منم همچین درخواستی دارم
منم همچین درخواستی دارم
دوستان Firmware گوشی من اینه "R1KG001" چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اينكه كاري نداره واقعا عالي مي شه به ترتيبfull full null nul full اگه به اوچه كه ميخواستي نرسيدي اكولاتيزرو توي همين رنجي كه گفتم خودت يكم تغيير بده راستي براي اينكه صداي گوشيت تو هندزفري عالي بشه حتما اين اكوستيكارو باهم تو گوشيت بريز يعني قاطيشون كنXaero ma loud+jpx2 اونوقت هم صداي بلند داري هم يك باس خيلي عالي من خودم امتحان كردم ار مگا باس هم بيشتر اونقدر كه هندزفريات تو باس ديگه كم ميارن عالي حتما امتحان كن. البته اگه اين اكوستيكا رو نريزي صدا باس حتي با دستكاري اكولايزر خوب نميشه.
دوستان میشه بگین چطوری Firmware گوشی K800 رو آپدیت کنیم؟ البته بدون SEUS چون فایلهاش خیلی بزرگن.
فریمور گوشی من الان R1JG001 هست.
با تنظیم دستی اکولایزر میتونید تا حد خیلی زیادی به حالت مگاباس دست پیدا کنید...طبق دستور زیر تنظیم دستی کنید :
1st bar: Full
2nd bar: 5 points
3rd bar: 2 points
4th bar: 7 points
5ht bar: Full
باهندزفري
جدیدترین فریمور ارایه شده توسط سونی R1KG001 هست.
ولی در سایتای دیگه R8BA001
ممد اسمشو اشتباه گفتی.ولی در سایتای دیگه R8ba001
اسم آخرین آپدیت تو امضام هست
سعید جون این آپدیتها چه تغییراتی رو روی گوشی اعمال میکنن؟
چطوری میشه نصب کرد و از کجا؟چقدر طول میکشه؟
والا این آپدیت که من دارم هیچ تغییری نسبت به فریمور قبلی نداشته. خودم یه بار خواستم آپدیت کنم گوشیم چون با دیال آپ کردم گوشیم خراب شد. به شما هم نصیحت میکنم اگه adsl نداری آپدیت نکن.
تو سایت سونی اریکسون برنامه آپدیت سرویسو دانلود میکنی. حتما باید آخرین ورژن فلش پلیر نصب باشه. بعد به اینترنت وصل میشی. بقیشم خودش میگه چیکار کنی
بی خیال کی حال داره بره این همه راه رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)