باید بری و روی دوست های سبز رنگت نشونه بگیری و دکمه ی G رو بزنی تا بشن یارت. بعد برات یه S میاد که باید بری داخلش.هرج و مرج هم طبیعی هست.![]()
باید بری و روی دوست های سبز رنگت نشونه بگیری و دکمه ی G رو بزنی تا بشن یارت. بعد برات یه S میاد که باید بری داخلش.هرج و مرج هم طبیعی هست.![]()
مخلص همه ي بچه هاي گل پي سي ورلد
من تو سن فيرو اولش تو سي جي وقتي ميري كارگر هاي ساختمان رو مي كشي و جعبه رو منفجر مي كني بعد ميرم سوار جر ثقيل مي شم و سنگ رو روي جعبه اي كه توش ادم هست مي اندازم ولي هيچي نميشه
pink panther جان از شما هم خيلي ممنونم
توی اون مرحله باید با لودر بری و اتاقکی رو که سرکارگر رفته توش بندازی توی یه گودال که همون نزدیکی هست ...مخلص همه ي بچه هاي گل پي سي ورلد
من تو سن فيرو اولش تو سي جي وقتي ميري كارگر هاي ساختمان رو مي كشي و جعبه رو منفجر مي كني بعد ميرم سوار جر ثقيل مي شم و سنگ رو روي جعبه اي كه توش ادم هست مي اندازم ولي هيچي نميشه
بعد باید سوار ماشین سیمان ساز بشی و عقب عقب بیای بالا سر گودال تا روی گودال رو با سیمان پر بپوشونه و یارو بمیره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم سيوم اگه بتوني از cj وz رد كني ممنونت مي شم تو z هم گير كردم ممنونتم
به روی چشم. الان دانلودش میکنم و برات مراحل رو رد میکنم.![]()
این هم سیوتgood-messi عزیز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا مرحله رو رد کردم و کنار مرحله ی گوشواره ی قرمز سیو کردم.![]()
a.salireza عزيز مال من با 4sheard مشكل داره مي توني يه جا ديگه اپلود كني خيلي ممنون
دوست من لینکی که گذاشتی مشکل داره . من خواستم واسه دوستمون آپلود کنم دیدم اصلا دانلود نمیشه .
من ميخام يه اهنگ از هاردم رو تو بازي اجرا كنم بايد چي كار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)