تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2300 از 2376 اولاول ... 1300180022002250229022962297229822992300230123022303230423102350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,991 به 23,000 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اول میرن با جان توشاک و .... مذاکره میکنن آخرش میخوان برن پرویز سیبیل رو بیارن با روته مولر ؟ روته مولر اگه کارشو بلد بود تو تیم ملی یه غلطی میکرد. پرویز مظلومی هم زیادی مظلومه تو استقلال دووم نمیاره.
    جان توشاک همش سرکاری بود... این بابا الان سرمربی تیم ولز هست و 16/3 با اذربایجان بازی داره

واعظ همین مظلومی را بیاره هنر کرده ....
    یکی را باید بیارن که اقتدار داشته باشه و بتونه حواشی را جمع و جور کنه...
    میدونم که اواسط فصل جدید یا حداکثر واسه فصل بعدش میرن دنبال ژنرال...

( فهمیدین که منظور از بچه کی بود؟ محمودرضا بابایی)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مذاکره رسمی با استقلال نداشته ام/ حاشیه ها را خوب می شناسم

سرمربی پیشین تیم فوتبال مس کرمان ضمن رد اخبار مطرح شده در مورد مذاکره رسمی مسئولان باشگاه استقلال با وی، همه چیز را به بعد از دیدار با الجزیره امارات موکول کرد.
    پرویز مظلومی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد مذاکره اش با مسئولان باشگاه استقلال تهران گفت: برخلاف اخبار مطرح شده هیچ صحبتی از سوی مسئولان باشگاه استقلال با من انجام نشده است و فقط این مسائل را در روزنامه ها می خوانم، البته فکر می کنم همه چیز بعد از بازی استقلال با الجزیره امارات مشخص شود.
    وی با بیان اینکه امیدوار است مشکلات بوجود آمده برطرف شده و قلعه نویی به این استقلال بازگردد، افزود: هنوز پیشنهادی رسمی از مسئولان باشگاه استقلال نداشته ام اما در صورت دریافت پیشنهاد، نظرم را در نشستی با مسئولان این باشگاه اعلام می کنم.
    سرمربی پیشین تیم فوتبال مس کرمان در پاسخ به اینکه توان هدایت تیم استقلال که حاشیه های زیادی دارد را برعهده بگیرد، اظهار داشت: هر مربی باید ریسک کند و در ادامه این ریسک‌ها موفقیت بدست می آید. البته استقلال چه با مظلومی و چه بدون مظلومی حاشیه دارد که من این حاشیه‌ها را می شناسم و راه مقابله با آنها را می دانم، ضمن اینکه استقلالی‌ها هم من را می شناسند.
    مظلومی خاطرنشان کرد: خیلی وقت است که با تیم های صنعت نفت آبادان، تیم "ب" ایران، تیم ابومسلم و تیم مس توانایی‌های خودم را ثابت می کنم. قطعا هر زمانی که استقلال به من نیاز داشته و داشته باشد از هیچ کمکی برای موفقیت این تیم دریغ نکرده ام.
    وی در مورد اینکه به غیر از استقلال از تیم‌های دیگری هم پیشنهاد دارد، تصریح کرد: چند پیشنهاد دیگر از تیم‌های لیگ برتری دارم اما باید با بررسی و فکر بیشتر انتخاب خوبی داشته باشم.
    سرمربی پیشین تیم فوتبال مس کرمان در پایان گفت: در حال حاضر برای تسویه حساب به کرمان بازگشته ام ولی اواخر هفته جاری برای بررسی پیشنهاداتی که دارم، به تهران می آیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

با تاييد مذاكره با استقلال تهران روته‌مولر در گفت‌وگو با ايسنا: قصد نـدارم روي نيمـكـت بنشينـم

اريش روته‌مولر با تاييد مذاكراتش با استقلال تهران گفت: اكنون تصميم‌گيري برعهده‌ي سران باشگاه استقلال است.
    مدرس آلماني فدراسيون جهاني فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي مذاكراتش با استقلال اظهار كرد: گفت‌وگوهايي براي همكاري با اين تيم انجام شده است و من تصورات و شرايطم را به اطلاع آنها رساندم، آنها هم شرايط خود را با من در ميان گذاشتند. اكنون تصميم‌گيري نهايي درباره‌ي همكاري به نظر نهايي آنها بستگي دارد.
    روته‌مولر همچنين درباره‌ي نقش احتمالي‌اش در استقلال هم گفت: به عنوان مشاور در كنار استقلال خواهم بود و به مربيان اين تيم مشاوره خواهم داد. قصد ندارم روي نيمكت مربيگري اين تيم بنشينم و به عنوان مربي با آنها همكاري داشته باشم.
    اين مدرس آلماني درباره‌ي نتايج دوره‌ي مربيگري كه چند روز پيش در تهران برگزار كرده بود هم گفت: كلاس خوبي را برگزار كرديم و پس از گفت‌وگوي نهايي با مرتضي محصص نتايج مربيان حاضر در دوره‌ي آموزشي اعلام خواهد شد.
    از غلامحسين مظلومي به عنوان مدير تيم، صمد مرفاوي به عنوان سرمربي و اريش روته مولر به عنوان مربي نام برده مي‌شود.
    مراحل مذاکره با گزينه هاي مورد نظر به پايان رسيده است اما اسامي آنها پس از ديدار با الجزيره امارات اعلام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

از غلامحسين مظلومي به عنوان مدير تيم، صمد مرفاوي به عنوان سرمربي و اريش روته مولر به عنوان مربي نام برده مي‌شود.
    غلامحسین یا پرویز؟

پرویز سبیل بیشتر میاد تا غلامحسین سبیل : دی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

غلاحسین گمانه زنی استقلال جوان به عنوان سرپرست بود

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

خداییش من موندم چرا و با چه انگیزه ای تماشاگر ها بازی علیزاده را تحمل میکنن
    بابا یکم هوش کنین بره از این تیم رو اعصاب را میره

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداییش من موندم چرا و با چه انگیزه ای تماشاگر ها بازی علیزاده را تحمل میکنن
    بابا یکم هوش کنین بره از این تیم رو اعصاب را میره
    بابا ولش كنيد بدبخت رو ! حالا زياد بازي بهش نميرسه كه !

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

خدا کن جلالی بشه بهتر این فصلم اون استقلال قهرمان کرد

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یعنی بازیکنها و مربی و مدیرعامل و هوادارا و ... همه برگ چغندر بودن یه دونه جلالی اومد استقلال رو قهرمان کرد ؟ استقلال لیاقت قهرمانی داشت... بیشتر از همه تیمها تو صدرجدول بود...

به نظر من باید یه مربی خوب خارجی بیارن. کسی که اسم بزرگی داشته باشه. مظلومی و جلالی اینا به درد نمیخورن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزيز استقلال خودش قهرمان و جلالي فقط به وظيفه اي كه داشته عمل كرده، ولي چون اين روزها تو فوتبال ايران خيلي ها به وظيفه اي كه دارن عمل نميكنن، حالا يه نفر هم كه وظيفش رو انجام داده اينقدر بزرگ شده (ولي خدايي دمش گرم)
    اصلا اگه شما به نفر بگي يه تيمي توي فلان ليگ بهترين خط دفاع و حمله و بيشترين برد رو داشته اولين چيزي كه ميپرسه اينه كه:قهرمان شده ديگه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •