حالا شما محض اطمینان این کارهارو بکن
رمز ادمین رو عوض کن
نام و رمز وای فای رو هم عوض کن
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
حالا شما محض اطمینان این کارهارو بکن
رمز ادمین رو عوض کن
نام و رمز وای فای رو هم عوض کن
این کارهایی هم که گفتین انجام دادم و یک گیگ اضافه خریدم که تست کنم
هیچ دیوایسی بهش وصل نکردم و از ای دی اس ال استفاده کردم و فقط مودم روشن بود و کمتر از دو ساعت زد حجم شما تمام شد
مطمعن هستم کسی استفاده نکرده چون کلا وای وای مودم غیر فعال کردم
Last edited by pedram2222; 03-08-2018 at 18:23.
من هیچوقت حجم دزدی ندیدم از هیچ شرکتی، حتما مشکل چیز دیگه ای هست همه جوانب رو بررسی کنید
قسمت کارکرد داخل پنل کاربری رو چک کنید چه ساعتهایی مصرف شده
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
شما همونایی بودید فک کنم گفتید جینگیلی امریکا فینگیلی اسرائیل درسته؟
حجم دزدی ندیدید یا نخواسستید ببینید ؟
درست صحبت کنید آقا
من چند ساله توی انجمن هستم
وقتی دزدی ندیدم دروغ بگم دیدم؟ شما مشکل داری دلیل نمیشه همه مشکل داشته باشند، چون اوضاع مملکت جالب نیس باید همه چی رو منفی بگیم؟ عجب
دوستان این مبین نت اصلا کارش معلوم نیس، امروز دو تا مودم برای نصب توی یک مکان آوردن یکی معمولی بود یکی ۳۶۰
مودم های که ۳۶۰ هستن این گزینه رو دارن
آیا از نظر فنی میشه فریمور رو به این صورت تغییر داد؟
بله ميشه. سخت افزار مودم ها يكي هست. فقط firmware مودما فرق ميكنه. كه ميشه فرم وير يه مودم رو به مودم ديگه بزنن و اون مودم هم 360 بشه
متاسفانه وجود داره وقتی شما حجم بالا 100 گیگ یا 50 گیگ یا بالاتر میگیرید نشون نمیده چون از 100 گیگ 1 گیگ هم کم بشه خیلی به چشم نمیاد متاسفانه برای من اتفاق افتاد و هیچ مشکلی هم وجود نداشته چون تمام راه های اتصال به مودم بسته شده بود و با چندین اپ هم چک کردم ببینم کسی وصل میشه یا نه هیچی نبود جز خودم
به کامپیوتر هم وصل نکردم فقط گوشی خودم هیچ کاری هم با گوشی نکردم که ببینم چی میشه که دیدم بله وقتی یک دیواس وصل باشه کنتور میندازه برات گوشیم هم آپدیتاش بستست و با همین گوشی دارم روی ای دی اس ال وصل میشم ولی روی ای دی اس ال هیچ مشکلی نیست
با شرکت تماس گرفتید مشکل رو بگید؟
یعنی واقعا فکر میکنید میگن بله وجود داره و ما حجمتونو بهتون برمیگردونیم؟
ببینید اینحجم دزدی توی همه شرکتها بوده ولی الان شرکتهایی که ای دی اس ال میدن دیگه انجام نمیدن بخاطر این طرح های نامحدود چون عملا کسی همشو استفاده نمیکنه
این از یکی از کارمندهای رده بالای همین شرکتها شنیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)