برای دیدن زیر نویس فیلم ها بهترین نر م افزار، KMPlayer است
اگه از این برنامه استفاده می کنید و این مشکل رو دارید مطابق شکل زیر عمل کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
برای دیدن زیر نویس فیلم ها بهترین نر م افزار، KMPlayer است
اگه از این برنامه استفاده می کنید و این مشکل رو دارید مطابق شکل زیر عمل کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ممنونم دوستان که راهنمایی میکنید.البته مشکل را حل کردم و مربوط به تنظیمات ویستا بود.
با سلام دوستان عزیز بنده در ویندوز ویستا یه مشکل دارم که بنده رو خیلی عصبی کرده اگه کمکم کنید ممنون میشم
ویندوز من هی این ارور رو میده :
NMİndexStoresvr.exe - Application Eror
The instraction at 0x35f76d40 refrenced memory at 0x35f76d40 the memory could not be readş
click ok to terminate the program
و برنامه های در حال اجرا رو به مینی مایز میزنه و تا اوکی نکنی دست بردار نیست در ضمن تقریبا هر 3 ثانیه یه بار این پیغام رو میده.
رو خود cd مانیتور که چیزی نبود، تو خود ویندوز زدم آنلاین درایورش رو آپدیت کنه، کرد ولی مشکلم حل نشد.
هیچ راه دیگه ای هست؟ مانیتورم پارس هیوندای 17 اینچ هست.
منم مشکل خاصی ندارم فقط فیلمای divix وقتی فول اسکرین میکنم اگه با دقت نگاه کنم متوجه یه خورده شطرنجی بودنش میشم ...
بهتره آخرين درايور سازگار با ويستا رو از سايت nvidia دانلود و نصب كنيد.
ببخشید کسی درایور cpu AMD برای ویستا رو داره که لینکشو واسم بزاره؟
من که هر جا رو می گردم پیدا نمی کنم
سلام آقا !
من ویستا دارم و بیشتر مواقع ریست می شه ...
رم 1گیگ با گرافیک 8500 دارم و تو ایکس پی این مشکل را ندارم...
همه جور ویستایی هم نصب کردم اما ...
الان هم با دو تا سیستم عامل کار می کنم آیا این کار ویندوز را سنگین نمی کنه ؟
کسی نیست جواب من بده ؟؟؟؟ امروز ویندوزمو دوباره نصب کردم اما هنوزم این مشکلو دارم.
سلام به همه دوستان .....قبل از اپدیت کردن ویندوز با حرکت دادن پنجره ها تمام محتوا هم حرکت داده میشد ولی بعد از اپدیت با حرکت دادن یک پنجره کادر سیاه رنگی به جاش جابه جا میشه کسی میتونه راهنمایی کنه تا به حالت اول برگرده آخه اینطوری ضد حاله!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)