درسته متاسفانه این از اون مواردی هست که اصلا در موردش شفاف سازی نشده ..ولی تا جایی که اطلاع دارم دو نمونه غیبت داریم یکی غیبت دفترچه ای هست یا همون غیبت اولیه یکی هم غیبت در زمان اعزام هست ...
درسته متاسفانه این از اون مواردی هست که اصلا در موردش شفاف سازی نشده ..ولی تا جایی که اطلاع دارم دو نمونه غیبت داریم یکی غیبت دفترچه ای هست یا همون غیبت اولیه یکی هم غیبت در زمان اعزام هست ...
ممنون
حالا این تعجیل زدن رو راحت قبول میکنن یا باز اون هم 50/50 هست؟
دوستان 2 تا سوال داشتم
1- من شهریور اعزامم آیا 21 ماه میرم یا 24؟ و اگه 21 ماه بعدها بشه 24 ماه شامل منم میشه؟
2- تا شهریور من چه کارهایی بکنم آماده بشم؟راستش این روزها نا جور دلم میگیره وقتی به سربازی فکر میکنم...
![]()
سلام دوستان
من اخر بهمن ماه از دانشگاه فارغ التحصیل میشم ( کارشناسی)
سوالم اینه که من چطور میتونم اقدام کنم که این قانون 24 ماه به ما نخوره و همون 21 ماه برم ؟!
دوستان پیشنهاد میکنم![]()
بیاید قبل از ((من)) اقدام کنید برید سربازی ! چون اگه من بخوام برم همه ی قوانین عوض میشه شاید 27 ماه ! کسری ها برداشته میشه ! احتمال جنگم هست![]()
روزنامه خراسان نوشت:
بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر مقامات مسئول، مقرر شده با توجه به آموزه های اسلامی و اقتضائات راهبردی کشور، به کلیه سربازان نیروهای مسلح در سراسر کشور که همسر آنها در طول مدت خدمت آنها، فرزندی به دنیا آورد دو هفته مرخصی اجباری تشویقی اعطا شود که این مرخصی قابل ذخیره نبوده و باید در همان زمان به سربازان اعطا شود.
هنوز چیزی در مورد 24 ماه شدن نگفتن.
در حال حاضر میشه گفت هرچی زود تر بری بهتر.
اگر با قانون 21 ماه لباس سربازی تنت باشه در صورت 24 ماه شدن همون 21 ماه باید خدمت کنی.
یه مقدار دویدن و شنا و کاهش وزن به حد مناسب. شب زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن. البته 1 هفته قیل از اعزام بخور بخواب که انرژی داشته باشی. اصلا هم فکر نکن بهش که اعصاب برات نمیمونه.
هرچی زود تر اقدام کنی بهتر. چون اگر دقت کنید خبر قوانین پس از تصویت و اجرایی شدن پخش میشه.
آدم تو سربازی کلی گرفتاری داره ، حالا بچه هم اضافه بشه به خاطر 2 هفته مرخصی که اونم همینجوریش ما برا دکتر بردن بابامون یه روز مرخصی میگرفتیم فرداش جبران نبودنمون رو میکردن و حسابی حال میدادن.چه برسه به 2 هفته
![]()
دوستان یکی بگه زنگ زدن و تلفن کردن تو پادگانها شرایط به چه صورت است؟؟ سربازان میتونن هر روز زنگ بزنن؟؟
کلن شرایط تلفن کردن چه جوریه هر روزه یا نه چطوریه؟؟؟؟؟ کسی بخواد زنگ بزن به سربازش تو پادگان چی؟ اون
به چه صورت است می تونه خونوادش هر روز بزنگه بهش ؟؟؟؟
دوستان یه سوال دیگه من پدرم فوت شده حدود6ساله سه برادر دارم که هر 3 متاهل و رفتن سربازی و دوخواهر که
اون ها هم هر دو متاهل هستن و الان منو مادرم باهم زندگی میکنیم برادرهاو خواهرهام هممون
تو یه شهر هستیم مادرم پیره و مریضهایی پیری رو داره مثلا پاهاش خیلی دردمیکنه میخواستم بدونم
آیا تخفیفی از طریق کفالت صورت میگیره برم دنبالش مثلا معاف از رزم یا بندازن تو شهر خودم دوران خدمتمو؟؟
مادرم سنش بالای 60 هست ممکنه بندازن تو شهر خودم؟؟؟؟
یه سوئال دیگهتو دوران خدمت میشه واس گواهینامه رانندگی اقدام کردو گرفت گواهینامه؟؟؟؟ چه جوری شرایط؟؟
Last edited by AshkeMahtab; 14-07-2014 at 13:45.
تلفن کردن معمولا بعد شامگاه تا خاموشی آزاد هست و می شه زنگ زد، ولی بسته به شرایط پادگان داره که نسبت تلفن به سرباز چقدر بشه و شما چقدر مجبور بشی صف وایستی.
مثلا اون زمان این نسبت برای ما خوب بود و فوقش 5 دقیقه معطلی داشت 10-15 دقیقه هم صحبت میکردیم هیچ کس هم کار نداشت ، حتی بعضا 2-3 زنگ میزدم.
ولی جایی که شلوغ باشه این نمیشه.
و معمولا آسایشگاه هم شماره داره اون را می تونید بدید خانوادتون باز بعد شامگاه تا خاموشی زنگ بزنن.
من قاتونا همچین قانونی را شخصا ندیدم، چون شما برادر دارین.
ولی ما یه دوست داشتیم که برادر هم داشت ولی افتاد استان خودش (پدرش فوت شده بود) ولی مطمئن نیستم که با پارتی افتاد و یا به خاطر فوت پدر.
(اصولا برای افرادی که برادر دارن نباید همچین قانونی باشه)
بله میشه، علی الخصوص تو ناجا چندین جای مختلف دیدم که خیلی خوب حمایت میکنن و مرخصی ساعتی میدن برین امتحان و کلاس و...
بچه ها واریکوسل گرید 3 همچنان د معافیت دایم هستش یا خیر
23 روز گذشت
اعزامی 1 تیر هتل 01 تهران
به دوستان پیشنهاد میکنم ئوره طلایی و نقره ای برن خدمت یعنی یا اسفند یا ماه رمضون واقعا عالی هستش
البته هفته اول واقعا سخت هستش و از هفته 4 که ما الان هستیم عادت میکنید
زیاد سخت نگیرید درست میشه
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)