تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2300 از 3347 اولاول ... 1300180022002250229022962297229822992300230123022303230423102350240028003300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,991 به 23,000 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آره واقعا با اینکه واعظی خیلی تخصصش بروز نیست اما هدفش بزرگه همین خیلی خوبه
    مدیریت و ایستادگیشم بد نیست خوبه
    گرچه از وزای دولت قبل خیلی بهتره اما ...

عجب .

وزیر ارتباطات شد کار درست ؟!

یادتون رفت که چند وقت پبش درآمد مخابرات در تلفن ثابت ارضاش نمیکرد ! و یهویی هزینه مکالمه تلفن ثابت 3 برابر گرون شد ؟! 3 برابر یهویی ؟!!!!!!! وزیر چه نقشی جز چَشم گفتن ایفا کرد اونوقت ؟!
    (برادران ....... چند سال هستش خرجشون رفته بالا !)

.......

و...

مساله دیگه اینکه کشور ما فقط دولت تصمیم گیرنده نیست یعنی از اینور اونور سیخ میزنن به دولت !!! حالا وزیر برای مثال تصمیم بگیره یهویی سرعت اینترنت ایران رو 3برابر کنه بعد اونوقت به نظرتون واکنش ها چیه ؟! منظورم اینه موانع این چنینی همیشه و همیشه هست و خواهد بود اگرنه ایرانسل از این حرف ها بیشتر و بهتر عمل میکنه چون یه شریکش یه شرکت خارجی هستش و قانع به درآمد کمتر هستش نه مثل شرکت های ایرانی که میخوان با خالی کردن جیب ملت راه یه ساله رو یک ماهه برن و از همه مهمتر مدیریت وکیفیت که اونطور که میبینیم ایرانسل بهتر از بقیه اپراتورهاست .

اگر ایرانسل جرات پیدا کرده دزدی کنه و یا یه سرویسی ناقص ارایه کنه و... برمیگرده به اینکه شریک ایرانی اون داره میبینه و میدونه این کشور صاحب نداره و یکی نیست یقه اش رو بگیره ! با خودش میگه کی به کیه ! وقتی نظارت نباشه همینه حالا تو هر موضوعی که باشه سو استفاده میکنن . (به نظرم مهمترین کاری که دولت قبل کرد این بود که دزدی کردن رو به ملت یاد داد ! )

مساله چیز دیگست ...

فقط ای کاش به جای اینکه رایتل اومد برنده اصلی مزایده یعنی شرکت اتصالات میومد (خیلی خنده دار بود اتصالات اسمش دراومدیهو زدن زیرش و... )

اما باز هم به شخص در کل ایرانسل رو اینجا بهترین و بهترین شرکت تو زمینه خودش می دونم و خدا به ما رحم کرد که جای ایرانسل یه شرکت تمام ایرانی مثل رایتل نیومد اگرنه تا سال ها 4G نداشتیم.

2. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تست کردید وصل شد؟

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
    من تهران هستم هننوز تحت پوشش نیست این نسل چهارم ثابت . این هفته اگه رفتم قم تست می کنم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من تهران هستم هننوز تحت پوشش نیست این نسل چهارم ثابت . این هفته اگه رفتم قم تست می کنم
    دوست عزیز مودم
    m7300 که شما خریدی از باند 42(3500) اصلا ساپورت نمیکنه!تنها مودمی که در بازار ایران از فرکانس 3500 ساپورت میکنه DX-350 ایرانسل و AirMaster3000m مبین نت هست.

5. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

وزیر ارتباطات شد کار درست ؟!
    یادتون رفت که چند وقت پبش درآمد مخابرات در تلفن ثابت ارضاش نمیکرد ! و یهویی هزینه مکالمه تلفن ثابت 3 برابر گرون شد ؟! 3 برابر یهویی ؟!!!!!!! وزیر چه نقشی جز چَشم گفتن ایفا کرد اونوقت ؟!
    (برادران ....... چند سال هستش خرجشون رفته بالا !)
    شما که خودت خوب اشاره کردی وزارت بمدت طولانی تحت فشار موافقت با افزایش نرخهای شرکت مخابرات بود و یکی دو بار افزایش نرخهاش رو خودسرانه اعلام و برگردوند. بدهی ادعایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زیرساخت در آستانه ی ورشکستگیش قرار داده و رسما چند بار پهنای باند adsl اش رو به نشانه ی اخطار قطع کردن
    اینو در نظر بگیر وزیر و مزیر و اینا کلا یکسال، نه 5 سال دیگه میرن قاطی باقالی ها. و نهادهای قدرت هستن که بازم هی و حاضرن. پس نمیشه کوتاه نیامد و آینده ی کاری و سیاسی رو کلا به باد فنا داد
    Last edited by HardwareMaster; 06-08-2016 at 08:43.

7. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام دوستان

مودم Huawei E5776s-420 فرکانس ایرانسل 3500 در باند 42 اینترنت ثابت ایرانسل TDD-LTE ره پشتیبانی می کنه

9. این کاربر از hojjat314 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    چقدر قمی زیاده تو انجمن ،شما کجای آذر هستین ؟
    من هفته پیش بسته گرفتم سرعت 34 مگابیت بود - نزدیک 40 گیگ با همون بسته 3 ساعته نامحدود گرفتم
    شما مودمت رسید دانلود شبانش رو یه تست کن ببینم ارزش داره مودم بگیرم یا نه
    دقیقا

کجای آذر هستین ؟
    داداش منم قم هستم ولی یه خورده از آذر این ورتر!
    چون های وب طرح شبانه رایگان رو برداشته دربه در دنبال آی اس پی دارای شبانه رایگان هستم.
    اگه ایرانسل خوبه میخام یه مودم ایرانسل بگیرم از نامحدودش استفاده کنم.
    لطفا یه توضیحی میدی کدوم مودم رو بخرم و کدوم طرح رو انتخاب کنم که به صرفه باشه؟
    ما منبع آب میشینیم
    هنوز مودمه نیومده
    ولی انصافا از این طرح های نامحدود سه ساعته حسابی راضی م
    راحت بیست گیگ رو هر شب دانلود میکنم
    خیلی خوبه
    جالبه اونور خیابون سمت ناصر دیوان و کوچه حاج حیدر ، سرعت ایرانسل نهایتا به یه مگ برسه
    ولی این دست خیابون سمت وسطای کوچه منبع آب سرعت حسابی بالاس
    من فکر میکردم کل اون منطقه به یه آنتن وصل ن
    ولی انگاری اینطور نیس

11. 2 کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ایا این با td lte تست شده یا فورجی معمولی هست
    به احتمال بخاطر همین قضیه td lte باشه
    ضمنا یک تست دانلود با idmهم بزار ببینیم سرعت دانلود رو محدود کردند یا نه
    مودم E3372
    4G
    تهران - کاشانی
    ساعت 10:20 صبح شنبه

تست دیروز در مشهد هم که با توجه به مودم مشخص بود که با FDD LTE انجام شده نه با TDD LTE که بیشتر از چند روزه از راه اندازی اون نمیگذره.
    ضمنا در مشهد سرعت در برخی نقاط با همین مودم به 95 مگابیت هم می رسید.
    به هر صورت در همه این آزمون سرعت ها سرور مقصد هم اهمیت داره و تنها پهنای باند شما تعیین کننده نیست. ممکنه یه نفر پهنای باند خیلی خوبی داشته باشه اما به دلیل محدودیت پهنای باند سرور مقصد یا ترافیک بیش از حد اون نتونه از همه سرعتش بهره بگیره. مثل همین تست سرعتی که با IDM گذاشتم. الان سرعت من حدود 86 مگابیت هستش و باید با سرعت حدود 10 مگابایت در ثانیه دانلود کنم اما سروری که در حال دانلود از اون بودم بیشتر از 7 مگابایت در ثانیه کشش نداشت. البته از کم و زیاد شدن لحظه ای تعداد کاربرانی هم که به یک آنتن وصل هستند نباید غافل شد.
    Last edited by NetizeN; 06-08-2016 at 12:28.

13. 4 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام،یعنی با همین سیم کارت های فعلی 4 جی نمیتونیم از نسل 4 ثابت استفاده کنیم؟!

• سیم کارت TD-LTE تنها برای استفاده از اینترنت نسل 4 ثابت است و نمی توان از آن برای برقراری تماس، دریافت و یا ارسال پیامک استفاده کرد.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    پست های خلاف قوانین انجمن پاک شد
    ادامه ندید
    اگر پستی خلاف قوانینه فقط گزارش کنید

16. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان ،ایرانسل نوشته که موبایلهائی که از فرکانس 3500 پشتیبانی کنند قابلیت دریافت اینترنت ثابت را دارند کسی میدونه کدام موبایل از این فرکانس پشتیبانی میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •