تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2300 از 4428 اولاول ... 1300180022002250229022962297229822992300230123022303230423102350240028003300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,991 به 23,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی اگه بتونید مشکل من رو حل کنید یک شارژ ایرانسل تقدیم میکنم
    تقریبا یک ماهه که اینترنتم بیخود و بی جهت قطع میشه و وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم که مشکلم رو حل کنم یهو و بازم بیخود و بیجهت وصل میشه
    این موضوع رو با پشتیبانی مطرح کردم گفتن مشکل از اسپلیتره منم رفتم یه اسپلیتر جدید تعویض کردم بازهم مشکلم حل نشد
    الان تمام وسایلی که به پریز تلفن وصل رو جدا کردم یعنی مودم رو به یه پریز جدا و تلفن رو به یه پریز به همراه اسپلیتر وصل کردم که باز هم مشکلم حل نشد
    به نظر شما آیا مشکل از طرف پارس آنلاین یا خطوط داخلی مخابرات منزل مشکل داره؟
    لطفا راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم رو بهم ریخته چند شبه که نمیتونم هیچ فایلی دانلود کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دست گلت درد نکنه . متوجه هستم چی میفرمایید . ولی آخه شاید توسط فایلگیر ساپورت نشه . من تو لیست فایلگیر نگاه کردم . خیلی از سایتهای ویدئو آنلاین موجود نیست . تو بلاگشون هم سوال کردم . داخل سایت فایلگیر امکان مستقیم کردن لینکهای پخش آنلاین با انتخاب کیفیتهای موجود ، آیا وجود داره ؟
    آره داره. برای سایت یوتیوب و دیلی موشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

تقریبا یک ماهه که اینترنتم بیخود و بی جهت قطع میشه و وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم که مشکلم رو حل کنم یهو و بازم بیخود و بیجهت وصل میشه
    این موضوع رو با پشتیبانی مطرح کردم گفتن مشکل از اسپلیتره منم رفتم یه اسپلیتر جدید تعویض کردم بازهم مشکلم حل نشد
    الان تمام وسایلی که به پریز تلفن وصل رو جدا کردم یعنی مودم رو به یه پریز جدا و تلفن رو به یه پریز به همراه اسپلیتر وصل کردم که باز هم مشکلم حل نشد
    لطفا راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم رو بهم ریخته چند شبه که نمیتونم هیچ فایلی دانلود کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

منم مشکل شما رو داشتم درکت میکنم بالای 6 تا اسپلیتر خریدم بازم خوب نشد بعضی وقتا تلفن رو میگرفتی نت وصل میشد بعضی وقتا دوباره گوشی رو میگرفتی نت قطع میشه شما یه سیم مستقیم با اسپلیتر برای مودم وصل کن ببین چطور میهش چون من تا یکماه همین خرابی رو داشتم تا آخر خودش درست شد الیته یه مشکل دیگه هم داشتم که مربوط به تابلو مخابرات بود که سیمش لق بود باعث قطعی بود.برای من مشکل از مخابرات بود چون نتم از مخابرات هست خودش خوب شد بدون پشتیبانی حالا اونا هم میتونن خطت رو تست کنن یا مرکز خطت رو تغییر بدن تا خوب بشه .امکان هم داره یه اسپلیتر که تو مرکز مخابراتی هست اون مشکل داشته باشه.

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

soheilarfaei
    تنها کاری که باید بکنی هم ازشون شکایت کنی هم بهشون گیر بدی.
    چون منم با این راه خوب کردم خطم رو تو بازرسی از مخابرات شکایت کردم.
    اول زنگ بزن به پشتیبانی ببین درستش میکنن یا نه اگر درست شد که هیچ اگر نشد بهشون بگو که تو سازمان رادیویی شکایت میکن.اگر اونجا شکایت کنی فردا بهت زنگ میزنن ببینن مشکلت چیه.قسمت شکایت رو بزن عدم پشتیبانی مناسب.پدرشونو در میارن مخابرات رو حالشو جا اوردن چه برسه به خصوصی
    بیا اینم لینک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    1 - شما کانفیگ مودم رو ریسیت کرده اید و از اول کانفیگ کنید؟

2 - توجه کرده اید که چه موقع هایی قطع و وصل میشه، مثلا" موقعی که تلفن زنگ میزنه یا خودتون تماس میگیرید؟

3 - تلفن و مودم رو به یک اسپلیتر بزنید ببینید مشکل حل میشه.

4 - در ضمن تلفن رو وصل نکنید به خط، ببیند باز هم مشکلی هست.
    Last edited by fishdilo; 18-05-2013 at 18:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اگه ویندوز سون داری یه diagnose کن ببین چی میگه

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها شما این مشکل رو دارین من از 2 شب پیش سرعت دانلود رایگانم بسیار اومده پایین و روی 40 هست تقریبا در صورتی که قبلا نهایتا 120 بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من نه مشکل پینگ دارم نه دانلود
    پینگم الان با 8.8.8.8 زیر 100 هست
    ولی هر نیم ساعت دیسی میشم اما کانکشن متصله یعنی یک تایم اوت شدید چراغ لینک هم ثابته
    پشتیبانی هم میگه مشکل نویز ندارم سواد درست حسابی هم ندارند
    به نظرتون شرکت رو عوض کنم؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من نه مشکل پینگ دارم نه دانلود
    پینگم الان با 8.8.8.8 زیر 100 هست
    ولی هر نیم ساعت دیسی میشم اما کانکشن متصله یعنی یک تایم اوت شدید چراغ لینک هم ثابته
    پشتیبانی هم میگه مشکل نویز ندارم سواد درست حسابی هم ندارند
    به نظرتون شرکت رو عوض کنم؟
    عوض کردن شرکت بدون تحقیق قبلی کاری غیر منطقی هست
    شما اول ببین مشکل تایم اوت واسه کاربرای دیگه هست یا نه
    کسی رو می شناسی که پارس آنلاین داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •