.........................حذف شود
.........................حذف شود
Last edited by amirdiba; 18-04-2017 at 12:51.
سلام
دوستان مودم lh92 برنامه ای برای تست سیگنال و ... برای اندروید داره ؟
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم![]()
سلام
کسی تونسته E3372 رو با روتر Dlink 2750u مچ کنه؟؟
مودم من لاک هست وقتی وصل میکنم به روتر اول switching میکنه بعد dial بعد هم میزنه NoDongle و این چرخه تکرار میشه در حالی که چراغ مودم بصورت ثابت ابی هست
مودم رو انلاک کنم چیزی تغییر میکنه؟؟
Last edited by zorro0641; 13-04-2017 at 17:05.
با عرض سلام خدمت دوستان گلم
بنده یه مدت خونم اربیل عراق بود و واسه همین یه مودم هواوی به سفارش فست لینک خریدم مدلشم E5776s-32 هستش الان که برگشتم ایرانم مودم لاک هستش هیچ اپراتوری رو هم قبول نمی کند طبق سفارش دوستان اقدام به انلاک کردن کردم که متوجه شدم خود شرکت فست لینک ده بار رمز اشتباه وارد کرده و عملا نمیشه کد جدیدی وارد کرد حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم کانتر پسورد رو ریست کنم؟ با تشکر
- - - Updated - - -
با عرض سلام خدمت دوستان گلم
بنده یه مدت خونم اربیل عراق بود و واسه همین یه مودم هواوی به سفارش فست لینک خریدم مدلشم E5776s-32 هستش الان که برگشتم ایرانم مودم لاک هستش هیچ اپراتوری رو هم قبول نمی کند طبق سفارش دوستان اقدام به انلاک کردن کردم که متوجه شدم خود شرکت فست لینک ده بار رمز اشتباه وارد کرده و عملا نمیشه کد جدیدی وارد کرد حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم کانتر پسورد رو ریست کنم؟ با تشکر![]()
سلام دوست عزیز
با قندکشن این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید و مراحل رو به ترتیب انجام بدین
احتمالا مشکلتون حل میشه
سلام ، عزيز لينكي كه دادي چيز خاصي نداشت بازم ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان گلم لطفا در پیدا کردن پین های بوت و بوت شات روی برد 5776 هواوی بهم کمک کنید .ممنون
سلام دوستان ایا با افزایش کابل usbتقویت دار که در سایت digikهست میشه مودم usb E8372هووای رو وصل کرد و به پشت بام برد جواب میده اخه من از دوجا کابل ساده بدون تقویت گرفتم 10متری وصل میشد ولی بعد قطع میشداگه کسی جواب گرفته راهنمایی کنید تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)