rate خطت ربطی به اینکه چه نوع سرویسی گرفتی نداره و چه 128 بگیری و چه 10 مگ ، تا جایی که خطت بکشه سرعتو میبندن. ( البته نهایتش 12 مگه )
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
rate خطت ربطی به اینکه چه نوع سرویسی گرفتی نداره و چه 128 بگیری و چه 10 مگ ، تا جایی که خطت بکشه سرعتو میبندن. ( البته نهایتش 12 مگه )
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت مدیران عزیز
ممنون میشم نظرسنجی رو در این تاپیک و تاپیک های دیگر فعال کنید
با همین نظرسنجی ها میشه هم تاپیک و هم موضوع بحث در تاپیک رو امتیازدهی و ارزیابی کرد
با تشکر مسعود
![]()
دوستان مقدار MTU براي آسياتك ( تهران) رو چند تنظيم كنم؟
DNS آسياتك هم لطفا قرار بديد
- - - Updated - - -
دوستان مقدار MTU براي آسياتك ( تهران) رو چند تنظيم كنم؟
DNS آسياتك هم لطفا قرار بديد
ممنون
دوست من این سرعت دریافتی بخاطر طرح حذف مخدودیت سرعت آسیاتک هست اگر از آدرس یا آی پی سایت فوق whois بگیرین متوجه میشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
دوست من این سرعت دریافتی بخاطر طرح حذف مخدودیت سرعت آسیاتک هست اگر از آدرس یا آی پی سایت فوق whois بگیرین متوجه میشین
http://whois.domaintools.com/185.49.85.20
چه اطلاعاتی می خوای دوست من ؟
یکی از آشنایان من اونجا کار می کنه
دوست عزیز میخواستم بدونم سرویس نامحدود برای کاربران عادی هم دارن؟
سلام
من واقعا از این کار آسیاتک بسیار دلخورم
هفته پیش 10 مرداد ثبت نام انجام شده و پرداخت شده
ولی الان هنوز برای بنده رانژه نزدن
این بنده رو خیلی ناراحت کرده!
واقعا اینقد اگر از مشتری مداری میگن و به شکایت های مشتری اهمیت میدن، پس خواهشا به این هم اهمیت بدن
اونایی که آشنا دارن زود حل میشه ولی من و دوستانم 10 روزه بدون نت هستیم
اصلا کار خوبی نیست
رانژه به ISP مربوط نمیشه و دست مخابراته![]()
شماره نامه رو از اسیا تک بگیرید و اگر پارتی دارید بگین ۱۰ دقیقه ای رانژه میکنن
معمولا ispها درخواست رو دیر میفرستن برا MDF درخواست اگه بره واسه MDF سریع پورتو وصل میکنن
سلام دوست عزیز
شما در سایت 195 ازشون شکایت کن ، سریع کارتو انجام میدن ؛ اینا تا زور بالا سرشون نباشه ، کار مردمو راه نمیندازن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)