش واقعا از 9650 پایونیر بهتره ؟
    کاپا 2 اهمیه مقاومتش. تحقیق کن که امپ داخلی سونی روی 2 اهم استیبله؟ داغ نکنه زیادی .

4. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام. اینجور که به نظر میاد چون شما و مرتضی هر دو یک مشکل رو دارید به نظر میاد امپ 8105 یه مشکلی داره. خودم امپ 9105 که البته ساب رو خوب تغزیه میکرد و با rs150c2 gladrn عوض کردم . تازه ساب جون گرفت انگار. بیس قشنگ بیشتر شد و بسیار موزیکالتر شد.

- - - Updated - - -

در اینده نمیخوای ساب اضافه کنی؟ الان امپ داری؟ یا میخوای به پخش بزنی؟
    سلام احمیر حسین جان حالا از کجا بفهمم که مشکل از امپه چون امپم گارانتی داره حداقل اگه مشکل داره که تا زوده بفرستم گارانتی یا اگه کلا همه مونو های کنوود مشکل دارن بجاش پول بزارم سر یه چهار کانال 9400 بگیرم
    من به پخش هم اطمینان ندارم چون اون 300u که رو سمند بود چند ماه بعد من خریدش یخورده جنس پنلش با پخش من فرق داره وزنش هم بیشتره
    Last edited by farshad0123; 20-02-2018 at 22:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام احمیر حسین جان حالا از کجا بفهمم که مشکل از امپه چون امپم گارانتی داره حداقل اگه مشکل داره که تا زوده بفرستم گارانتی یا اگه کلا همه مونو های کنوود مشکل دارن بجاش پول بزارم سر یه چهار کانال 9400 بگیرم
    من به پخش هم اطمینان ندارم چون اون 300u که رو سمند بود چند ماه بعد من خریدش یخورده جنس پنلش با پخش من فرق داره وزنش هم بیشتره
    سلام اقا فرشاد عزیز. سعی کن با یک امپ دیگه تست کنی. 9105 مشکلی نداره و مطمئنم سابتو براحتی پر میکنه ولی 8105 انگار ذاتا مشکل داره و ایراد و خرابی نداره که بدی گارانتی . حتما برو یه جا بگو یه امپ مونو دیگه برات بنداره و ببین چجوری میشه. حدس من روی امپه . پخش دیدم بچه ها تونستن ازش صدا بگیرن و راضین ولی 8105 ندیدم بچه ها کسی داشته باشه که شخصا تست کنم.
    اخه مرتضام فیلم سابشو برا من فرستاد . نصف توان سابم بهش وات نمیرسید انگار. پخشو عوض کرده مرتضی و xb100 گرفته بازم گویا مقداری از مشکل هست. با این که سونی بالای 5 ولت میده و توی بیس قطعا پخش قدرتمندیه.
    مخلصم.

7. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود دوستان پک برق برای یه سیستم که شامل
    یک جفت کامپاننت trc6n
    یک ساب ووفر کنوود 3010
    و یک آمپ سانداستریم 4 کانال
    چی پیشنهاد میدید ؟ خودم نظرم روی این هستش ! البته انتخاب دیگه ای ندارم چون شهرستانم ت ، اگه پیشنهادی یا فروشگاهی میشناسید(خصوص) ممنون میشم کمک کنید.

در آغاز فعالیت Nexus10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام.
    نمی دونم چرا از دوستان بنده رو راهنمایی نمی‌کنند!!!
    دوستان و اساتید می توانند مقایسه ای بین کواک های گلادن 609cox و آلپاین spr-69 و فوکال 690 و دی ال اس m3710 (دست دو این مدل رو سراغ دارم) داشته باشند تا بتونم یکی رو انتخاب کنم؟
    و یه سوال دیگه اینکه محصولات DLS در ایران مونتاژ چین هستند؟ و اینکه مدل تقلبی هم دارند آیا؟؟؟
    Last edited by Nexus10; 21-02-2018 at 15:12.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام اقا فرشاد عزیز. سعی کن با یک امپ دیگه تست کنی. 9105 مشکلی نداره و مطمئنم سابتو براحتی پر میکنه ولی 8105 انگار ذاتا مشکل داره و ایراد و خرابی نداره که بدی گارانتی . حتما برو یه جا بگو یه امپ مونو دیگه برات بنداره و ببین چجوری میشه. حدس من روی امپه . پخش دیدم بچه ها تونستن ازش صدا بگیرن و راضین ولی 8105 ندیدم بچه ها کسی داشته باشه که شخصا تست کنم.
    اخه مرتضام فیلم سابشو برا من فرستاد . نصف توان سابم بهش وات نمیرسید انگار. پخشو عوض کرده مرتضی و xb100 گرفته بازم گویا مقداری از مشکل هست. با این که سونی بالای 5 ولت میده و توی بیس قطعا پخش قدرتمندیه.
    مخلصم.
    برای من صفحه ساب تکون میخوره ولی انگار بزور!
    رو سمند با امپ 847 صفحش خیلی تکون نمیخورد ولی هوای قوی از پورتش درمیومد الان رو امپ مونو رو پراید صفحش بیشتر تکون میخوره ولی قدر سمند صدا و موج ازش درنمیاد
    سابووفر لول هم از ضبط زیاد میکنم بیسش قویتر میشه ولی اهنربای سابو داغ میکنه و باز قدرتش در حد سمند نمیشه و اونجور هوا نمیزنه

11. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    نمی دونم چرا از دوستان بنده رو راهنمایی نمی‌کنند!!!
    دوستان و اساتید می توانند مقایسه ای بین کواک های گلادن 609cox و آلپاین spr-69 و فوکال 690 و دی ال اس m3710 (دست دو این مدل رو سراغ دارم) داشته باشند تا بتونم یکی رو انتخاب کنم؟
    و یه سوال دیگه اینکه محصولات DLS در ایران مونتاژ چین هستند؟ و اینکه مدل تقلبی هم دارند آیا؟؟؟
    من کواک dls و الپاین و گوش نکردم. حمید اقا dls و میدونم گوش کرده.
    بین گلیدن و فوکال اینجوریه که از هر دوی اینا صدای خیلی خوبی میشه گرفت و سلیقه شماس که تاثیر گذاره فقط. گلیدن یکم های رنج بیشتری داره ولی جنس صدای این دو تا یکم فرق داره. من صدای هر دوشون رو میپشندم ولی برای تک استیج عقب بیشتر گلیدن و توصیه میکنم ولی کلا انتخاب با شماس که از هر برندی بگیرید. من فقط نظر خودمو میگم . اینا بیس مثل کواک های پایونیر و کنوود ندارن. برای صدای صاف و شفاف ساخته شدن.
    مخلصم.

13. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای من صفحه ساب تکون میخوره ولی انگار بزور!
    رو سمند با امپ 847 صفحش خیلی تکون نمیخورد ولی هوای قوی از پورتش درمیومد الان رو امپ مونو رو پراید صفحش بیشتر تکون میخوره ولی قدر سمند صدا و موج ازش درنمیاد
    سابووفر لول هم از ضبط زیاد میکنم بیسش قویتر میشه ولی اهنربای سابو داغ میکنه و باز قدرتش در حد سمند نمیشه و اونجور هوا نمیزنه
    واقعا مشکل خاصی داری. من ندیدم . حتما با یه امپ دیگه تست کن ببین چجوری میشه. شکل پورت هم تو اون فشار هوا موثره. دایره ای یا مستطیلی بودن پورت.

15. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 44 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 44 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •