اگر سازمانی بود که روی کار اینا نظارت میکرد و موقع تخلف, حسابی جریمشون میکرد, جرات نمیکردند از این دزدی ها بکنند. 256/8=32 اصلآ سگ خورد 25 نه دیگه 5این سرعت دیال اپ هست
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگر سازمانی بود که روی کار اینا نظارت میکرد و موقع تخلف, حسابی جریمشون میکرد, جرات نمیکردند از این دزدی ها بکنند. 256/8=32 اصلآ سگ خورد 25 نه دیگه 5این سرعت دیال اپ هست
![]()
Last edited by G.D.ragon.Ir; 11-08-2015 at 09:49.
مخابرات سرعت و تایم اوت افتضاح صبح تا شب همین برنامست ، شاید بین ساعت 8 تا 11 یکم خوب باشه.
چیز پی ان باطله کاملا ! تایم اوت اونقدر بالاست که یه پیج ساده رو باید 100 بار رفرش کرد ، پیج های مبتنی بر اجاکس کاملا باطل میشن در این مواقع .
قطع و وصلی هم که کلا جزو روتین کارشونه .
متاسفانه تو مرکز ما فیبر نوریه و فقط همین دزدها سرویس میدن.
- - - Updated - - -
واسه ارسال این پست بدون چیز پی ان 5 مین طول کشید و دوبار هم پست رو ارسال کرد.
دوستان سلام
من شنبه میخوام برم درخواست جمع آوری بدم از مخابرات.
در حال حاضر برای مرکز 7 چه شرکتی رو پیشنهاد میدین ؟!
فعالیت هایی هم که میکنم اغلب وبگردی و اپ های اجتماعی و بازی هست ... شاید شبی 1 فیلم بخوام دانلود کنم بنابراین شبانه هم داشته باشه که چه بهتر.
مخابرات گویا مشکلاتش خیلی زیاده با وی پی ان، ایسنتاگرام و غیره ... واقعا اعصاب خورد کنه.
از دیروز تا حالا هنوز رست نشده سرعت 5 کیلو تا 50 میره میاد میره میاد تایم اوت بی نهایت
پشتیبانی زنگ میزنم میگه مشگلی نیست مشگل از سیستمته
فکر کنم مشکل از سیستم فیلترینگ جدید باشه که به صورت منطقه ای فعال می کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی ؟ دارن آزمایش میکنن این چه فیلترینگیه این همه اختلل ایجاد میکنه ؟
قرار بزاریم چند نفری با هم بریم اعتراض کنیم تا پیگیری کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرای فاز دوم فیلترینگ هوشمند با همکاری یک شرکت خارجی
************************************************** *
هنوز مشگل دارین ؟ من زنگ زدم اندیشه صبح گفتن مشگل نداره خطوط شاید مشگل از اکانت یا منطقه منه !!!!
صبح مجبور شدم برا 100 مگ دانلود از ایرانسل استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Angel Of Darkness; 12-08-2015 at 11:49.
دانلود زیر 30
دانلودو ولش
من سایت پست رو هم نمیتونم بیارم بالا بستمو ببینم کجاست
عجب گرفتاری داریم تو این خراب شده
سرعت اینترنت به ۵ کیلوبایت هم نمیرسه
همینم یه ربع طول کشید تا بیارم
جالبه تا قبل از 12 خوبه
بعد یهو پاشونو میزارن رو سیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)